Dodaj do ulubionych

Prostowanie włosów

IP: 212.160.253.* 04.08.04, 15:09
Chciałabym kupić sobie prostownicę, która by była jak najłagodniejsza dla
moich włosów. Byłam wczoraj w sklepie i jestem w kropce, poniewaz nie wiem
jaką wybrać. Są prostownice teflonowe, aluminiowe, ceramiczne z pojemnikami
na wodą z regulowaną temperaturą. Czy mógłby mi ktoś doradzić, która z nich
jest najbezpieczniejsza dla włosów i jakie znaczenie ma pojemnik na wodę w
prostownicy? Za wszelkie sugestie z góry dziekuję. Pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: monia76 Re: Prostowanie włosów IP: *.u.mcnet.pl 04.08.04, 15:34
      podobno te ceramiczne sa najlagodniejsze. zajrzyj na forum wizaz, tam ta
      kwestia byla dosc szczegolowo omowiona
      • Gość: loczki Re: Prostowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 15:55
        nie kupuj innej niz ceramiczna. ja mam "wigo" i bardzo ja sobie chwle:))))
    • Gość: a Re: Prostowanie włosów IP: *.acn.waw.pl 04.08.04, 19:42
      ja tez mam ceramiczna z para babyliss
      pani w sklepe mowila ze to jedna z najlepszych
    • Gość: Magdalena Re: Prostowanie włosów IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 13:53
      Dziewczyny.. ni eprostujcie włosów PROSTOWNICĄ.. czy wiecie jak ona niszczy
      włosy.. dosłownie je pali.. po jednym użyciu musicie regenerować włos przez pół
      roku.

Mam dla was receptę na cudownie proste i gładkie włosy:

Przed każdym prostowaniem włosów (na szczotkę metalową, o grubej średnicy)
      wetrzyjcie mleczko wygładzające włosy firmy JOICO z serii K-Pak..(ok. 130 PLN)
      Włosy po nim są idealnie gładkie.. nie przetłuszczone... bardzo lśniące .
      Następnie możecie całe włosy wygładzić jeszcze olejkiem nabłyszczającym również
      JOICO K-Pak Protect &Shine Serum (ok. 150 PLN)

Naprawdę efekt jest doskonały i przepiękny.. i co najważniejsze dobry kosmetyk
      to więcej niż połowa sukcesu ..

Powodzenia.
      Pozdrawiam Was Wszystkie
      • Gość: domi Re: Prostowanie włosów IP: *.alfa / *.alfa-system.pl 06.08.04, 17:16
        A jak te prostownice zwykle? moja kolezanka ma i bardzo sobie chwali, uzywa
        bardzo dlugo i nie ma popaloncy wlosow.
        • Gość: ewa Re: Prostowanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:32
          najlepiej nie prostowac wlosow. ja przez jakis czas prostowalam i nie wyszlo to
          na dobre moim wlosom. teraz znalazlam dobrego fryzjera, ktory rzeczywiscie umie
          obciac krecone wlosy i jest naprawde ok ( wczesniej moje wlosy nie byly
          proste,ale nie mialam tez ladnego skretu)- wszystko zalezy od obciecia. zeby
          miec proste wlosy tez trzeba je dobrze obciac i nie potrzeba wtedy ich meczyc
          prostownica... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka