jarekla 27.06.02, 07:09 Czesc Maciek, Swojego czasu opisywales swoja droge do zdobycia zielonej karty. Chcialbym cie zapytac o kilka rzeczy. Moglbys odezwac sie do mnie na prive? Z gory dziekuje Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaciekS Re: Do MackaS-prosba IP: *.mad.east.verizon.net 09.07.02, 03:26 jarekla napisał(a): > Czesc Maciek, > Swojego czasu opisywales swoja droge do zdobycia zielonej karty. > Chcialbym cie zapytac o kilka rzeczy. Moglbys odezwac sie do mnie na prive? > Z gory dziekuje > Jarek Chyba miales mnie na mysli, co? Mam nadzieje ze w miedzyczasie nie pojawil sie ktos inny jako MaciekS ;) Okay. Napisz o co chodzi na: MaciekSKontakt@netscape.net Postaram sie pomoc... jesli cos pamietam w takich szczegolach jak kiedys opisywalem. Mam tez nadzieje ze procedura sie bardzo nie zmienila. Slyszalem (czytalem w Nowym Dzienniku na internecie), ze ostatnio wstrzymano "zielone" z powodu reorganizacji INS. Pozdrawiam PS> Od wielu miesiecy malo pisuje. Raczej wycofalem sie... no chyba ze cos mnie wciagnie ;)... tak jak ta dyskusja o Hawajach. Przepraszam ze nie odzywam sie natychnmiast, ale rzeczywiscie zagladam w rozne miejsca sporadycznie... a to ze wzgledy na troche zajety czas. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś