Dodaj do ulubionych

odchudzanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 15:17
Znacie jakieś skuteczne herbatki odchudzjące; poprawiające przemianę materii?
Obserwuj wątek
    • emilia.kosecka Re: odchudzanie 08.08.04, 15:39
      FIGURA - zestawy różnych herbatek ziołowych, ale cudów nie ma, najlepiej wiecej
      ruchu i połowa porcji tego co jesz. I to wszystko, bezkarnie mozesz jesc owoce:
      jabłaka, cytrusy, arbuzy, melony i owoce sezonowe, np czeresnie sprzyjaja
      oczyszczaniu ciala ze złogów i maja działanie ujedrniajace itd, ale np nie
      wiecej niz banan na dobe, poniewaz jest bardzo kaloryczny, ale zawiera dzienne
      zapotzrebowanie na witaminy i minerały, Takze ogórki (ok 11 kcal na 100g, nic
      nie ma mniej) i pomidory, tylko nigdy ich ze sobą nie łacz, ładnie wygladaja,
      ale wzajemnie znosza witaminy i minerały, no i pij dużo wody, która takze
      zapobiega powstawaniu cellulitu, min 2 litry niegazowanej typu "Żywiec",
      "Arctic", czy "Nałęczowianka".
      pozdrawiam
      • igielka82 Re: odchudzanie 09.08.04, 22:30
        Jak powinno sie łączyć produkty <tzn które z którymi można albo nie można>?
        Macie może jakąś stronke na ten temat?
        Ja to mam taki problem, a mianowicie cały dzień nie jestem głodna dopiero
        wieczorem zaczynam być a wtedy by już pasowało nie jeść i co robić!Z drugiej
        strony to nie mogę zjeść dużo na raz, ale jakąs godzinke dwie po jedzeniu znowu
        jestem głodna! BMI mam 22,5 ale chce schudnąć <jakieś5-8kg> bo mi się wałeczki
        zrobiły i co tu robić..owocami sobie raczej nie pojem
        • igielka82 Re: odchudzanie 09.08.04, 22:32
          ćwiczyć --->> napewno brzuszki i etc
    • justa_79 Re: odchudzanie 10.08.04, 10:39
      Figurę odradzam, to po prostu herbata przeczyszczająca. polecam Pu-erh, która
      reguluje przemianę materii.

igiełka, owocami może się nie najesz, ale jeśli zjesz je najpierw, to później
      zjesz mniej innych tuczących rzeczy.
      • Gość: Renia 68 Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:42
        W ciagu roku schudłam 14 kilogramów.Recepta jest prosta-jeść wszystko tylko w
        mniejszych ilościach(połowę)bezwzględnie unikać słodyczy i nie jeść po godzinie
        18.Na pewno nie jest to przyjemne ale warto było się pomęczyć!Nie wierz w żadne
        diety-cud bez wysiłku niczego nie osiągniesz.W moim przypadku nie było efekyu
        jo-jo obecnie ważę 51 kilogramów
        • Gość: igiełka82 Re: odchudzanie IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:44
          no właśnie wszystko w małych ilościach + ruch!
          Ale wiecie co ja jestem słodyczocholikiem heh uzależniona od słodyczy, ostatnio
          stosuje diete około 1000kcal (od jakiś 3-4 dni) i schudłam 3kg! ale i tak to
          nie jest dokońca takie wymierne bo mam okres i czuje że mi "napęczniał" brzuch
          żadko mi się tak robi, ale wkońcu dzis piątek 13 i jutro ide na wesele więc
          musiało tak być!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka