Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:45 Jaki jest sposób żeby pozbyć się zaawansowanych rozstępów. Jak znacie jakieś skuteczne sposoby to piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilia.kosecka Re: Sposób na rozstępy 09.08.04, 12:51 Nie ma, mozesz zapobigac pogłaebianiu się, mozesz spowodowac zeby były mniej widoczne, ale usunac mozna je tylko operacyjnie, ale i tak zostanie mało widoczy ślad. Jeśli sie przewrócisz i rozetniesz sobie skórę, to jak sie zagoi, to niewielki ślad zawsze pozostaje, tak samo jest z rozstępami. Doszło to przerwania wastwy podskórnej, podas np szybkiego tycia i tylko chirurg moze to "pozszywać". A co to zmniejszenia widocznosci i spłycenia to używaj kremów, mleczek, balsamów ujedniających oraz tych na rozstępy, Ja poleciłabym ci Linię AVON Solutions (taka fioletowa) + maseczkę błotna z minerałami z morza martwego PlanetSpa, która także ma działanie ujędrniające, ponadto min. 2 litry niegazowaniej ody mineralnej dziennie i dużo czereśni. i juz, cudów nie ma, ale jest wsparcie - kosmetyka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Sposób na rozstępy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:17 A ile taki zabieg chirurgiczny kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.kosecka Re: Sposób na rozstępy 09.08.04, 13:31 nie wiem, ale dużo, za pewne min. kilkaset złotych i sadze ze wszystko zalezy od ilosci i długości rozstępów. Robi sie to w centrach kosmetyki estetycznej, lub/i tam gdzie operacje plactyczne. ale nigdy sie tym tak nie intersowałam, po prostu zaakceptowałam swoje rozstepy i staram sie nie pogarszac tego co jest. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś