Dodaj do ulubionych

Sposób na rozstępy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:45
Jaki jest sposób żeby pozbyć się zaawansowanych rozstępów. Jak znacie jakieś
skuteczne sposoby to piszcie!
Obserwuj wątek
    • emilia.kosecka Re: Sposób na rozstępy 09.08.04, 12:51
      Nie ma, mozesz zapobigac pogłaebianiu się, mozesz spowodowac zeby były mniej
      widoczne, ale usunac mozna je tylko operacyjnie, ale i tak zostanie mało widoczy
      ślad. Jeśli sie przewrócisz i rozetniesz sobie skórę, to jak sie zagoi, to
      niewielki ślad zawsze pozostaje, tak samo jest z rozstępami. Doszło to
      przerwania wastwy podskórnej, podas np szybkiego tycia i tylko chirurg moze to
      "pozszywać".
      A co to zmniejszenia widocznosci i spłycenia to używaj kremów, mleczek, balsamów
      ujedniających oraz tych na rozstępy, Ja poleciłabym ci Linię AVON Solutions
      (taka fioletowa) + maseczkę błotna z minerałami z morza martwego PlanetSpa,
      która także ma działanie ujędrniające, ponadto min. 2 litry niegazowaniej ody
      mineralnej dziennie i dużo czereśni.
      i juz, cudów nie ma, ale jest wsparcie - kosmetyka
      pozdrawiam
      • Gość: ala Re: Sposób na rozstępy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:17
        A ile taki zabieg chirurgiczny kosztuje?
        • emilia.kosecka Re: Sposób na rozstępy 09.08.04, 13:31
          nie wiem, ale dużo, za pewne min. kilkaset złotych i sadze ze wszystko zalezy od
          ilosci i długości rozstępów. Robi sie to w centrach kosmetyki estetycznej, lub/i
          tam gdzie operacje plactyczne.
          ale nigdy sie tym tak nie intersowałam, po prostu zaakceptowałam swoje rozstepy
          i staram sie nie pogarszac tego co jest.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka