Dodaj do ulubionych

salon Bella

IP: 213.25.3.* 11.08.04, 11:58
Czy znacie salon Bella na Pięknej? Wysyła mnie tam mój dermatolog i
chciałabym się dowiedzieć o wasze doświadczenia. Czy to dobry salon? U mnie
to będzie pewnie jakieś złuszczanie bo mam cerę mieszaną (tłusta strefa T)i
trądzikową z licznymi bliznami po trądziku na policzkach. Może polecicie mi
inny dobry i sprawdzony salon kosmetyczny?
Obserwuj wątek
    • Gość: sniegotka Re: salon Bella IP: *.wprost.pl / 217.17.41.* 11.08.04, 12:21
      Belli nie polecam - naciaganie tam straszne, generalnie pani Lopuszynska i
      kosmetyczki namawiaja kazdego na te same zabiegi - przykladowo - mam delikatna,
      wrazliwa i cienka skore z lekkim tradzikiem i naczynkami - leczyla mnie tym samym
      - plynami na spirytusie, Unidoxem, Differinem - co moja kolezanke z gruba, tlusta
      cera i zaawansowanym tradzikiem (ropowiczym), zabiegi tez mialysmy te same, nic
      nie pomogly ani jej ani mi. Mikrodermabrazja wyciagnela mi z kieszeni straszne
      pieniadze, efektow zero, dobrze chociaz ze nie zrobily mi krzywdy.

• Gość: dada Re: salon Bella IP: 213.25.3.* 12.08.04, 08:50
        Jeśli nie Bella to gdzie?
      • miinia Re: salon Bella 12.08.04, 09:49
        niestety musze potwierdzic zdanie przedmowczyni. przez dluzszy czas bylam nawet
        zadowolona bo byla poprawa (mialam tradzik). niestety nie na dlugo.
        przetestowalam wiekszosc z dostepnych lekow, na twarzy mialam coraz wiecej
        blizn... mialam nawet pojsc na zluszczanie kwasami, ale zrezygnowalam z uslug
        gdy kosmetyczka postanowila mi przepisac, bez konsulatcji z lekarzem, antybiotyk.

obsluga rozwniez im sie popsula, bardziej szli na ilosc niz na jakosc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka