Dodaj do ulubionych

Wlosy ciemny blond

12.08.04, 19:28
Dziewczyny! Jesli macie wlosy ciemno blond napiszcie jak sie malujecie i
jakie kolory ciuchow nosicie.
Przestalam farbowac wlosy i wracam do naturalnych. Ciekawa jestem czy sa tu
jakies naturalne ciemne blondynki ;) zadowolone ze swojego koloru wlosow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Merry Re: Wlosy ciemny blond IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:56
      Ja tez wrocilam z jasnego blondu do naturalnego ciemnego blondu i jestem bardzo
      zadowolona.Wraz z ciemniejszym odcieniem czuje ze nabralam charakteru.Maluje
      oczy zazwyczaj szarymi cieniami,usta odcieniami delikatnego rozu.Jesli chodzi o
      ubrania to zalezy od mojego humoru.
    • Gość: 123456 Re: Wlosy ciemny blond IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 13.08.04, 12:03
      Dziewczyny a mozecie powiedziec jak dokonalyscie tego powrtu ze tak powiem?mam
      dlugie wlosy i nie chce ich scinac...
      • Gość: Merry Re: Wlosy ciemny blond IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 00:29
        Ja zeby wrocic do ciemnego blondu zafarbowalam wlosy na sredni blond, gdyz na
        tlenionych wlosach kolory wychodza intensywniej(ja mialam dosyc zniszczone
        wlosy). Moja znajoma ktora rowniez chciala powrocic do ciemniejszego odcienia
        wziela jasny braz i wyszly jej zielonkawe.Poza tym ze sredniego blondu wyszedl
        mi ciemny blond - taki jaki chcialam.Trzeba dbac zeby kolor szybko nie splowial.
    • Gość: AgaU Re: Wlosy ciemny blond IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 13.08.04, 14:00
      hej!
      ja po pasemkach wrocilam do dosc ciemnego blondu (jak? po prostu czekalam az
      odrosly - mam dosc dlugie, ale balejaz nie byl zbyt jasny i powoli wyplowial a
      resztki scielam).
      ogolnie staram sie naturalnie rozjasniac (seria klorane z rumiankiem + wax dla
      blondynek). naturalny kolor duzo lepiej pasuje do mojego typu urody - ciemna
      oprawa oczu i zielone oczy.
      ladnie mi w bordach/sliwkach - i makijaz i ubrania.
      kupilam takie cudenko diora - 3 w 1 taki kremowy cien, tez na usta i jako roz
      (delikatnie palcami smaruje). taki makijaz w jednym kolorze bardzo dobrze
      wyglada - radze wyprobowac wlasnie z jakims bordowym kolorem!
      w ogole namawiam dziewczyny z zielonymi oczami do eksperymentow z czerwienia na
      oczach - o ile sie nie przesadzi, zwykle jest super!
      uff ale sie rozpisalam.
      pozdrawiam,aga
    • Gość: ivy Re: Wlosy ciemny blond IP: 80.51.90.* 13.08.04, 18:52
      ja mam co prowda ciemny braz, ale po prostu uwielbial ciemny blad. nie rozumiem
      dlaczego wiekszosc panienek tleni sie na jakies wiesniackie jasne blondy.
      kiedys nawet chcialam sobie zmienic kolor wlasnie na ciemny blond, ale wyszedl
      mi ryzy. musialabym wlosy najpierw zdekoloryzowac, a dopiero potem farbowac.
      wszyscy mi sie dziwili, za taki kolor bym chciala, a to jest moj ulubiony kolor
      wlosow:D
      • colleen_1 Re: Wlosy ciemny blond 17.08.04, 10:47
        A ja go nigdy nie lubilam i jak tylko mi mama pozwolila (hehe, mialam 16 lat)
        to ufarbowalam na ciemny braz - prawie czarny. Pozniej farbowalam na oberzyne,
        czern czerwieni i tego typu kolory. Znudzilo mi sie po jakis 3 latach a
        konsekswencje sa do dzis. Trudno wrocic z czarnego do ciemnego blondu a dla
        wlosow to koszmar.
        Teraz staram sie polubic ten kolor bo juz mi sie znudzilo ciagle farbowanie.
    • mantha Re: Wlosy ciemny blond 17.08.04, 10:53
      Ciemny blond jest super, wlasnie jestem na etapie dochodzenia do swojego
      wlasnego (za pomoca farby w kolorze mlecznej czekolady :-), mam lekko opalona
      twarz, i niebiesko-zielone oczy (nigdy nie wiadomo do konca jaki maja kolor,
      zalezy od swiatla i okolicznosci :-) i mam problem z cieniami do oka, nie moge
      sie zdecydowac w jakim kolorze byloby mi najlepiej, chodzi o makijaz dzienny i
      wieczorowo-nocny. Bylabym baaaaardzo wdzieczna za podpowiedzi, najlepiej z
      linkami do konkretnych kolorów:-)
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka