Gość: kastet IP: *.net-serwis.pl 16.08.04, 08:41 ...golic wlosy pod pachami? dziewczyny, wolicie wlosy czy gladka skore pod pachami? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: pachy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 11:07 to pytanie jest chyba retoryczne...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastet Re: pachy IP: *.net-serwis.pl 16.08.04, 11:14 skoro pytam, to oczekuje odpowiedzi...justa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: pachy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 14:22 a co, myślisz, że jest tu pełno zwolenniczek zarośniętych pach? dla mnie odpowiedź jest oczywista - gładkie pachy - i to z powodu higieny. pot, który osadza się na włosach, powoduje powstawanie bakterii i przykry zapach. a więc usunięcie tych włosów jest dla mnie kwestią higieny - tak, jak mycie. poza tym, można wtedy aplikować antyperspirant bezpośrednio na skórę, a nie maziać nim po włosach, co jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: pachy IP: *.acn.waw.pl 16.08.04, 16:00 golic! golic! golic! albo chociaz przycinac. jak widze u faceta zwisy pod pachami to mi sie niedobrze robi bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: pachy IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:23 Hm... dlugie bleah , wyglada to strasznie . Ja preferuje estetycznie podstrzyzone wlosy + antyperspirant , natomiast golenie to chyba dla calkiem gladkich chlopcow co depiluja cale cialo. Jesli facet ma owlosienie naturalne , to dziwnie wygladaja wydepilowane paszki :-) Odpowiedz Link Zgłoś