dora1 17.08.04, 23:33 Czy ktoś na forum stosował plastry odchudzające reklamowane w tv? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tekla Re: plastry odchudzające IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 17.08.04, 23:42 NIE, ale nie wierz w bzdury typu plastry odchudzajace, odchudzajace wkladki do butow itp. To zerowanie na naiwnosci ludzi ktorym nie chce sie cwiczyc ( mi tez sie nie chce wprawdzie, ale w plasterki odchudzajace to ja nie uwierze niogdy).Pozdarwiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: plastry odchudzające IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 17.08.04, 23:59 to nie może działać. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: plastry odchudzające 18.08.04, 10:23 a dlaczego nie może? tzn. ja też nie wierzę, że one działają, ale zastanawiam się, jakie znasz argumenty? bo mi się skojarzyło, że przecież są plastry antykoncepcyjne i jednak działają ;) więc może te odchudzające też zawierają jakąś substancję, która poprawia przemianę materii czy coś i przenika przez skórę? Odpowiedz Link Zgłoś
chica33 Re: plastry odchudzające 18.08.04, 10:46 Ja nosilam je przez 2 m-ce. Sama raczej bym ich sobie nie kupila, dostalam je w prezencie. Dzialaja w ten sposob, ze podwyzszaja termogeneze - co u mnie skutkowalo nieznacznie zwiekszona temperatura ciala i lekko zwiekszona potliwoscia. Teoretycznie powinno to dzialac na podobnej zasadzie jak np Thermal Pro - podwyzszenie tempa spalania. U mnie zadzialalo naprawde niezle, ale stosowalam je rownolegle z intensywniejszym treningiem aerobowym (intensywniejszy niz dotychczas to 5 wizyt w tygodniu na silowni/biezni zamiast zwyczajowych 3). Ciezko wiec okreslic, czego i w jakim stopniu to byl wplyw, ale na pewno noszenie tego plastra zwieksza potliwosc podczas wysilku. Odpowiedz Link Zgłoś