Dodaj do ulubionych

WŁOSY NA REKACH

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 20:17
nurtuje mnie strasznie pytanie : golicie sobie włosy na rękach?
bo właśnie słyszałam że odrastają mocniejsze i grubsze...
moje są jasne ale jednak zastanawiam sie nad depilacją(depilatorem)
a jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • Gość: lolka Re: WŁOSY NA REKACH IP: *.acn.waw.pl 19.08.04, 20:30
      depilatorem jade i nie odrastaja mocniejsze czasami nawet zdarzy mi sie golarka
      jak nie moge czekac az beda odpowiednio dlugie do depilatora, ale to zdarza sie
      rzadko i ogolnie jest ok :)
      • Gość: anka Re: WŁOSY NA REKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:03
        depilator i tylko depilator:) kiedys rozjaśniałam farbą blond do włosów: hahaaha
        depilatorem za pierwszym razem boli ale potem to juz bajka,raz na jakis czas
        poprawka malutka i na dłuuuugi czas mam gładziutkie rączki bez tych okropnych
        włosisk
    • bzdura24 Re: WŁOSY NA REKACH 19.08.04, 21:10
      a co jest złego we włoskach na rękach???
      • chilloucik Re: WŁOSY NA REKACH 20.08.04, 08:00
        ej no nie mow:p ja tez kiedys depilowalam, bo jestem bardzo ciemna szatynka,
        ale juz mi na szczescie przeszlo:D ale sa kobiety ktorym to bardzo przeszkadza
        i albo przejdzie im to z wiekiem... albo i nie i tyle :D
    • dafni Re: WŁOSY NA REKACH 19.08.04, 21:28
      Włosy na rękach są paskudne. Zwłaszcza jeśli są ciemne. Ja golę maszynką i
      wcale nie odrastają mi mocniejsze.
      • anula36 Re: WŁOSY NA REKACH 19.08.04, 21:33
        raz wyskubalam depilatorem i niestety mialam mnostwo wrastajacych i ropnych
        krost, na nogachnigdymi nie wrastaly. Potym jednym razie dalam sobie spokoj,nie
        gole,nie skubie.
        Po kilku slonecznych dniach robia sie jasnei9 malo widoczne. I cale szczescie.
    • Gość: łyżeczka Re: WŁOSY NA REKACH IP: *.net 19.08.04, 22:15
      Kiedyś 100 lat temu ogoliłam (jeszcze w podtawówce) no i chyba się pogorszyły...
      Ale ogólnie latem są blond i ładnie widać jaka opalona jest skóra pod nimi. Ja
      je nawet lubię (może nie do przesady, ale nie przeszkadzają mi).
      • chilloucik Re: WŁOSY NA REKACH 20.08.04, 08:00
        o! prawidlowe podejscie:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka