Dodaj do ulubionych

Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!!!!!!

IP: *.arcor-ip.net 19.08.04, 20:44
ja typuje:Baby Doll-YSL,esprit-wszystkie,malo znane Fioruci
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 20:54
      kocham- Puma flower
      • Gość: karola Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.telprojekt.pl 02.09.04, 23:59
        Mexx, te jasno blekitne
        adidas fitness fresh
        meskie- adidas ice dive- strasznie mnie podniecaja
        Pozdrawiam
    • Gość: S. Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.08.04, 20:57
      Jest kilka,które lubię ale moje ukochane to Dolce Vita Diora :)Pozdrawiam
      • Gość: Lenka Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.08.04, 21:56
        Lubie Time to play -Bruno Banani,Bleu Marine Pour Elle- Pierre Cardin,
        Versus- Verscace.
        • Gość: viki Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:17
          Chance-Chanele, sliczne:) niestety stac mnie tylko na podrobke:(
    • Gość: asia Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.08.04, 22:51
      Pleasures - Estee Lauder, moje ukochane
      czasem w upał lubię Green Tea (to chyba Elisabeth Arden)- to takie dziewczęce i
      lekkie
    • Gość: veanne Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 23:07
      Yves Rocher Ming Shu
      • lalique5 Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 19.08.04, 23:15

J'adore - uwielbiam!
    • Gość: justa Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 10:46
      Dolce Vita Dior
      Chance Chanel
    • Gość: anne-mari Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.Korbank.PL / 81.219.226.* 20.08.04, 11:01
      Witajcie kobitki!
      Moje typy sa nastepujące;

- D&G: Light blue
      - Lanvin: ECLAT- d ARPEGE
      - Van Cleef& Arpels: Les Saisons
      - Rochas: LUMIERE
      - Mueller
      • charade Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 20.08.04, 11:05
        Moje typy na daną chwilę, to:

Escada Collection - cos pięknego !
        Escada Magnetism
        Sensations Jil Sander
        Very Irresistible Givenchy
    • Gość: kaloo Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:18
      LAURA!!! LAURA!!! LAURA!!!- moj ukochany bezkonkurencyjny zapach od wieeelu
      lat...CUUUUDOWNY!!!
      poza tym fajny jeszcze jest Dolce Vita,Coco MADEMOISELLE,Lanvin,Lancome-
      Miracle,choc troche juz przebrzmialy i wiekszosc Versace...
      jak cos mi sie orzypomni to dopisze.
      pzdr!
      • noelka28 Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 20.08.04, 11:27
        Very Irresistible - Givenchy - mój faworyt
        • Gość: marushka Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:34
          Przepiękne MIRACLE INTENSE Lancome,uwielbiam też AMOR AMOR
          Cacharela.Pozdrawiam:-)
          • Gość: Suzy Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 20.08.04, 14:31
            Ja od lat jestem wierna Samsarze (Guerlain), ale uwielbiam także zapach Woman
            Versace.
            • Gość: Krysia102 Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.08.04, 23:36
              Gio Giorgio Armani
              • Gość: Krysia102 Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.08.04, 23:37
                Chodzilo mi o Acqua Di Gio:)
    • Gość: do charade!! Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 13:02
      Charadko, napisz mi jakie wrazenia po sensations jil sanders?
      z opisu wynika, że mogłyby mi się podobać, a jeszcze nigdy ich nie wąchałam :))

a najładniejszy zapach wg. mnie to jak zwykle:
      poeme
      dolce vita
      dune
      • szafa.bojowa Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 21.08.04, 16:37
        Puma Jamaica, a takze Issey Miyake L´eau D´issey. Bardzo fajne leciutkie
        zapachy. Jedn bardziej mlodziezowy, a drugi dla kobiet bardziej dojrzalych.
        • Gość: ewa Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.chem.uw.edu.pl 21.08.04, 16:40
          Dune CD co jakis czas probuje inne ale zawsze wracam
      • charade Sensations 22.08.04, 14:44
        Zapach sam w sobie jest rozkoszny, taki mleczny, otulający, ale nie infantylny.
        Moim zdaniem jest trwały, czy wyczuwalny dla otoczenia - tego jeszcze nie wiem,
        bo za mało je nosiłam. Muszę sobie wyrobić mocniejszą opinię na ich temat :)
        • basiaplewik Re: Sensations 22.08.04, 18:22
          Charadko dzięki, to ja wczesniej pytałam cię o sensations.
          muszę go przetestować koniecznie, jest osiągalny w sephora albo douglas?
          i jeszcze jedno zanim przetestuję: czy ma w sobie jakieś kwaskowate nuty?
          ( mam naprawdę odruch wymiotny jak czuję coś kwaśnego w perfumach).
          papa. basia
          • charade Re: Sensations 22.08.04, 23:06
            Hej Basiu, moim zdaniem Sensations absolutnie nie mają w sobie żadnych kwaśnych
            nut (których ja też nie znoszę). To wcielona mleczność, karmelowość
    • Gość: Kicia Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 22.08.04, 13:59
      Tylko CHANEL "Allure" :-)
      • Gość: ola Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 22.08.04, 19:46
        ULTRAVIOLET Paco Rabane!!!!!!!!!!!
    • 1202ebe Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 22.08.04, 21:30
      Eden Cacharela na zimę i L'eau par Kenzo na resztę roku
    • Gość: Ania Intuition - Estee Lauder n/t IP: 195.150.115.* 22.08.04, 22:38
    • Gość: basiaplewik do charade :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:36
      świetnie, to czuję, że sensations będzie mój.
      kocham właśnie takie aksamitno-mleczne zapachy :))
      bliska ideału jest dolce vita, ale to nie jest do końca to - szukam jeszcze
      czegoś na zmianę.
      jeszcze raz dzięki, jak tylko się psiknę sensations napiszę Ci o wrażeniach,
      papa.
      • charade Re: do charade :) 23.08.04, 11:26
        Koniecznie napisz ! Ciekawa jestem Twojego zdania. Dziś mam na sobie Sensations
        i spytałam kolegi z pracy, czy czuje ode mnie perfumy, powiedział, że tak.
        Oznacza to, że Sensations sa wyczuwalne dla otoczenia :)
        • Gość: trish Re: do charade :) IP: *.acn.waw.pl 23.08.04, 17:53
          A propos Sensations, mam te perfumy, kupiłam pod wpływem impulsu. Są strasznie
          słodkie, karmelowo waniliowe, według mnie męczące, tylko na zimę i to
          wieczorem.
      • patiii1 perfum 25.08.04, 14:11
        moja najlepsza 5
        j'adore dior
        noa cacharel
        sensi armani
        ming shue yves rocher
        gio armani
    • Gość: vanillka Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 23.08.04, 09:02
      212 carolina herrera
      white emporio armani
      • Gość: do charade Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: 167.83.9.* 23.08.04, 13:59
        Gdzie można kupić Escada Collection?
        • charade Escada Collection 25.08.04, 10:14
          Cóż... najlepiej chyba uderzyć na allegro, widziałam tam parę testerów w bardzo
          rozsądnych cenach.
    • Gość: papryczka Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: 212.160.106.* 23.08.04, 14:01
      L'eau par Kenzo
      Contradiction CK
      Time for pleasure Versace
      • Gość: Jenny Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 14:26
        Miracle-Lancoma
        5th Avene-Elizabeth Arden

OBYDWA SA SLICZNE:)
        • ela1001 Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 23.08.04, 16:35
          Le monde est beau - Kenzo latem
          Alchemia - Rochas zimą
    • Gość: S. Re: do charade :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.08.04, 11:46
      Czytałam Twoją recenzję na wizażu dotyczącą m.in.perfum Dolce&Gabbana
      (czerwone),ostatnio ten właśnie zapach "chodzi" za mną,chciałam kupić w
      najbliższym czasie( z myślą o jesieni,zimie) perfumy,które nie należą do
      lekkich :)Ostatnio używałam Dolce Vita.Mam prośbę czy mogłabyś mi polecić jakis
      zapach typu Dolce&Gabbana -dość mocny ale nie duszący,czy np.Dolce&Gabbana By
      Women też są takie?Dziękuję z góry, pozdrawiam
      • ziereal Re: do charade :) 25.08.04, 19:33
        Gość portalu: S. napisał(a):

Mam prośbę czy mogłabyś mi polecić jakis
        >
        > zapach typu Dolce&Gabbana -dość mocny ale nie duszący,czy np.Dolce&Gabbana By
        > Women też są takie?Dziękuję z góry, pozdrawiam

co prawda nie jestem Charade:), ale napisze ;), moze Gucci Accenti, wycofywany
        juz zapach, ale dostepny w niektorych perfumeriach niesieciowych i -na stronach
        internetowych. Taki wlasnie mocny, nieduszacy zapach.
        Slyszalam tez wiele pozytywnych rzeczy o Fabourg 24, ale sama nie mialam
        przyjemnosci ;)
        Amarige Givenchy odpada?
        pzd
        • Gość: S. Re: do charade :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.08.04, 20:40
          Dzięki za odpowiedź! Jeżeli chodzi o Amarige to niestety odpada,mają w sobie
          jakiś składnik,który niestety mnie drażni :) O Fabourg 24 też sporo
          słyszałam,muszę sprawdzić jak pachnie,Accenti też nie znam.Pozdrawiam serdecznie
        • charade Re: do charade :) 27.08.04, 13:17
          Hej S., nie zauważyłam Twojego pytania do mnie :)

Dolce&Gabbana klasyczny to naprawdę zapach jedyny w swoim rodzaju i ciężko
          byłoby szukać odpowiedników. Dla mnie on pachnie jak luksusowe mydło, potem
          staje się pudrowy. Pachnie lepiej niż brzmi ;)

Miałam 24Faubourg, ale jakoś się nie przekonałam. To jest fajny zapach, ale
          jednak kojarzy mi się z dojrzałymi paniami (przez nuty szyprowe i aldehydowe).
          Poza tym nie wiem, czy nie jest duszący... Dla mnie trochę był.

Dolce & Gabbana By w ogóle nie przypomina klasycznego D&G. To jest zapach
          bardzo nietypowy, zmysłowy, z dużą ilością piżma, ale takiego brudnego piżma.
          Fajny zapach, mnie się podobał, ale na przykład mój chłopak stwierdził, że
          śmierdzi.

Z takich nieduszących to nie wiem, czy próbowałaś Initial Boucheron ? Zapach
          orientalno-kwiatowy, elegancki. Miałam go niedawno, aczkolwiek puściłam go, bo
          jednak jestem miłośniczką słodkich, "kuchennych" zapachów i tego powinnam sie
          trzymać.

A Poeme próbowałaś ? Jeszcze jest zapach, który niektórzy określili jako
          pokrewny Dune - Cristobal Balanciaga. Ja podobieństwa nie czuję, ale możesz
          sprawdzić. Nie jest duszny.
          • Gość: S. Re: do charade :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.08.04, 10:51
            Cześć Charade, bardzo Ci dziękuję za fachową pomoc,jak zawsze dokładny opis
            perfum :)Z zapachów,które wymieniłaś znam Poeme,muszę go jeszcze raz sprawdzić
            bo kiedyś miałam takie mieszane uczucia niby podobał mi się ale jakoś nie byłam
            przekonana(zobaczymy może teraz mi sie spodoba),sprawdzę proponowane przez
            Ciebie zapachy,Dune jest rzeczywiście duszny zobaczę jak jest z
            Cristobal.Serdecznie Cię pozdrawiam
    • sara.1 Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 25.08.04, 16:49
      Na lato J'adore Diora, zimą Dune, a na wieczór niezrównane i boskie Opium YSL
    • Gość: ane.luko Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 00:20
      1.Organza Indecence - Givenchy - moje najukochańsze.
      2. Shalimar - Guerlain - prawie najukochańsze.
      3.Spellbound - Estee Lauder - prawie, prawie najukochańsze (przed Organzą były
      najukochańsze)
      A poza tym prawie wszystkie Diory (Poison, Tendre Poison, Hypnotic, Dune, Dolce
      Vita, Addict), z wyjątkiem J'adore. Ten się nadaje do wątku o perfumach-
      śmierdzielach.
      Desire - Dunhill
      • Gość: agni Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.tele2.pl 27.08.04, 11:51
        oj, organza indecence genialna była, już jej chyba nie ma w sklepach? zresztą u
        mnie to i tak miłość platoniczna, uczulała mnie strasznie i oddałam
        przyjaciółce...
        moje typy (do znudzenia tu powtarzane, ale trudno) Le Roi Soleil Salvadora Dali
        i nie lubiany przez nikogo tutaj Le Feu d'issey. Ucieszyłam się, ze ktoś tu też
        opium lubi - uwielbiałam swojego czasu, teraz jakby już mnie nużył ten zapach,
        dziwne, widać nos też się zmienia... ale pamiętam, ze rozwijały się na mnie
        pięknie, jakoś łagodniały w ogóle, nikt nie chciał uwierzyć, że to opium...
        Dune... Kenzo Elephant i Angel - to z kolei takie zapachy, które jednocześnie
        drażnią i fascynują, nie wiem co bardziej, ale tak właśnie zaryzykowałam z le
        feu i okazało sie, że bardziej fascynuje - więc i z nimi może tak będzie.
        a ostatnio - z innej zupełnie bajki - znalazałam w pure jill sanders, zapachu
        raczej banalnym, jedną nutę, której od lat poszukiwałam, miałam jako nastolatka
        perfumy z tą nutą. nie kupię ich pewnie, bo to nie mój zapach, ale ta nuta...
        ktoś może ma ten zapach rozpisany?
    • Gość: AGA Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:41
      Moje ulubione to 212 carolina herrera, a skoro mam okazję się zapytać- chciałam
      kupić sobie coś z nowości, może poradzicie mi jakiś podobny zapaszek ??
      • Gość: ziereal do Agi IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 27.08.04, 12:25
        a co sadzisz o wersji letniej herrery? on ice?:)
        mnie sie nawet podoba, te slodko-chłodzace nuty:).
        sprobuj Oxygene Lanvina i tej samej firmy - Eclat Darpege. Angel Schlesser oraz
        Pure Jil Sander:)
        pzd
        • Gość: AGA Re: do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:11
          on ice też mi się bardzo podoba i też je mam- chociaż wydaje mi się, że są
          mniej trwałe, dziękuję bardzo za radę i napewno sprawdzę te zapachy! Miłego dnia
    • mejbi Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 27.08.04, 12:26
      Tommy Girl (ta bardziej okrągła butelka, nie płaska)
    • Gość: Kasia Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:20
      Uwielbiam różne perfumy korych używam w zależności od nastroju: Angel(sama
      słodycz),Amor Amor(przepiękny zapach),Escape ,Enya delikatne Noa.
      • renia30 Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 28.08.04, 08:41
        Aktualnie najładniej mi pachną:
        stella stelli mccartney
        very irresistible givenchy
        mystery naomi campbell
        JPG Classique ale koniecznie edp
        addict cd
        hot couture edt givenchy
        herba fresca AA
        happy clinique

z męskich - nieustająco - Pi givenchy - obie wersje :o)
    • cafe_justysia Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! 28.08.04, 12:11
      Teraz zawsze i na wieki wieków będzie "Hot Couture" Givenchy(różowy ale biały i
      srebrny też są w porzo).Poza tym bardzo fajny jest Gucci II i Escada Island
      Kiss.
    • Gość: ALOXA Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:15
      LANCOME - MIRACLE
      G.ARMANI - SENSI
      • Gość: dolly Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:26
        Amor Amor Cacharel
        Chic Carolina Herrera
        • Gość: Teresa Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: 4.4.1.* / 212.185.43.* 02.09.04, 16:29
          moje ostatnie odkrycie: Moschino "Couture" , jest cudne, dawno nie czułam się
          tak kobieco...
          • Gość: bela Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.09.04, 17:01
            Moje najukochańsze perfumki to DUNE DIORA od lat. Używałm wielu ale zawsze do
            nich wracam to chyba dlatego że były moimi pierwszymi orginalnymi na jakie było
            mnie stać. W Polsce jest tak jakoś dziwacznie że jeżeli jest coś na topie to za
            wszystkimi ciągnie się ten sam zapach.Ulegamy reklamom.
    • Gość: yox Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:05
      ja najbardziej lubie zapachy pachnace jak slodycze: YSL - Baby Doll, Thierry
      Mugler - Angel, Givenchy - Oblique Play
    • Gość: Paulina Re: Najladniej pachnace perfumy wedlug was!!!!!!! IP: *.intermedia.com.pl 02.09.04, 22:08
      Chyba jeszcze długo "So Pretty" od Cartiera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka