Dodaj do ulubionych

Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:36
Moje ulubione:Garnier(te pomarańczowe),krem do ciała Dove.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.zgpila.com.pl / *.zgpila.com.pl 20.08.04, 11:39
      Moj ulubiony balsam jest firmy Amway. Moze zapach nei jest szczegolnie fajny
      ale za to jak nawilza. Zaden inny balsam nie dawal takiego nawilzenia.
      • kasiunia62 NIVEA BODY Q10 i DOVE ujędrniający 20.08.04, 21:34
    • Gość: kaloo Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:52
      oooj,trochę tego jest...;)jestem fanką balsamów do ciała i żeli pod
      prysznic,mam tego pokażną kolekcję i z wszystkich 53 najbardziej lubię krem
      Dove,ujędrniający sorai-różowy WIATR,wyszczuplający Avonu,z bluszczem 4 pory
      roku,serum antycellulit Eris, oliwka Ziaji antycellulit,oliwka
      Johnsson&Johnsson,Lux z perłą,NIVEA granatowy i jeszcze ze 2 których nie
      pamiętam...
      pzdr!
    • Gość: katinka Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 20.08.04, 12:42
      krem do ciala Dove, idealnie sie wchlania i skora jest gladziutka, ma subtelny
      zapach :)
      • barbamama-ok Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 20.08.04, 15:37
        oczywiście Vichy Lipidose 1
        • barbamama-ok Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 20.08.04, 15:38
          barbamama-ok napisała:

> oczywiście Vichy Lipidose 1
          świetnie nawilża nawet bardzo suchą skórę i pięknie, delikatnie pachnie.
          Rewelacja.
          • Gość: Klara Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.devs.futuro.pl 21.08.04, 08:57
            A jaki to zapach? Owocowy, słodki ,kwiatowy??:)
    • justa_79 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 20.08.04, 15:41
      balsamy i kremy Dove
      emulsja nawilżająca do ciała Scion Nu Skin
      balsam SSS Avon
      • maira Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 20.08.04, 16:07
        moim zdecydowanym faworytem jest balsam Yves Rocher Hammelis-ma bardzo
        przyjemny zapach i dobrze nawilża
        kiedyś używalam nagminnie balsamu Biothermu Instense Body Treatment ale zacząl
        mnie uczulać;(
        • Gość: Lenka Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.chello.pl 20.08.04, 18:47
          Balsam Ujedrniajacy Nutrilift Loreala, a ostatnio rowniez Krem z Maslem
          Kakaowym Dax Cosmetics..
    • Gość: nenne Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 21:34
      ostatnio Cztery Pory Roku odmładzający o zapachu wiśniowym. Bardzo przyjemny i
      lekki. Z cięższych niezastąpiona Ziaja.
    • Gość: patrywi Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 21:38
      Nutrilift Loreal i maslo kakaowe Ziaja - cudenka
    • madzia773 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 21.08.04, 08:38
      fruttini ten z mandarynką
    • Gość: kizia Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:14
      Wszystkie Dove i Garnier
      • Gość: Joanna Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:28
        Masło kakaowe Ziaja, L'oreal w turkusowej tubie, Eris Lirene.
    • Gość: madusiak Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:51
      duuużo 1/Bath &body Works-miałam kokosowy i dyniowo-cynamonowy-ach pycha
      zapachy i długo sie trzymały na skórze. Niestety sezonoew tylko i u nas nie dod
      dostania.-
      2/maslo kakaowe Ziaji na zmiane z Maslem kakowym Daxa-nie wiem który wole, niby
      oba kakaowe a zapachy inne zupełnie
      3/oliwkowy Ziaji-doskonały na przesuszoną słońcem skórę czyli teraz
      4/Q10 Nivea kochałam go swego czasu -piekny zapach i ujędrniał tak jak powinien-
      ale teraz musze odpocząc trochę od niego...
      • katija1 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 02.09.04, 16:56
        na okragło zmieniam ,ale moja miłością jest Nivea Q10, do którego zawsze wracam.
    • Gość: yox Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:07
      ujedrniajacy Dove - rewelacyjna konsystencja!
    • Gość: fairy5 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.drizzle.com 03.09.04, 23:07
      -body butter mango i kokosowe -Body Shop- na zime i jak mam sucha skore
      -Aromatheraphy Bath and Body Works na codzien -uwielbiam i polecam!!!
      • Gość: kawa Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.238.72.190.adsl.inetia.pl 11.09.04, 19:29
        Garnier w słoiku pomarańczowym
        kawa
    • k3ffy Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 12.09.04, 14:28
      Masło do ciała Eveline - sprawia, że skóra jest idealnie nawilżona, daje
      satynowy efekt, ale zdecydowanie mało wydajny:/

SSS Avonu, Brązujący Cztery Pory Roku - po prostu dobre,przystępne ceny,
      stosuję zamiennie

Ode a l'amour YR - za cudowny zapach długo utrzymujący się na skórze, ale to
      tylko na wyjątkowe okazje bo zawiera brokat
    • Gość: ewe Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.net.pl / *.net.pl 13.09.04, 10:46
      Krem do ciała Dave body silk- mój ulubiony
      • Gość: kk Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.238.68.138.adsl.inetia.pl 22.01.05, 07:54
        garnier pomarańczowy
    • popea1 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 22.01.05, 08:35
      krem Dove.
    • Gość: jasna-79 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 09:40
      1) za efekt nawilżenia - Dermedic Hydrain Lotion 2
      2) za jedwabistość skóry - Dove krem w słoiczku
      3) za zapach - Ziaji Masło Kakaowe, Avon Spa z Oliwą, Avon SSS
      • magda-fl Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 22.01.05, 10:00
        Lubię często zmieniać balsamy, ale są też takie, do których lubię potem wracać, jak np.
        - Neutrogena Formuła Norweska balsam do skóry normalnej i suchej
        - Dax Cosmetics Krem czekoladowy do twarzy i ciała
        - Kolastyna Balsam lekko brązujący z wyciągiem z orzecha włoskiego i ekstraktem z kakao
    • Gość: mahdall Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.rene.com.pl 22.01.05, 15:50
      1. migdalowy z avonu
      2. sss z avonu
      3.nivea body milk
      5. z owsem z avonu
      6 balsamy dove
      7.garnier do suchej skory
      a od wczoraj balsam... z biedronki :)

pozdr.
      • evel_b Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 22.01.05, 21:34
        ja również uwielbiam balsamy Naturals z Avonu- są bardzo lekkie i pachną
        rewelacyjnie (dziak orchidea, koszyk borówek, mango, pomarańczowy i melon)

a co do Maslo Kakaowe Ziaji to musze przyznac ze sie bardzo rozczarowałam-tyle
        z Was się nad nim zachwyca-piszecie że cenicie go za zapach w większości, ale
        pomimo tego spodziewałam się czegoś co w ogóle nadaje się do użytku, natomiast
        on nie chciał się w ogóle wchłonąć, w ogóle, obrzydliwie tłusty i co z tego, że
        zapach też mi się masakrycznie podoba skoro nie użyję go już wcale???
        może on się nadaje do jakiejś bardzo suchej skóry, ale na pewno nie dla mojej-
        a mam taką średnią

pozdrawiam:)
        • rybka41 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 10.02.05, 20:52
          Laura VANDINI LOTUS SUPER!
    • 18lipiec Neutrogena - the best!!!!!!!!! 22.01.05, 21:40

• e_katt neutrogena - potwierdzam: świetny 06.02.05, 11:50
        Neutrogena Balsam

poza tym (nie znaczy, że wszystkie aktualnie mam, ale każdego próbowałam i
        lubię ;-)

Nivea Lotion (łatwo się wchłania)
        Healing Garden jaśminowy (za
        zapach)
        Eveline ujędrniający, z Q10 (fajnie
        chłodzi)
        Miss Milkie PUPA (zabawne
        opakowania)
        Balsam marchewkowy AA Oceanic (przyjemny
        zapach, dobra konstystencja)
        Olejek do ciała jaśminowy
        (nie balsam co prawda, ale po kąpieli już nie trzeba ciała czymkolwiek
        traktować)
        Emulaja Jogurtowa AA Oceanic (niezła konsystencja, dobrze się wchłania)
        Iwostin (dobrze nawilża)
        Canus z mlekiem kozim (odżywcze)
        Mustela (silnie nawilża, niekoniecznie dla kobiet w błogosławionym stanie.. ;-)

a co do Dax Masło Kakaowe: też się deko rozczarowałam (zapachem głównie - nie
        to, żeby był nieznośny, ale myślałam że nieco inny będzie), chociaz dobrze się
        wchłania (dla mnie nie jest za tłusty..)
        lepsza jest wersja Dax Masło Czekoladowe (zapachowo!)
    • Gość: Karla Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:51
      Kolastyna- delikatnie brazujacy
      Lirene- ujedrniajaco- brazujacy
      Ziaja - maslo kakaowe
      • Gość: tuya > Kolastyna IP: *.pinnex.com.pl 24.01.05, 09:20
        > Kolastyna- delikatnie brazujacy
        Moj nr jeden ostatnio - rzeczywiscie delikatny kolor, nawilza, lekko
        natluszcza, nie brudzi bialej bielizny i ten zapach - kokosowy!!! Pycha:)
    • tradycja1 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 23.01.05, 16:41
      Garnier(y) :)
      Vaseline Intensive Care ( ale ten bezzapachowy do skory suchej, nigdy
      nie "kloci" sie z perfumami)
      • Gość: zz Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:02
        Ziaja - różowy
    • Gość: debbi Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:33
      up
    • lucy215 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 24.01.05, 22:59
      uwielbiam Yves Rocher Hammelis. Jest rewelacyjny. Lubię też te z serii
      owocowych YR, ale daleko im do Hammelis.
      • Gość: Karen Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: 81.168.209.* 06.02.05, 08:37
        Za świetne nawilżenie - Neutrogena
        Za gładkość i zapach - SSS różowy z Avonu, ale też jego odpowiednik z Oriflame -
        Silk (czy jakoś tam :)różowy
      • Gość: jagapie Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.stacje.agora.pl 06.02.05, 19:25
        przyłączam sie do hamelisa-odkryłam go dość poźno. jest dobry (co prawda, nie
        mam za suchej skóry), poza tym lubię hamelis żel pod prysznic.
    • sylver55 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 06.02.05, 10:46
      Ostatnio jestem bardzo zadowolona z balsamu St.Ives,szybko się wchłania i ma
      dość lekką konsystencję.Bardzo dobry jest też Nivea..ten do suchej skóry:)
      troche ciężki ale daje dobre efekty
      • Gość: magda Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 11:17
        krem do ciała planet spa avonu oliwkowy lub z masłem shea :) dla mnie oba
        rewelacja
    • malgosia60011 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 06.02.05, 20:12
      moim ukochanym balsamem jest GARNIER mleczko do suchej skory i obok niego
      balsam z witaminami AVON.obydwa goracom polecam,sa bardzo wydajne.pozdrawiam
    • Gość: jasna_79 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:55
      Jeśli miałby to być jeden jedyny, który nigdy mnie nie zawiódł i który
      zabrałabym na bezludną wyspę,
      to byłby to DOVE SILK w pudełeczku.

Ale jeśli miałby to być taki, który uratowałby wysuszoną skórę (po tej plaży na
      bezludnej wyspie) - to byłby to DERMEDIC HYDRAIN LOTION 2.

Natomiast w napadzie skąpstwa kupiłam ostatnio taki balsam w tubie - SORAYA
      WIATR UJEDRNIAJĄCY o zapachu magnolii i bardzo, bardzo przyjemnie się go
      stosuje. Pachnie powalająco.
      • Gość: asiek_asiekowaty wrrr a ja dalej nie mam >:[ IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 23:00
        Fakt - nie jestem systematyczna, ale dlatego też potrzebuję balsamu, którego
        działanie byłoby prawie natychmiastowe i długotrwałe. Lekkie są za lekkie,
        ciężkie natłuszczają na chwilę, a po kilku godzinach znowu sucho. :/ A zawsze
        sądziłam, że nie mam wybitnie suchej skóry. Znacie balsamy-terapie, które
        przynoszą od razu ulge skórze? Do 20 zł.
        • Gość: odrakontra Re: wrrr a ja dalej nie mam >:[ IP: *.pc.tek.pl 06.02.05, 23:24
          suchej skory nabylam "z wiekiem" i teraz jestem kobieta-gabka , w ktora
          wszystko od razu wsiaka i w kilka minut jest po efekcie nawilzenia czy
          natluszczenia.
          jedyne co pomaga to posmarowanie sie (na wilgotna skore) olejkiem relaksujacym
          nivei- tym z olejem nagietkowym, kardamonem i mandarynka.
          co prawda olejek jest w zamysle "do kapieli", a nie "po kapieli" , ale trudno ;)
          ostatnio sprobowalam lotionu sss avonu i bylam po nim jedynie mokra, ale nie
          nawilzona czy cokolwiek innego. wiec tak czy tak musialam sie naoliwic.
          taki jest na mnie sposob.
          pozdrawiam....
        • Gość: jasna_79 Re: wrrr a ja dalej nie mam >:[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:27
          Spróbuj YR Hammelis Mleczko. Takie w białej butli, chyba 300 ml. Tylko trzeba
          poczekać do promocji - wtedy kosztuje ok. 16 zł. Ja czekam :)

Jeszcze lepsze jest mleczko do suchej skóry Nivea. Teraz w sieci Drogerie
          Natura jest na nie promocja, kosztuje zamiast 17 zł coś ok. 13. Dużo dziewczyn
          je chwali.

Systematyczność? Asiek, przecież to podstawa sukcesu :) Trzymaj się :)
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: wrrr a ja dalej nie mam >:[ IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 23:56
            Wiem wiem z tą systematycznością... Staram się ostatnio (zawsze sądziłam, że
            nieważne jaki balsam - ważne, by systematycznie i wystarczy), a tu nic. :(
            Musiałabym się smarować co kilka godzin. :/
            • bibulina Re: wrrr a ja dalej nie mam >:[ 07.02.05, 09:22
              Ukochany mój balsam to garniera w pomarańczowym opakowaniu do bardzo suchej
              skóry. Uwielbiam jego zapach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka