Dodaj do ulubionych

Suche dłonie

24.04.14, 22:43
Kolejne z serii Exclusive Cosmetics Spa... tym razem rękawiczki - nasączone masłem shea, witaminami, kwasem hialuronowym i kaszmirem... super, by wygładzić i nawilżyć dłonie.
Obserwuj wątek
    • puzzelek91 Re: Suche dłonie 30.09.14, 19:29
      ja używam odżywki do rąk i paznokci Vaseline, do zamówienia przez allegro ;)
    • ania.p27 Re: Suche dłonie 01.10.14, 19:06
      Mogę polecić z pewnością - o wiele tańszą - maść z witaminą A. Podstawa dla odpowiednio nawilżonej skóry.
    • katarynka123456 Re: Suche dłonie 11.04.15, 20:55
      na suche dłonie w dodatku z pękającą skóra ( czasami powstające rany do krwi ) z własnego doświadczenia polecam dwa preparaty - zastąpienie zwykłego mydła - mydłem chroniącym barierę lipidową skóry + regenerujący krem do rąk . Oba preparaty Dermedic Linum .
    • gabrysia1818 Re: Suche dłonie 14.04.15, 14:15
      Na suche i spierzchnięte dłonie mogę polecić krem do rąk z naparu babki płesznika firmy Kosmetyki DLA. Świetnie zregenerował moją przesuszoną skórę dłoni pozostawiając ją długo miłą w dotyku. Zawiera także masło Shea, olej lniany i olej z ogórecznika. W związku z tym, że kremik ma w swoim składzie ziołowy napar,specyficzny jest też zapach, nie wszyscy może polubią, ale warto się skusić bo efekty są widoczne:)

www.kosmetykidla.pl/
    • ani87 Re: Suche dłonie 28.04.15, 08:55
      A próbowałaś zabiegu parafiną? Tu instrukcja, jak wykonywać www.mbgonline.pl/suchym-dloniom-mowimy-stanowcze-nie najlepsze są maski i zabiegi o skoncentrowanym działaniu stosowane przynajmniej 2 razy w tygodniu, mnie parafina bardzo pomogła.
      • glizduha1 Re: Suche dłonie 06.05.15, 22:13
        a ja Wam polecam Arual krem: Idealny do suchych, szorstkich, popękanych dłoni, narażonych na działanie agresywnych substancji (detergenty, rozpuszczalniki, farby do włosów, itp) i / lub warunków atmosferycznych (wiatr, zimno, słońce, itp). Regeneruje od głębokich partii skóry, łagodzi uczucie ucisku, zapewniając natychmiastowe, trwałe nawilżenie. Ma doskonały poziom absorpcji, więc nie dostać typowe lepkie uczucie wielu kremy do rąk. Skóra rąk odzyskuje swoją elastyczność i miękkość.

oraz inne kosmetyki tej firmy

www.facebook.com/Arual.Poland
    • mireczka32 Re: Suche dłonie 04.06.15, 17:29
      Nie miałam nic lepszego polecam ogólnie Tołpa jest super ale do rąk ma genialne rzeczy
      ikosmetyki.pl/catalogsearch/advanced/result/?manufacturer%5B%5D=718&body_part%5B%5D=460
    • wellness11 Re: Suche dłonie 20.10.16, 14:34
      Ja robie pilling z fusów kawy i kremuje jakimkolwiek kremem nawilżającym i są gładkie i miękkie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      100club.pl/artykuly/Czystek---ziolo-na-wszystko,709.html
    • snowwwhite Re: Suche dłonie 10.11.16, 15:50
      polecam zrobić dłoniom czasem peeling, nałożyć krem.. do stóp i iść spać w bawełnianych rękawiczkach. rano ręce są nie do poznania :)
    • 9agatka Re: Suche dłonie 18.05.17, 20:10
      Chyba muszę pomyśleć o takich rękawiczkach. Moje sposoby ostatnio nie przynoszą efektów.
      • kivvvi Re: Suche dłonie 20.05.17, 11:46
        ja natluszczam dlonie oliwa z oliwek :) wczesniej robilam tez peelingi z cukru i oliwy, aby pozbyc sie starego naskorka po zimie :) super efekt! polecam dobry tekst z poradami w kontekscie suchych dloni i regeneracji obk.pl/dlonie-twoja-wizytowka-zadbaj-o-dlonie-i-paznokcie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka