Gość: escimo IP: *.cst.tpsa.pl 20.08.04, 14:27 który byscie polecali - chce dosc ciemny kolorek - brąż a nie pomarancz i zeby sie w miare długo trzymał i był w miare wydajny najlepiej zeby byłi do ciała i twarzy dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: escimo Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: *.cst.tpsa.pl 20.08.04, 14:58 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: 195.114.160.* 20.08.04, 15:05 ja gorąco polecam lancome- żel do twarzy oprócz wspaniałego koloru ma b dobre własciwości pielęgnacyjne, zawiera wit e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: *.2208-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 23.08.04, 15:15 Tez polecam Lancome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arunia Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: *.ols.vectranet.pl 23.08.04, 20:03 Polecam Clarinsa do twarzy i ciała z faktorem 6 UV (mój ulubiony),Dior też bardzo fajny, tyle że o 30 zł droższy od Clarinsa.Oba nadają skórze baredzo ładny naturalny kolorek,napewno o kolorze pomarańczowym nie ma mowy,o smugach także nie. Odpowiedz Link Zgłoś
magraft Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome 23.08.04, 21:39 Ja również polecam Clarinsa- mleczko do ciała bądź żel express zarówno do twarzy jak i do ciałka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: *.visp.energis.pl 23.08.04, 22:16 POlecam szczerze gerlain. Z Diora masz do wyboru osobno samoopalacz do twarzy i samoopalacz do ciala. Guerlain jest do twarzy i ciala. Bardzo wydajny, piekny naturalony kolor. Brazowa barwa ulatwia aplikacje - wiesz gdzie posmarowalas. Aktualnie z braku odcienia nr 1 musialam zadowolic sie Diorem. Tez jest dobry, ale zapach intensywniejszy. Kupilam Diora do ciala, bo jest prawie dwa razy wiekszy niz do twarzy a w cenie 7 zl roznicy. I Stosuje go tez na twarz z odrobina kremu nawilzajacego i jest ok. Polecam serie z drobinkami rozswietlajacymi. Nogi i dekolt wygladaja super! Nie zapomnij oo pilingu calego ciala. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś