Dodaj do ulubionych

samoopalacz- dior, guerlain czy lancome

IP: *.cst.tpsa.pl 20.08.04, 14:27
który byscie polecali - chce dosc ciemny kolorek - brąż a nie pomarancz i
zeby sie w miare długo trzymał i był w miare wydajny
najlepiej zeby byłi do ciała i twarzy

dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: escimo Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: *.cst.tpsa.pl 20.08.04, 14:58
      up
      • Gość: kika Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: 195.114.160.* 20.08.04, 15:05
        ja gorąco polecam lancome- żel do twarzy oprócz wspaniałego koloru ma b dobre
        własciwości pielęgnacyjne, zawiera wit e
        • Gość: Blanka Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: *.2208-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 23.08.04, 15:15
          Tez polecam Lancome.
    • Gość: Arunia Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: *.ols.vectranet.pl 23.08.04, 20:03
      Polecam Clarinsa do twarzy i ciała z faktorem 6 UV (mój ulubiony),Dior też
      bardzo fajny, tyle że o 30 zł droższy od Clarinsa.Oba nadają skórze baredzo
      ładny naturalny kolorek,napewno o kolorze pomarańczowym nie ma mowy,o smugach
      także nie.
      • magraft Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome 23.08.04, 21:39
        Ja również polecam Clarinsa- mleczko do ciała bądź żel express zarówno do
        twarzy jak i do ciałka.
    • Gość: iga Re: samoopalacz- dior, guerlain czy lancome IP: *.visp.energis.pl 23.08.04, 22:16
      POlecam szczerze gerlain. Z Diora masz do wyboru osobno samoopalacz do twarzy i
      samoopalacz do ciala. Guerlain jest do twarzy i ciala. Bardzo wydajny, piekny
      naturalony kolor. Brazowa barwa ulatwia aplikacje - wiesz gdzie posmarowalas.
      Aktualnie z braku odcienia nr 1 musialam zadowolic sie Diorem. Tez jest dobry,
      ale zapach intensywniejszy. Kupilam Diora do ciala, bo jest prawie dwa razy
      wiekszy niz do twarzy a w cenie 7 zl roznicy. I Stosuje go tez na twarz z
      odrobina kremu nawilzajacego i jest ok. Polecam serie z drobinkami
      rozswietlajacymi. Nogi i dekolt wygladaja super! Nie zapomnij oo pilingu calego
      ciala.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka