Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:37 jeśli uzywacie, podzielcie się opiniami, bo waham się pomiędzy niam a Hydralight Isa Dory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: podkład AIR WEAR Loreala IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.08.04, 16:47 Z L'Oreala uzywalam tylko translucide, ale Hydralight jest bardzo dobry. Tyle, ze ja nie mam wiekszych problemow z cera, chodzilo mi o wyrownanie jej koloru, lekkie zmatowienie i nie wysuszenie - spisal sie rewelacyjnie. Co do krycia - ukrywa jedynie niewielkie niedoskonalosci. Polecam go z czystym sumieniem, bo IsaDora to porzadna firma. Ja mam buzie sklonna do uczulen na rozmaite kosmetyki, i ten podklad to wlasciwie jedyny, ktory nie zrobil mi krzywdy.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: podkład AIR WEAR Loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:51 AirWear i tak już nie ma na rynku, więc nie masz problemu. Mnie udało się kupić chyba ostatnie w kraju opakowanie w moim ukochanym kolorze sable. Hydralight jest świetny, beztłuszczowy, do tego duży wybór odcieni. Jest ich tyle, że nie wiedziałam, na który się zdecydować. Polecam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: podkład AIR WEAR Loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:32 i tu się mylisz, bo właśnie dziś spotkałam Air wear i stąd wyniknęło moje pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: podkład AIR WEAR Loreala IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.08.04, 23:00 nie myli się Mango, bo AirWear rzeczywiście nie jest już produkowany, aten, który widziałaś, to po prostu końcówka produkcji. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: podkład AIR WEAR Loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 17:46 no tak, ale ona napisała, że już go nigdzie nie dostanę, a ja odpisałam, że jest inaczej. A że go nie produkują, oczywiście wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś