28.08.04, 21:19
Witam,

Wygrzebalam ostatnio informacje o tym, ze sa dostepne w Polce kosmetyki Mary Kay. Korzystalam z kredki do powiek MK przywiezionej zza oceanu i byla ok, wyrazna, dlugo sie trzymala i w ogole...
I teraz sie zastanawiam jakie kosmetyki MK sa dostepne w Polsce, ile kosztuja no i przede wszystkim, jaka jest ich jakosc. Moze ktos sie podzieli doswiadczeniami?
Obserwuj wątek
    • lablafox Re: Mary Kay? 28.08.04, 21:40
      Jakość świetna.
      W Polsce dostępne kosmetyki kolorowe , do pielęgnacji rąk , oczu, ust oraz
      twarzy .Seria dla młodych.
      Ceny różne, ale adekwatne do jakości.
      Rewelacyjna konturówka do ust , zwłaszcza dla pań po 30-tce.
      Tyle w telegraficznym skrócie.
      • sitc Re: Mary Kay? 28.08.04, 23:04
        Też bym się chcętnie bliżej z nimi zapoznała :) Mimo że nigdy nie używałam nic
        tej firmy to kusi mnie tak na moją kosmetyczną intuicję :) Ale niestety nie mam
        zupełnie do nich dostępu...
        • ballerinapl Re: Mary Kay? 29.08.04, 19:35
          No wlasnie, a mozna dostac jakis namiar na konsultantke Mary Kay w Krakowie? Bo
          chcialabym pomacac na wlasnej skorze te cudownosci...
          • Gość: pi moja mama jest konsultantka mary kay w Krakowie, IP: *.cs-cres.charterpipeline.net 30.08.04, 06:17
            jesli ktoras z was jest powaznie zainteresowana moge podac telefon, moj mejl
            kasiunki@tlen.pl

a co do samych kosmetykow to jakosciowo sa na prawde swietne, przewyzszaja
            znacznie avon i oriflame. niestety wraz z jakoscia rosnie cena, ale na zakupach
            w wsylkowych firmach kosmetycznych bazuje na promocjach :o)
        • Gość: agda Re: Mary Kay? IP: 212.244.249.* 30.08.04, 08:39
          Wejdź na stronę www.marykay.com.pl albo napisz do mnie: ocelotka@op.pl
    • sitc Re: Mary Kay? 30.08.04, 11:05
      Jeśli któraś z was mogłaby mi przysłać zeskanowany katalog, byłabym bardzo
      wdzięczna, chętnie bym zobaczyła :)
    • Gość: pi podaje numer konsultantki IP: *.cs-cres.charterpipeline.net 30.08.04, 20:59
      moja mama Małgorzata (012) 638 72 81

pozdrawiam
    • Gość: 11kasiap Re: Mary Kay? IP: *.chello.pl 31.08.04, 03:23
      podaję namiary do siebie (Warszawa) 11kasiap@gazeta.pl
      • ballerinapl Dziekuje za namiary 31.08.04, 12:44
        Drogie dziewczyny,
        Bardzo Wam dziekuje za namiary. Jak tylko cos zarobie skontaktuje sie z mamą-konsultantką. Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka