edytafg1 Re: ile macie butelek perfum? 03.09.04, 13:38 No to moze ktoras z kolekcjonerek odkupi ode mnie kenzo "ca sent beau "(zielone opakowanie)-> kolezanka przywiozla mi ze strefy nie te perfumy o kt prosilam.... Zaplacilam za nie 40 Euro, Doloze gratis koszulke RMF :-) Tu macie linka do perfum- www.perfumeria.pl/exec.php?SID=70&C=I&P=7011150&skad=onet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppolkaa Re: ile macie butelek perfum? IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 03.09.04, 23:44 12 noa Cascharel chanel nr5 opium YSL miracle Lancome flower by kenzo acqua de gio Armani anais anais Cascharel gio Armani Paloma Picasso organza Givenchy contradiction Klain eternity Klain to pasja mojego męża , kupownie mi perfum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_c Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:05 Dwie - Happy i Sensi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susełka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.petrus.com.pl 04.09.04, 15:06 tylko jedna, i to kupiona w zamian za duze wyzeczenia. ilosci takie jak 10-20 niemieszcza mi si e w głowie, szczesciary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suselka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.petrus.com.pl 04.09.04, 15:09 kobitki, a moze ktoras zechce mi cos podarowac? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia01 Re: ile macie butelek perfum? 04.09.04, 16:59 Susełko, a skąd jesteś ? Napisz do mnie maila.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suselka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.petrus.com.pl 05.09.04, 17:26 Witam klaudio! jestem z Torunia, to mile ze napisalas do mnie. A ty skad jestes? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susełka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.petrus.com.pl 06.09.04, 15:06 klaudio01 jesli chcesz sie nadal skontaktowac oto mój gg id 8139088. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polskadunka Re: ile macie butelek perfum? 04.09.04, 15:38 Baby doll YSL Woman Hugo Boss Dolce vita Dior (2 nowe po 50ml) Organza Idecence Givenchy (pol 50ml) Christobal Balenciaga (rewelacja na zime-oj jak sie w nich cieplutko robi :)) ) Eden Cacharel (moj maz jak i tez paru innych panow dostaje "malpiego rozumu" haha - zapach zmyslowy i bardzo trwaly, tylko uwaga, bo brudzi..) Angel T.Mugler - na zime - miodzio :)) a na codzien Tommy Girl - w sam raz do pracy kiedy wstaje o 5 rano troche tego wyszlo... ups Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: ile macie butelek perfum? 04.09.04, 16:28 2 - Jedne lżejsze na codzień, drugie o bardziej orientalnych i korzennych nutach na wieczór. Ale za to mam pełno szminek, błyszków i innych cudeniek do ust i... ciągle kupuję nowe. To chyba ta sama przypadłość, lecz obiekt porządania inny:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza 0 IP: w3cache.* / *.2-0.pl 04.09.04, 17:45 00000000...nie stac mnie nawet na jedna iza Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: 0 04.09.04, 19:01 Hot Couture Givenchy edt Very Irresistible jw Stella - S. Mc Cartney Happy Clinique Addict Dior Addict Eau Fraiche jw Eau de Dolce Vita JP Gaultier Classique EDP XS Extrema Girl Paco Rabbane Red Jeans Versace Enjoy Patou Eau de L'Amour YR Vanilia jw Owoce Leśnie jw Nature jw The Vert jw BU Orange Mystery Naomi Campbell. To na pewnio nie są wszystkie ... Ostatnio pozbyłam się m.in. AA Anisia Bella, Escada Ibiza Hippie, Hanae Mori, In Love Again - szykuję miejsce na nowe :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: 0 IP: 80.48.229.* 04.09.04, 19:18 a może chcecie odsprzedać coś niepełnego? Odpowiedz Link Zgłoś
charade Mea 04.09.04, 22:46 W sprawie sprzedaży niepełnych perfum zapraszamy na nasze forum o perfumach, na wątki "straganik/wymiana". Link poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnaisNin Re: ile macie butelek perfum? IP: *.tkk.pl 04.09.04, 22:20 Mam malego swira na punkcie perfum. Stoi u mnie 6 slicznych flakonikow... z pieknie (dla mnie) pachnaca zawartoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku-007 Re: ile macie butelek perfum? IP: *.chello.pl 04.09.04, 22:58 15 sztuk plus kilka miniaturek... a już ostrzę sobie zęby na nowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUTKA Re: ile macie butelek perfum? IP: *.chello.pl 04.09.04, 23:30 NINA RICCI PREMIER JOUR, d&g czerwone - moje ulubione, kenzo jungle elephant, dune dior, chanel no 5, guerlain pampeluna, tommy hilfinger - również b. lubię, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:48 Właśnie, też się zastanawiałam czy jestem normalna. Perfumomania (chyba tak trzeba to nazwać) trwa już kilka lat. Zaczynałam niewinnie od klasycznego Duende, obecnie trudno dostępne więc mam Esencia de Duende J.del Pozo(1) Lalique Nilang(trudno zdobyć, ale się udało)(2), Cacharel Noa EDT(podoba sie mojemu facetowi)(3), Pierre Cardin Bleu Marine(od ubiegłego roku męczę 75 ml, prezent)(4), Trussardi Skin (jeden z moich ulubionych) (5), Carolina Herrera Chic (rewelacja zdobyłam 25ml, w sam raz do torebki)(6), Lanvin Eclat D'Aperge(świetny zapach nie mogłam się oprzeć)(7), Cacharel Lou Lou(tylko na zimę,otoczenie bezbłędnie mnie rozpoznaje) (8), Cacharel Amor Amor(eh ta moda, ale jest rzeczywiście ładny i trwały) (9), J.del Pozo On ella(skusiło mnie podobieństwo do klasycznego Duende, niestety) (10), Dior Addict(sama byłam zaskoczona, bo to jedyny zapach Diora, który zdobył moje uznanie, genialny)(11) Avon Rare Gold(interesujący chociaż z Avonu)(12). To wszystkie chociaż kuszą mnie jeszcze: Mauboussin Hisoire d'eau(cudo), Moschino Couture i J.del Pozo Halloween. Pozdrowienia dla wszystkich miłośniczek perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
jam33 Re: ile macie butelek perfum? 12.10.04, 00:36 noo: 1.cerutti 1881 2.Envy (100ml) 3.Les Belles żółte 4. cacharel - krzywa błękitna buteleczka-zabijcie, nie wiem jak ten świeży zapach się nazywa 5. Eau de Kenzo 6.Kenzo de te??? no listek ale ten stary , jakby go Michał Anioł dłutem haratał:))) Ale number one to zawsze ENVY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: ile macie butelek perfum? IP: *.acn.waw.pl 12.10.04, 00:59 A ja mimo zaawansowanego wieku żadnych perfum nie posiadam... Buu. :( Lubię piękne zapachy, ale: a) perfumy są strasznie, strasznie drogie - jak Wy to robicie, że macie po 20 butelek każda po ok. 200 zł? Nie umiem nawet tego zsumować bez kalkulatora! Ratunku... :) b) marzę o tym, żeby dostać perfumy (niekoniecznie drogie) w prezencie od kogoś wyjątkowego, żeby już na zawsze kojarzyły mi się z czymś miłym... no i w rezultacie ciągle ich nie mam... Chyba popadnę w depresję ;) Pocieszam się, obwąchując olejki aromatyczne. Pomarańcza działa bowiem antydepresyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: ile macie butelek perfum? 12.10.04, 11:18 Ness, a może spróbujesz sobie zaoszczędzić i odłożyć na jakieś perfumy? często zakup tych droższych jest oszczędnością - zamiast psikać kilka razy dziennie perfumami za 20 zł, psikasz raz perfumami za 200, więc starczą Ci one na dłużej. ale faktem jest, że dla wielu kobiet kupno co miesiąc nowych perfum za 200 zł to nie jest duży wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: ile macie butelek perfum? IP: *.acn.waw.pl 12.10.04, 16:39 > Ness, a może spróbujesz sobie zaoszczędzić i odłożyć na jakieś perfumy? często > zakup tych droższych jest oszczędnością - zamiast psikać kilka razy dziennie > perfumami za 20 zł, psikasz raz perfumami za 200, więc starczą Ci one na > dłużej. Ja właściwie nawet mogę sobie pozwolić na JEDNE perfumy za 200 zł - ale męczy mnie takie uczucie, że kupię je, przestaną mi się podobać, i zostanę z poczuciem okropnej frustracji i świadomością, że zmarnowałam tyle pieniędzy, i już zawsze będę musiała z wyrzutów sumienia pachnieć tym świństwem. :) To relikt z czasów, kiedy naprawdę cienko było u mnie z forsą. Teraz jest lepiej, ale ja ciągle nie umiem się pozbyć manii oszczędzania i odkładania "na wszelki wypadek". Strasznie trudno mi się przemóc do kupienia czegoś tak 'niepotrzebnego' jak drogie perfumy. :) Jednak jako że zbliżają się moje 30 urodziny, postanowiłam jednak wybrać się do perfumerii Sephora i coś sobie wybrać, choćby po to, żeby potem kupić podróbkę. Doszłam na razie do półki z literą G, wąchając wszystko jak popadnie. Nic nie umiem wybrać! Około litery G rozbolała mnie głowa, a nos odmówił współpracy :) Spodobała mi się właściwie tylko Green Tea (Elizabeth Arden)... ale nie aż na tyle, żeby to miał być "mój" zapach na cały najbliższy rok. :) I co tu z taką osobowością począć, hę? Odpocznę trochę i pójdę powąchać dalsze półki z perfumami. Może jednak w końcu znajdę to COS. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: ile macie butelek perfum? 14.10.04, 10:11 Ness, podziwiam zapał :D ja nie miałabym siły wąchać wszystkiego, jak leci. podobno nos jest w stanie zapamiętać tylko 2 zapachy na raz. może poprosisz forumowe specjalistki od perfum, żeby Ci podały jakieś konkretne nazwy, jak określisz, jaki ma być ten zapach. wtedy łatwiej byłoby szukać. ja mam kilka ulubionych zapachów i wiem, że raczej mi się nie znudzą. droższych perfum używam raczej na specjalne okazje, gdy chcę się poczuć wyjątkowo. ale np. takie Dolce Vita to mi się nigdy nie znudzą, nawet używane na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: ile macie butelek perfum? IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.04, 16:13 no i kupujemy na allegro, w ten sposob wydatek jest o ok 30-45% mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jam33 Re: ile macie butelek perfum? 13.10.04, 23:32 1.cerutti 1881 2.Envy (100ml) 3.Les Belles żółte 4. cacharel - krzywa błękitna buteleczka-zabijcie, nie wiem jak ten świeży zapach się nazywa 5. Eau de Kenzo 6.Kenzo de te??? no listek ale ten stary , jakby go Michał Anioł dłutem haratał:))) Ale number one to zawsze ENVY Już wiem - ta krzywa niebieska - to jest Chloe - Innocent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:55 Kobietki a gdzie wy pracujecie ze macie tyle pieniędzy na perfumy??? Skoro wiekszosc z was to studentki??? Ja jestem nauczycielka, studiuje zaoczne , mam męża,dziecko ...i niestety kupuje tańsze perfumy-Avonu, w rozlewniach perfum.Bo mnie po prostu nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: ile macie butelek perfum? 12.10.04, 12:34 Zarabiamy pieniądze ciężko pracując-również jako studentki... To naprawdę żadna filozofia.Kwestia na co sie ile wydaje. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.cust.tele2.it 12.10.04, 12:15 1. versace - red jeans woman 2. hugo boss - woman 3. krizia - za cholere nie wiem jak sie nazywaja, ale to te co sie swiatelko swieci po zdjeciu przykrywki 4. avon - treselle 5. dolce gabbana - prostokatne z czerwona przykrywka z wyzej wymienionych tylko jedne kupilam sobie sama, a reszta w prezencie od kogos. sama nie wiem kiedy to skoncze, bo nie uzywam zbyt czesto perfum, wole kremy zapachowe, lub tego typu rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:27 Od piątku jestem posiadaczką 9. flakonika z pięknym zapachem Zen Shiseido. Wybrałam się po buty, a że butów nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.chello.pl 14.10.04, 19:15 dodaję l'instant guerlain, i chyba wkrótce zlote emporio armani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: ile macie butelek perfum? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:36 mam tak: * Joop 120ml * Cacharel 15ml * Fendi 30ml (koszmar, ktory mi obrzydl w 2 dni po zakupie) * Sonia Rykiel 95ml (j.w.) * Helloeewn 25ml (NIE ZNOSZE GO!!!) * Chic Herrera (j.w.) * Kookai (b.lubie, niedostepny w Polsce) * Paul Smith (tragedia) i 7 miniaturek, z ktorych uwielbiam tylko Laligue'a. Jaki z tego wniosek? Nie ma sensu wydawac ani pol grosza na cos co potem tylko metnieje w butelkach i przywraca o zawrot glowy. Naszczescie nie wydalam na te wszystkie ,,zapachy" pieniedzy - wiekszosc z nich wygralam! ;} Odpowiedz Link Zgłoś