Dodaj do ulubionych

ile macie butelek perfum?

• edytafg1 Re: ile macie butelek perfum? 03.09.04, 13:38
      No to moze ktoras z kolekcjonerek odkupi ode mnie kenzo "ca sent beau "(zielone
      opakowanie)-> kolezanka przywiozla mi ze strefy nie te perfumy o kt
      prosilam.... Zaplacilam za nie 40 Euro, Doloze
      gratis koszulke RMF :-)
      Tu macie linka do perfum-
      www.perfumeria.pl/exec.php?SID=70&C=I&P=7011150&skad=onet
      • Gość: ppolkaa Re: ile macie butelek perfum? IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 03.09.04, 23:44
        12
        noa Cascharel
        chanel nr5
        opium YSL
        miracle Lancome
        flower by kenzo
        acqua de gio Armani
        anais anais Cascharel
        gio Armani
        Paloma Picasso
        organza Givenchy
        contradiction Klain
        eternity Klain

to pasja mojego męża , kupownie mi perfum
        • Gość: ola_c Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:05
          Dwie - Happy i Sensi
    • Gość: susełka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.petrus.com.pl 04.09.04, 15:06
      tylko jedna, i to kupiona w zamian za duze wyzeczenia. ilosci takie jak 10-20
      niemieszcza mi si e w głowie, szczesciary
      • Gość: suselka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.petrus.com.pl 04.09.04, 15:09
        kobitki, a moze ktoras zechce mi cos podarowac?
        • klaudia01 Re: ile macie butelek perfum? 04.09.04, 16:59
          Susełko, a skąd jesteś ?
          Napisz do mnie maila..
          • Gość: suselka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.petrus.com.pl 05.09.04, 17:26
            Witam klaudio! jestem z Torunia, to mile ze napisalas do mnie.
            A ty skad jestes?
            Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: susełka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.petrus.com.pl 06.09.04, 15:06
            klaudio01 jesli chcesz sie nadal skontaktowac oto mój gg id 8139088. Pozdrawiam
    • polskadunka Re: ile macie butelek perfum? 04.09.04, 15:38
      Baby doll YSL
      Woman Hugo Boss
      Dolce vita Dior (2 nowe po 50ml)
      Organza Idecence Givenchy (pol 50ml)
      Christobal Balenciaga (rewelacja na zime-oj jak sie w nich cieplutko robi :)) )
      Eden Cacharel (moj maz jak i tez paru innych panow dostaje "malpiego rozumu"
      haha - zapach zmyslowy i bardzo trwaly, tylko uwaga, bo brudzi..)
      Angel T.Mugler - na zime - miodzio :))
      a na codzien Tommy Girl - w sam raz do pracy kiedy wstaje o 5 rano

troche tego wyszlo... ups
    • mankalita Re: ile macie butelek perfum? 04.09.04, 16:28
      2 - Jedne lżejsze na codzień, drugie o bardziej orientalnych i korzennych
      nutach na wieczór. Ale za to mam pełno szminek, błyszków i innych cudeniek do
      ust i... ciągle kupuję nowe. To chyba ta sama przypadłość, lecz obiekt
      porządania inny:D
    • Gość: iza 0 IP: w3cache.* / *.2-0.pl 04.09.04, 17:45
      00000000...nie stac mnie nawet na jedna
      iza
      • renia30 Re: 0 04.09.04, 19:01
        Hot Couture Givenchy edt
        Very Irresistible jw
        Stella - S. Mc Cartney
        Happy Clinique
        Addict Dior
        Addict Eau Fraiche jw
        Eau de Dolce Vita
        JP Gaultier Classique EDP
        XS Extrema Girl Paco Rabbane
        Red Jeans Versace
        Enjoy Patou
        Eau de L'Amour YR
        Vanilia jw
        Owoce Leśnie jw
        Nature jw
        The Vert jw
        BU Orange
        Mystery Naomi Campbell.
        To na pewnio nie są wszystkie ...

Ostatnio pozbyłam się m.in. AA Anisia Bella, Escada Ibiza Hippie, Hanae Mori,
        In Love Again - szykuję miejsce na nowe :o)

• Gość: mea Re: 0 IP: 80.48.229.* 04.09.04, 19:18
          a może chcecie odsprzedać coś niepełnego?
          • charade Mea 04.09.04, 22:46
            W sprawie sprzedaży niepełnych perfum zapraszamy na nasze forum o perfumach, na
            wątki "straganik/wymiana". Link poniżej.
    • Gość: AnaisNin Re: ile macie butelek perfum? IP: *.tkk.pl 04.09.04, 22:20
      Mam malego swira na punkcie perfum. Stoi u mnie 6 slicznych flakonikow... z
      pieknie (dla mnie) pachnaca zawartoscia
      • Gość: kuku-007 Re: ile macie butelek perfum? IP: *.chello.pl 04.09.04, 22:58
        15 sztuk plus kilka miniaturek... a już ostrzę sobie zęby na nowe...
        • Gość: NUTKA Re: ile macie butelek perfum? IP: *.chello.pl 04.09.04, 23:30
          NINA RICCI PREMIER JOUR, d&g czerwone - moje ulubione, kenzo jungle elephant,
          dune dior, chanel no 5, guerlain pampeluna, tommy hilfinger - również b. lubię,
    • Gość: Beti Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:48
      Właśnie, też się zastanawiałam czy jestem normalna. Perfumomania (chyba tak
      trzeba to nazwać) trwa już kilka lat. Zaczynałam niewinnie od klasycznego
      Duende, obecnie trudno dostępne więc mam
      Esencia de Duende J.del Pozo(1)
      Lalique Nilang(trudno zdobyć, ale się udało)(2),
      Cacharel Noa EDT(podoba sie mojemu facetowi)(3),
      Pierre Cardin Bleu Marine(od ubiegłego roku męczę 75 ml, prezent)(4),
      Trussardi Skin (jeden z moich ulubionych) (5),
      Carolina Herrera Chic (rewelacja zdobyłam 25ml, w sam raz do torebki)(6),
      Lanvin Eclat D'Aperge(świetny zapach nie mogłam się oprzeć)(7),
      Cacharel Lou Lou(tylko na zimę,otoczenie bezbłędnie mnie rozpoznaje) (8),
      Cacharel Amor Amor(eh ta moda, ale jest rzeczywiście ładny i trwały) (9),
      J.del Pozo On ella(skusiło mnie podobieństwo do klasycznego Duende, niestety)
      (10),
      Dior Addict(sama byłam zaskoczona, bo to jedyny zapach Diora, który zdobył moje
      uznanie, genialny)(11)
      Avon Rare Gold(interesujący chociaż z Avonu)(12).
      To wszystkie chociaż kuszą mnie jeszcze: Mauboussin Hisoire d'eau(cudo),
      Moschino Couture i J.del Pozo Halloween. Pozdrowienia dla wszystkich
      miłośniczek perfum.
    • jam33 Re: ile macie butelek perfum? 12.10.04, 00:36
      noo:
      1.cerutti 1881
      2.Envy (100ml)
      3.Les Belles żółte
      4. cacharel - krzywa błękitna buteleczka-zabijcie, nie wiem jak ten świeży
      zapach się nazywa
      5. Eau de Kenzo
      6.Kenzo de te??? no listek ale ten stary , jakby go Michał Anioł dłutem
      haratał:)))
      Ale number one to zawsze ENVY
      • Gość: Ness Re: ile macie butelek perfum? IP: *.acn.waw.pl 12.10.04, 00:59
        A ja mimo zaawansowanego wieku żadnych perfum nie posiadam... Buu. :( Lubię
        piękne zapachy, ale:

a) perfumy są strasznie, strasznie drogie - jak Wy to robicie, że macie po 20
        butelek każda po ok. 200 zł? Nie umiem nawet tego zsumować bez kalkulatora!
        Ratunku... :)

b) marzę o tym, żeby dostać perfumy (niekoniecznie drogie) w prezencie od kogoś
        wyjątkowego, żeby już na zawsze kojarzyły mi się z czymś miłym... no i w
        rezultacie ciągle ich nie mam... Chyba popadnę w depresję ;)

Pocieszam się, obwąchując olejki aromatyczne. Pomarańcza działa bowiem
        antydepresyjnie!
        • justa_79 Re: ile macie butelek perfum? 12.10.04, 11:18
          Ness, a może spróbujesz sobie zaoszczędzić i odłożyć na jakieś perfumy? często
          zakup tych droższych jest oszczędnością - zamiast psikać kilka razy dziennie
          perfumami za 20 zł, psikasz raz perfumami za 200, więc starczą Ci one na
          dłużej. ale faktem jest, że dla wielu kobiet kupno co miesiąc nowych perfum za
          200 zł to nie jest duży wydatek.
          • Gość: Ness Re: ile macie butelek perfum? IP: *.acn.waw.pl 12.10.04, 16:39
            > Ness, a może spróbujesz sobie zaoszczędzić i odłożyć na jakieś perfumy? często
            > zakup tych droższych jest oszczędnością - zamiast psikać kilka razy dziennie
            > perfumami za 20 zł, psikasz raz perfumami za 200, więc starczą Ci one na
            > dłużej.

Ja właściwie nawet mogę sobie pozwolić na JEDNE perfumy za 200 zł - ale męczy
            mnie takie uczucie, że kupię je, przestaną mi się podobać, i zostanę z poczuciem
            okropnej frustracji i świadomością, że zmarnowałam tyle pieniędzy, i już zawsze
            będę musiała z wyrzutów sumienia pachnieć tym świństwem. :) To relikt z czasów,
            kiedy naprawdę cienko było u mnie z forsą. Teraz jest lepiej, ale ja ciągle nie
            umiem się pozbyć manii oszczędzania i odkładania "na wszelki wypadek". Strasznie
            trudno mi się przemóc do kupienia czegoś tak 'niepotrzebnego' jak drogie
            perfumy. :)

Jednak jako że zbliżają się moje 30 urodziny, postanowiłam jednak wybrać się do
            perfumerii Sephora i coś sobie wybrać, choćby po to, żeby potem kupić podróbkę.
            Doszłam na razie do półki z literą G, wąchając wszystko jak popadnie. Nic nie
            umiem wybrać! Około litery G rozbolała mnie głowa, a nos odmówił współpracy :)
            Spodobała mi się właściwie tylko Green Tea (Elizabeth Arden)... ale nie aż na
            tyle, żeby to miał być "mój" zapach na cały najbliższy rok. :)

I co tu z taką osobowością począć, hę? Odpocznę trochę i pójdę powąchać dalsze
            półki z perfumami. Może jednak w końcu znajdę to COS.
            • justa_79 Re: ile macie butelek perfum? 14.10.04, 10:11
              Ness, podziwiam zapał :D ja nie miałabym siły wąchać wszystkiego, jak leci.
              podobno nos jest w stanie zapamiętać tylko 2 zapachy na raz. może poprosisz
              forumowe specjalistki od perfum, żeby Ci podały jakieś konkretne nazwy, jak
              określisz, jaki ma być ten zapach. wtedy łatwiej byłoby szukać. ja mam kilka
              ulubionych zapachów i wiem, że raczej mi się nie znudzą. droższych perfum
              używam raczej na specjalne okazje, gdy chcę się poczuć wyjątkowo. ale np. takie
              Dolce Vita to mi się nigdy nie znudzą, nawet używane na co dzień.
        • Gość: ziereal Re: ile macie butelek perfum? IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.04, 16:13
          no i kupujemy na allegro, w ten sposob wydatek jest o ok 30-45% mniejszy.
      • jam33 Re: ile macie butelek perfum? 13.10.04, 23:32
        1.cerutti 1881
        2.Envy (100ml)
        3.Les Belles żółte
        4. cacharel - krzywa błękitna buteleczka-zabijcie, nie wiem jak ten świeży
        zapach się nazywa
        5. Eau de Kenzo
        6.Kenzo de te??? no listek ale ten stary , jakby go Michał Anioł dłutem
        haratał:)))
        Ale number one to zawsze ENVY
        Już wiem - ta krzywa niebieska - to jest Chloe - Innocent
    • Gość: Kaja Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:55
      Kobietki a gdzie wy pracujecie ze macie tyle pieniędzy na perfumy??? Skoro
      wiekszosc z was to studentki??? Ja jestem nauczycielka, studiuje zaoczne , mam
      męża,dziecko ...i niestety kupuje tańsze perfumy-Avonu, w rozlewniach perfum.Bo
      mnie po prostu nie stac.
      • kalooo Re: ile macie butelek perfum? 12.10.04, 12:34
        Zarabiamy pieniądze ciężko pracując-również jako studentki...
        To naprawdę żadna filozofia.Kwestia na co sie ile wydaje.
        pzdr!
    • Gość: ilecka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.cust.tele2.it 12.10.04, 12:15
      1. versace - red jeans woman
      2. hugo boss - woman
      3. krizia - za cholere nie wiem jak sie nazywaja, ale to te co sie swiatelko
      swieci po zdjeciu przykrywki
      4. avon - treselle
      5. dolce gabbana - prostokatne z czerwona przykrywka

z wyzej wymienionych tylko jedne kupilam sobie sama, a reszta w prezencie od
      kogos. sama nie wiem kiedy to skoncze, bo nie uzywam zbyt czesto perfum, wole
      kremy zapachowe, lub tego typu rzeczy
      • Gość: Mango Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:27
        Od piątku jestem posiadaczką 9. flakonika z pięknym zapachem Zen Shiseido. Wybrałam się po buty, a że butów nie było...
        • Gość: nutka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.chello.pl 14.10.04, 19:15
          dodaję l'instant guerlain, i chyba wkrótce zlote emporio armani
          • Gość: 78 Re: ile macie butelek perfum? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:36
            mam tak:
            * Joop 120ml
            * Cacharel 15ml
            * Fendi 30ml (koszmar, ktory mi obrzydl w 2 dni po zakupie)
            * Sonia Rykiel 95ml (j.w.)
            * Helloeewn 25ml (NIE ZNOSZE GO!!!)
            * Chic Herrera (j.w.)
            * Kookai (b.lubie, niedostepny w Polsce)
            * Paul Smith (tragedia)
            i 7 miniaturek, z ktorych uwielbiam tylko Laligue'a.
            Jaki z tego wniosek? Nie ma sensu wydawac ani pol grosza na cos co potem tylko
            metnieje w butelkach i przywraca o zawrot glowy. Naszczescie nie wydalam na te
            wszystkie ,,zapachy" pieniedzy - wiekszosc z nich wygralam! ;}

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka