wong 31.08.04, 12:38 MAm 14 lat i mam dość żadkie i cienkie włosy. Czy jest jakiś preparat na porost włosów żeby było ich więcej ??? Bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agszop Re: Żaaaadkie włosy 07.09.04, 14:47 mam 27 lat a włosy cienkie jak objętość długopisu - nic nie pomaga mam być łysa? wstydze się pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Żaaaadkie włosy 20.09.04, 08:52 Witam Niestety do tej pory nie sprawdził się żaden preparat na porost włosów. W twoim przypadku są 2 możliwości: jeżeli takie włosy odziedziczyłeś po rodzicach to żadne metody oprócz chirurgii plastycznej nie będą skuteczne (ponieważ masz pewną ograniczoną ilość mieszków włosowych w obrębie owłosionej skóry głowy. Jeżeli zaś scieńczenie włosów odbywa się w trakcie twego dojrzewania hormonalnego, to są możliwości poprawienia sytuacji. Ocenić to musi specjalista dermatolog, najlepiej gdy będzie to ktoś zajmujący się problematyką włosów. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś