Gość: karla IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.08.04, 21:01 Czy któraś z Was używała tego kremo-żelu pod oczka? Pozdrawiam Karla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karla Re: Dermedic Hydrain2 pod oczy IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.09.04, 06:57 Up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: Dermedic Hydrain2 pod oczy IP: *.attu.pl / *.attu.pl 01.09.04, 10:46 Hejka, ja uzywam tego kremu namietnie od dluzszego czasu, ale nie tyle co pod oczy jak do "reszty" twarzy. Mam cere mieszana, wrazliwa i to jedyny krem, po ktorym moja twarz wyglada po ludzku! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Dermedic Hydrain2 pod oczy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 01.09.04, 10:55 to są dwa osobne kosmetyki: krem hydrain 2 na twarz oraz kremożel hydrain pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Re: Dermedic Hydrain2 pod oczy IP: *.devs.futuro.pl 01.09.04, 11:05 Jeśli wejdziesz na stronę Dermedica, to możesz tam zamówić dwie bepłatne próbki. Weszłam , zamówiłam , odkryłam najwspanialszy krem do suchej, wrażliwej skóry, pt. Hydrain 2 :)Pod oczy przysłali mi coś z innej serii - jakiś przeciwzmarszczkowy i był...kiepski. Sugeruję zamówić i sprawdzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Dermedic Hydrain2 pod oczy IP: *.mtvk.pl 01.09.04, 13:24 Ja wlasnie zamowilam ten krem, wiec dopiero za kilka dni bede mogla go wyprobowac. A opinie o nim slyszalam bardzo pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś