nigolla 17.09.14, 19:34 Nie mam ogólnie problemu z naczynkami, ale jakiś miesiąc temu zrobił mi się taki mały pajączek wielkości pieprzyka na policzku z pękniętych naczynek. Co mogę z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: Jedno pęknięte naczynko 18.09.14, 10:29 Usunąć laserowo. Kosmetykami nic z tym nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: Jedno pęknięte naczynko 18.09.14, 12:24 dokładnie - laserem w kilka sekund Ci usuną, nie ma się nad czym zastanawiać Odpowiedz Link Zgłoś
nigolla Re: Jedno pęknięte naczynko 18.09.14, 21:47 czy to boli? jaka to może być cena zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: Jedno pęknięte naczynko 19.09.14, 08:56 nie, przez kilka sekund jest odczuwalne, ale to nie ból zadzwoń zapytaj - najlepiej w dobrym gabinecie pewnie z kilkadziesiąt złotych Odpowiedz Link Zgłoś
nigolla Re: Jedno pęknięte naczynko 23.09.14, 15:31 ok, dzieki dowiem sie co i jak bo strasznie mi to przeszkadza. czy mozna to stosowac na wieksze obszary? chodzi o moją mamę, ona ma całe policzki w takich pajenczynkach Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: Jedno pęknięte naczynko 23.09.14, 17:15 można, ale to pewnie różne lasery/techniki są grunt to sprawdzony gabinet ja mogę polecić swój, ale to w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
nigolla Re: Jedno pęknięte naczynko 25.09.14, 17:46 malinkowa81 napisała: > można, ale to pewnie różne lasery/techniki są > grunt to sprawdzony gabinet > ja mogę polecić swój, ale to w Poznaniu Dziękuję, niestety za daleko. Zawsze wydawało mi się, że lasery to bardzo drogie rzeczy, że w tysiącach zabiegi na nich kosztują. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Jedno pęknięte naczynko 25.09.14, 19:42 to źle Ci się wydawało. zamknięcie jednego naczynka to mały koszt.miałam robiony peeling laserowy i kosztowało mnie kilkaset złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_coco-time Re: Jedno pęknięte naczynko 17.12.15, 16:05 Witam Polecam Laser VEON niezwykle efektywnie zamyka/uszczelnia popękane oraz trwale rozszerzone naczynia krwionośne niezależnie od ich umiejscowienia. Emitując falę odpowiedniej długości VEON zapewnia całkowitą koagulację naczynia, dzięki czemu przynosi natychmiastowe rezultaty. Zmiany naczyniowe o niewielkim nasileniu (tzw. pajączki) usuwane są natychmiast - podczas jednego zabiegu. Innym sposobem na pozbycie się popękanych naczynek jest zabieg termolizy czyli zabieg z wykorzystaniem prądu o częstotliwości fali radiowej . W efekcie przepływu prądu o wysokiej częstotliwości naczynko koaguluje. Pozdrawiam kosmetolog Agnieszka Wasilewska Odpowiedz Link Zgłoś