Gość: Mała IP: *.nowe-miasteczko.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 16:49 Dziewczyny jakie macie włosy:długie,krótkie,jaki kolor,upiete czy rozpuszczone??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canile Re: Jaką macie fryzure? 08.09.04, 17:07 właśnie wróciłam od fryzjera :) mam włosy sięgające za uszy wywijające się na końcach, czyli taka fryzurka jaka mi najbardziej odpowiada :P pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:27 Mam fryzurkę określaną potocznie jako"właśnie wstałam", czyli artystyczny bałagan. Kiedyyś zaeksperymentowałam i zrobiłam sobie grzeczną, to mąż i syn mnie rozczochrali i powiedzieli, że dopiero teraz jestem do siebie podobna, czyli wyglądam jak człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko12 Re: Jaką macie fryzure? 08.09.04, 20:08 Noszę fryzurkę a'la Iwona Radziszewska - a swoją drogą też mam na imię Iwona:-) kolor włosów - bardzo ciemny brąz...Może nie jest to jakaś specjalna fryzura, lubię mieć włosy do ramion i regularnie podcinam, tak aby były równe (nie wystopniowane)...Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nutak Re: Jaką macie fryzure? 08.09.04, 21:14 wlosy proste troche za ramiona wycieniowane na calej dlugosci tak zeby sie latwo ukladaly (bo sa bardzo sztywne i duzo z nimy klopotow) kolor to rozne odcienie ciemnego blondu - wlasny :) a teraz jeszcze zrobilam delikaten cienkie pasemka czasmi sa puszyste i jest ich duzo - po walkach innym razem calkowicie proste i zadko dwa kucyki nisko zwiazane :) nie upinam wlosow, chociaz bym chciala, ale moje uszy... ;) za to czesto nosze kolorowe spinki po prawej stronie, zeby mi wlosy nie przeszkadaly w pracy a tak wogole to zawsze chcialam miec krecone wlosy :) pozdrawiam nutak :) Odpowiedz Link Zgłoś
zakrencik Re: Jaką macie fryzure? 08.09.04, 21:30 Moja czupryna: - pocieniowana od brody na całej szerokosci - przedziałek z ukosa na boku - rozpuszczone - raz prostrze, raz kręcone (zalezy jak śpię:P) - kolor nieomal czarny (własny i nie mam zamiaru nigdy farbować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Jaką macie fryzure? 08.09.04, 21:55 Włosy ciemny braz prawie czarny (lubię farbować na ciemną śliwkę albo bordo), podcieniowane ukosnie (niestety aby osiągnąć wymarzony kształt musze je żelazkować, z natury mam pofalowane).Pół roku temu miałam asymetryczną grzywkę, obecnie zapuszczam i przedziałek jest z boku. Włosy sięgają mi za ramiona. Kiedyś miałam liliowe pasemka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Jaką macie fryzure? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:58 postrzępiona krótka fryzurka;) kolor granatowy:) ścinam się sama, bo po powrocie od fryzjera zawsze i tak dokonywałam poprawek;-) muszę z dumą powiedzieć,że osiągnęłam w tym mistrzostwo godne profesjonalizmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Jaką macie fryzure? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:01 Do ramion, ciemy blond, własne , niefarbowane, raczej cieniutkie...;( uzywam WELLA FLEX , by nadac objętości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaleńka Re: Jaką macie fryzure? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 08.09.04, 22:26 szatynka, włosy krecone (jak spręzynki) do ramion :) a wyprostowane za łopatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Jaką macie fryzure? IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 08.09.04, 23:14 Bardzo dlugie (za tylek), ciezkie, prosciutkie jak druty(ciezko jest mi je zakrecic) wlosy w kolorze cieplego, zlotego blondu, lekko pocieniowane. zazwyczaj nosze rozpuszczone albo zwiazane w warkocz lub kucyk. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Jaką macie fryzure? 09.09.04, 11:14 hmm nie taka jakbym chciala:/ wlasnie zapuszczam, ale: ciemnobrazowe z czerwonym polyskiem, ktory za cholere nie chce zejsc... takie gdzies lekko za kark, roznej dlugosci, bo rosna jak chca:) lekko falowane z natury. nie moge sie doczekac jak wiecej urosna i cos z nimi konkretnego zrobie:) jeszcze nie wiem co..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: Jaką macie fryzure? IP: *.lodz.mm.pl 09.09.04, 13:28 no moje włosy własnie sie robią koloru winna czerwień:-), są do ramion, wycieniowane, z tyłu podkręcone nawierzch z przodu pod spód, z wycieniowaną grzywką, miałam dłużesze ale mnie strasznie wnerwiały bo nie chciały sie układać.Niesamowite ile sie człowiek przez głupie włosy może nabluźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Jaką macie fryzure? 09.09.04, 13:36 Mam proste ( dość ) włosy do ramion - są w trzykolorowe paski. Odpowiedz Link Zgłoś