Dodaj do ulubionych

Perfumy na allegro

IP: *.radom.pilicka.pl 10.09.04, 17:04
Mam pytanie, czy ktos z was kupowal kiedys perfumy na allegro? Wlasnie
zastanawiam sie na kupnem, ale ceny sa zadziwiająco niskie , dlatego zaczynam
zastanawiac sie czy to przypadkiem nie sa podróbki.
np. za amor amor w perfumerii zaplacilabym ponad 250 zł a na allegro sa za 70-
60 a nawet 40 zł.
Czy opłaca sie zaryzykowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: viki Re: Perfumy na allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 17:09
      hej!! hmmm no wiec sparawa przedstawia sie nastepujaco, część perfum to
      rzeczywiscie podróbki (szczególnie te tanie egzemplarze) ja ostatnio wlasnie
      się na taki skusiłam i nie powiem do orginału to mu troszkę brakuje...
      choc pewnie czasami orginał tez sie trafi.
      pozdrawaim i udanych zakupów
    • Gość: anka Re: Perfumy na allegro IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 10.09.04, 18:07
      Podobno część z nich jest przeterminowana stąd właściciel upycha po tańszej
      cenie.
    • Gość: Anna Re: Perfumy na allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:18
      • Gość: Annaj Re: Perfumy na allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:19
        Po tak niskich cenach mogą być tylko podróbki.
        • Gość: lalique Re: Perfumy na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:52
          Wczoraj po raz pierwszy w życiu robiłam zakupy na allegro. Od tzw.
          supersprzedawcy o nicku Grycek kupiłam Organzę Indecence. Piniążki grzecznie
          przelałam na jego konto, a koleś mnie dzisiaj informuje, iż mam jeszcze
          dopłacić 7 złotych za przesyłkę (myślałam, że zapłacę u listonosza). Fajnie,
          tymbardziej, że bank każe mi płacić za przelew każdorazowo 4 zeta :( I pewnie
          jeszcze za to negatywa dostanę!
          • Gość: jaagna Re: Perfumy na allegro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.04, 22:28
            TO nie wina Grycka, tylko Twoja. Przesyłka tez kosztuje, a jeśli w aukkcji nie było zaznaczone, ze koszty pokrywa SPRZEDAJACY - musisz zwiększyuć kwotę za towar o koszty przesyłki. Logiczne. gdybys płaciła u listonosza (całą kwotę) - musialabyś płacić parę złoty wiecej, bo pobranie kosztuje (do 100 zł pobrania kosztuje chyba 9,50 zł). Racja leży po stronie Grycka... przykro mi
            • Gość: lalique Re: Perfumy na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:06
              Mógł mnie o tym poinformować, wiedział, że to mój pierwszy raz i trzeba jak
              dziecku wytłumaczyć. No cóż, za same durne przelewy mam 8 złotych w plecy, a
              perfumę pewnie dostanę za tydzień, a chciałam wcześniej.
              • aremo Re: Perfumy na allegro 10.09.04, 23:18
                Nie udawaj i nie przesadzaj. Po wygranej aukcji przychodzi automatyczna
                informacja .Czytałas maile? Może ich nie doczytałaś lub nie przeczytałaś w
                ogóle i teraz żalisz sie na forum. Racja jest po stronie sprzedajacego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka