Dodaj do ulubionych

Tłusty, odżywczy balsam lub krem do ciała

13.09.04, 12:27
Zaproponujcie jakiś dobry, tłusty balsam do ciała. Mam bardzo przesuszoną
skórę po lecie i nie wiem czym ją potraktować. Zawsze używałam Ziaji
oliwkowej albo Nivea granatowej, ale chcialam spróbować czegoś innego i
kupiłam krem Dove. Niestety, mimo bardzo miłego zapachu, jest on dla mnie za
lekki i skórę nadal mam suchą. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaloo Eveline masło do ciała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:33
      Może wypróbuj masło do ciała eveline? Jest b.fajne! Ewentualnie z droższych
      masło AA w wielkim słoju,ale też za stosowną cenę-ok.65zł. A masło Eveline jest
      naprawdę ok,polecam!
      pzdr
    • ptasia Re: Tłusty, odżywczy balsam lub krem do ciała 13.09.04, 12:35
      a może Ziaja kakaowa? tłuściutka jest całkiem, całkiem (chyba aż za bardzo...).
      masło Eveline imho tłuste/b. odżywcze nie jest, tylko trochę tępe w pierwszym
      momencie nakładania.
      • hennessy1 Re: Tłusty, odżywczy balsam lub krem do ciała 13.09.04, 12:46
        Próbowałam Masło kakaowe Ziaji, ale jak dla mnie ma tak koszmarny zapach, że
        nie jestem w stanie go używać.
        Widziałam jeszcze w sklepie balsam Ziaji w takim niebieskim opakowaniu z serii
        HerbikaPlant. Używał ktoś może?
        • Gość: AgaU Re: Tłusty, odżywczy balsam lub krem do ciała IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 13.09.04, 12:51
          ja mialam probki herbika plant - zielone-winogronowe lekkie, i rozowe-z
          pszenicy tlustsze. oba dobrze i na dlugo nawilzaly.
          • Gość: ksenia Re: Tłusty, odżywczy balsam lub krem do ciała IP: *.bas502.dsl.esat.net 13.09.04, 13:23
            nie wiem czy w Polsce mozna dostac ten balsam, ale jest swietny. kupuje go w
            anglii, irlandii. ja mam sucha skore i ten balsam jest niesamowity, znikaja
            nawet male krostki na przedramionach u mnie, swietnie nawilza skore. nazywa sie
            Palmer's cocoa butter formula - sa rozne jego odmiany, kosztuje ok 6 euro. jest
            niesamowity. polecam. uwazam ze lepszy nic wszystkie 'body butter' z Body Shopu.
            • fairy5 Re: Tłusty, odżywczy balsam lub krem do ciała 13.09.04, 18:41
              slyszlalam ze palmers jest niezly! szczegolnie sie sprawdza u kobiet w ciazy na
              rozstepy... znam tez facetow ktorzy go uzywaja na miesnie rak, jak buduja mase
              z tego samego powodu...
    • Gość: naina Re: Tłusty, odżywczy balsam lub krem do ciała IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 13.09.04, 13:29
      Próbowałam Ziaji niebieski.Dla mnie super,zostawiał delikatny film na
      skórze,dobrze nawilżał i ładnie pachniał,co często nie idzie w parze;)
      Spróbuj,jest niedrogi,a może bedzie ci odpowiadał.Pozdrawiam!
      P.s.a jeśli poszukujesz balsamu,który zostawia tłustą warstwę to 4 Pory Roku
      mogą się nadać,mnie akurat nie odpowiadają,ale jeśli masz suchą skórę to
      zmienia postać rzeczy.
      • Gość: kizia Re: Tłusty, odżywczy balsam lub krem do ciała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:53
        Ja również stosowałam niebieski Ziaji.Same plusy:niska cena,piękny
        zapach,idealny balsam dla skóry przesuszonej.
    • Gość: monia Re: Tłusty, odżywczy balsam lub krem do ciała IP: *.u.mcnet.pl 13.09.04, 15:07
      polecam vichy lipidose 2, jeszcze nic lepszego na przesuszona skore nie
      znalazlam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka