Gość: Anias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:33 Dziewczyny czy polecacie jedwab do włosów, jak działa na wasze włosy.Prosze o rady czy warto go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoosh Re: Jedwab do włosów 14.09.04, 14:02 Kupiłam w specjalistycznym sklepie fryzjerskim.Buteleczka mikroskopijna,ale używa się też kropeleczkę(mam krótkie włosy).Jestem zadowolona-włoski jak nazwa wskazuje jedwabiste,mieciutkie,końcówki zdrowe.Nie wiem czy nadaje się do bardzo przetłuszczających się włosów-mam normalne.Uzywam naprzemiennie zawsze dwa rodzaje odżywek:jedwab i jeszcze inną "dyżurną". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Jedwab do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:18 wlasnie miałam napisac o tym jedwabiu,kosztuje chyba z 10 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halelele ojejejee Re: Jedwab do włosów IP: *.gala.net.pl 14.09.04, 15:13 Ja mam i jestem bardzo zadowolona! Włoski są mięciutkie i lsniące, z tym że ja mam takie niezadługie, do ucha i swoje naturalne. Buteleczka jest faktycznie malutka (ale przecież bierze sie kropelkę wiec starcza na długo), kupiłam u fryzjera przed wakacjami dałam 12zł, ten jest akurat firmy Farouk i pieknie pachnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaj Re: Jedwab do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:55 Potwierdzam poprzedniczmi i dodam, że rewelacyjnie się sprawdza przy prostowaniu na żelazko.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś