Dodaj do ulubionych

żel do mycia twarzy - cera trądzikowa

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.09.04, 17:41
szukam godnego polecenia żelu do mycia twarzy (cera trądzikowa).
Obserwuj wątek
    • magdaa4 Re: żel do mycia twarzy - cera trądzikowa 15.09.04, 21:54
      ja bylam niedawno u dermatologa i polecil mi FIOZJOZEL do kupienia w aptece
      jest troche drogi (ok 28 zl) ale mysle ze starczy na dlugo mozna uzywac go do
      demakijazu twarzy nie trzeba go plukac woda wystarczy wytrzec wacikiem
      Polecam :)
    • Gość: ania Re: żel do mycia twarzy - cera trądzikowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 20:54
      zdecydowanie polecam garnier czysta skora-bez granulek REWELA:)
    • vanessa75 Re: żel do mycia twarzy - cera trądzikowa 17.09.04, 00:30
      A ja polecam żel antybakteryjny głeboko oczyszczający i odblokowujący pory
      Garnier Czysta skóra z mikrocząsteczkami i cynkiem po nim bużka jest taka
      głaciutka i delikatna.
      • Gość: Anka Re: żel do mycia twarzy - cera trądzikowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 03:17
        Ja bylam zadowolona z tin tina effaclar z la roche posay ale teraz myje sie
        glinka zielona i siarkowym mydlem bo ponoc te zele o dupe rozbic rownie dobrze
        mozna myc twarz ludwikem do naczyn :]
        Ja w kazdym razie jestem bardzo zadowolona mam coraz mniej problemow z cera :)
        Jesli juz zel do twarzy to ten effaclar jest OK
        • Gość: M Re: żel do mycia twarzy - cera trądzikowa IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 07:54
          Iwostin purritin!!! Effaclar kupiłam za 42 zł i rozczarowałam się wielce.
          Uważam, ze iwostin (tańszy o połowę) jest o niebo lepszy. Pozdrawiam
          • kasiunia62 Re: żel do mycia twarzy - cera trądzikowa 17.09.04, 08:43
            Teraz używam IWOSTIN- poleciła mi Pani w aptece, kosztował 23 zł. Narazie jest
            okey
            • Gość: Tunia Re: żel do mycia twarzy - cera trądzikowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:31
              naprawde dobry jest physiogel do kupienia w aptece, kosztuje chyba okolo 25
              zlotych. pozdrawiam!
    • imoia Re: żel do mycia twarzy - cera trądzikowa 17.09.04, 20:38

dax perfecta czysta cera zielony z mikrogranulkami-dla mnie super. wcale nie
      wysusza, wyrownuje cere, po prostu ekstra
      • Gość: Amy Re: żel do mycia twarzy - cera trądzikowa IP: *.pl / *.enterpol.pl 17.09.04, 21:56
        Garnier Czysta Skora z microelemntami. Wyprobuj koniecznie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka