Gość: mimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 12:53 jak sobier adziciez depilacja miejsc intymnych??ja nie czuje sie dobrze nie ebdac TAM gladka, lecz mam z tym problem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: zbedne owlosienie IP: *.crowley.pl 24.09.04, 12:58 ja też mam z tym problem.Uzywam kremów do depilacji ale to guzik daje ,kilka dni i znowu trzeba.Też bym chciała wiedzieć jak to robić żeby włosy odrastały słabsze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: zbedne owlosienie 24.09.04, 14:31 polecam w takim razie depilację woskiem u kosmetyczki. ale nie każdy to zniesie, bo nie należy to do przyjemności. niemniej jednak, wystarcza na parę tygodni, w międzyczasie można poprawić depilatorem, a włosy odrastają dużo słabsze. o ile się ich nie goli między zabiegami, to bardzo je wzmacnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka Re: zbedne owlosienie IP: *.pl / *.enterpol.pl 24.09.04, 16:12 A mnie interesuje jak radzicie sobie z wloskami na wargach sromowych? Bo chyba w tym miejscu nie da sie zastosowac wosku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: zbedne owlosienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:16 ja neistety maszynka. czesto jestem pocieta i wyglada to nizebyt esteetycznie na poczatku,a le nie wiem jak sobei z tym inaczej poradzic??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: zbedne owlosienie IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 25.09.04, 19:07 A co ty chcesz tam golić kolego? uważaj, abys sobie hmm...nie ogolił przyrodzenia, mozesz go nie zauważyć ;-)_ Odpowiedz Link Zgłoś