Dodaj do ulubionych

poradze...pracuje w "tym":)

• Gość: dwa_buciki To ja też chcę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:55
      Mam bardzo podobny typ urody do tego:

www.wizaz.pl/images/agatam/romantyczne_lato/img/zdj3.jpg

Jaśniejsze włosy i zielone oczy. Odcień skóry i ust w świetle dziennym ten sam.
      Używam neutralnego koloru podkładu (tak mi się wydaje... Clinique Stay true, nr.
      27- stay nude) i różu Maybelline, nr. 53 (najjaśniejszy, zgaszony róż). Wydaje
      mi się, że są to kosmetyki pasujące do tego typu urody, ale mogę się mylić;) No
      ale oczywiście nie oczekuję tego, że ktoś pozna to po numerkach:)

Chodzi o to, jakich cieni powinnam używać, żeby podkreślić zielony kolor oczu i
      żeby pasowały do jasnej cery. Zawsze używałam brązowych (przez ponad 5 lat) i
      mam ochotę na zmianę. I jakie firmy mogą mieć takie odcienie? (Fajne kolory ma
      Lumene, ale nie wiem, czy są dobrej jakości)
      • Gość: Aga Re: Prosze o pomoc plisss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:15
        Witaj
        Bardzo prosze o pomoc bo moja cera schyla sie ku totalnemu upadkowi.
        Mam 28 lat i cere mieszane ale ostatnio nawet wysuszoną z popękanymi
        naczynkami. Ostatnio urodziłam dziecko i powiem szczerze chciałabym sie jakoś
        odświezyc. Kupiłam juz taki olejek z Clarinsa na rozstepy(efektów jeszcze nie
        widac) Chciałabym zadbac o cere !. Dodadm ze mam troche zmarszek w kacikach
        oczu i kurze łapki.
        Doradz prosze jakie kosmetyki mam kupic. jaki tonik maseczke i jaki krem
        Bardzo ci dziekuje
        Pozdrawiam Aga
        • Gość: ania Re: Prosze o pomoc plisss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 12:24
          Hm... polecam serum nawilżające Chanel hydramax+, na to krem np.Lancome
          resolution-napojawiajace się zmarszczki mimiczne( teraz będzie ich coraz więcej-
          usmichy do dziecka iyp.).Ten krem jest Dzienno-Nocny, oczywiście nie zapomnij o
          kremie pod oczy.na noc moze być resolutin pod oczy a na dzień na opuchnięte po
          nieprzespanej nocy gel clarinsa.Najlepsza maska nawilż.-Lancome Hydra Intense
          (możesz zostawić na cała noc np.2x w tyg.Tonik-Loreal do cery suchej(rózowy)-
          jest boski.balsam do ciała-Loreal nutri lift-do skóry suchej.super!!!!
          pozdrawiam!!!
          • Gość: Magda co wiecie o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:56
            Od dłuższego czasu poszukuje preparatu/kremu na zmęczone oczy. Mam właściwie
            caly czas worki pod oczami, czasami skóra pod oczami jest czerwonawa. W
            zasadzie jest to niezależne od zmeczenia czy trybu zycia. Próbowałam już w
            zasadzie wszystkiego, byłam u okulisty, ale nie ma na razie zadnych rezultatow.
            Na dodatek oczy i skóre pod oczami mam bardzo wrazliwa, wiele kremow mnie
            uczula. Mam do Was pytanie o kosmetyki, które – jak pisza na opakowaniach –
            likwiduja wory i cienie pod oczami. Ponieważ, jak już wspominalam próbowałam
            sporą czesc takich cudownych specyfików, bez wiekszych rezultatow, chciałabym
            wiedziec zanim ewentualnie wywale kolejna stówe czy dwie, jakie macie
            doświadczenia (czy zaobserwowalyscie, że one naprawde dzialaja:) i czy
            uczulaja) z następującymi kosmetykami
            1. Guerlain’a Beautyssime A
            2. Biothermu Aquasource
            3. preparat o nazwie Hylexin?

Będę wdzieczna za wszelkie rady i wskazowki.

Pozdrawiam

Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka