Dodaj do ulubionych

Milusi Tłuścioch - do ciała

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 12:39
Mam już dość tych "świetnie nawilżających" balsamów do ciała o lekkiej
konsystencj. Ja chcę teraz tłuściocha! Chcę tłuśiocha, który nawilży moje
nóżki, odżywi skórkę i nada jej trwałą gładkość. Robimy spis super
tłuściochów do ciała w sam raz do porządnego odżywienia ciałka na mroźną
wietrzną zimę i suche ogrzewane powietrze mieszkań.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ness Re: Milusi Tłuścioch - do ciała IP: *.acn.waw.pl 27.09.04, 13:05
      Olej z pestek winogron z kilkoma kroplami olejku eterycznego - np. cynamonowego
      na rozgrzewkę ;))

A z kupnych balsamów, to np. Dulgon Body Milk z masłem kakaowym i jojobą.
      Przepięknie natłuszcza, ale ma tak gęstą i kremową konsystencję, że trzeba dużo
      energii strawić na wmasowanie go w całe ciało :)
      • Gość: kaloo NIVEA!;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:12
        Absolutnie tłustym tłuściochem jest balsam Nivea ten granatowy-bardzo go lubię
        i naprawdę świetnie się sprawdza! Drugi faworyt to w/w Dulgon i oliwka w żelu.
        Ale z oliwką tylko czasami działam. Jest jeszcze masło do ciała Eveline i AA,no
        i bezkonkurencyjne Body Butter...;)
        pzdr!
        • lola211 Re: Nivea 27.09.04, 16:08
          Popieram, uzywam od dawna i jestem zadowolona.A zanim sie nim nasmaruje, myje
          sie olejkiem pod prysznic tej firmy i skóra jak nalezy, natłuszczona, nawilzona.
    • Gość: ewela Re: Milusi Tłuścioch - do ciała IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 13:07
      Polecam maslo do ciala z serii AA Aquazen-rozkoszny,uroczy,miekki i gesty-taki
      lubie:)
    • Gość: Free ziaja IP: *.tele2.pl 27.09.04, 13:16
      dla mnie takim gestym tlusciochem jest maslo kakaowe ziaji. trzeba porzadnie
      rozsmarowac, powoli sie wchlania, ale wchlania.
      • Gość: Dagny Re: ziaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:19
        Bezkonkurencyjne Masło Kakaowe Ziaji. Pachnace czekoladą, wymagające odrobiny cierpliwosci (wchłania sie powoli), ale za to jak już sie wchłonie to skórka jest cudownie atłasowa :))
    • sitc Re: Milusi Tłuścioch - do ciała 27.09.04, 14:09
      Też uwielbiam takie balsamy, Duglona nigdy nie uzywałam (jakoś nie mam
      przekonania) ale napewno zgodzę się co do Masła kakaowego Ziaji, mimo że nie
      jest tłustej konsystencji, takie miłe wrażenie pozostawiał na mojej skórze
      balsam witaminowy Avonu.
      • justa_79 Re: Milusi Tłuścioch - do ciała 27.09.04, 14:37
        a mnie ten balsam witaminowy Avonu wyjątkowo nie pasował. był trochę tłusty,
        ale miałam wrażenie, że on nie wsiąka w skórę, tylko tworzy na niej taką lepką
        warstwę i skóra przez niego nie oddycha ;)
    • Gość: natural blond ziaja albo douglas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:53
      ziaja faktycznie jest tlusciutka, ale chyba az za bardzo, czasem az zostaja
      takiez sladu na ubraniu. ale polecam tez kem kokosowy do ciala z douglasa. jest
      w takim 0,5kg sloju, wiec starczy na bardzo dlgo. jest bardzo gesty, tez trudno
      sie go wchlania, ale jak ju wchlonie, to skora jest swietnie nawilzona i nie
      jest do tego tlusta. aha i cudnie pachnie kokosem :)
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: ziaja albo douglas IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 15:08
        Hmm Douglas to jakis sklep...?Ile ten krem koszytuje i gdzie w Krakowie jest
        Douglas?
        • Gość: natural blond Re: ziaja albo douglas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:16
          tak, douglas to perfumeria. a krem kosztuje ok 28zl/500ml. ale Wy tam chyba w
          Krakowie douglasa nie macie :( jest w katowicach.
    • reirei Re: Milusi Tłuścioch - do ciała 27.09.04, 19:58
      moim ulubionym tłuściochem jest balsam oliwkowy ziaji, ale tylko na noc bo jak
      to tłuścioch-długo się wchłania, ale rano efekt jest super. Lubię jeszcze krem
      do ciała z oliwkami z avonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka