Gość: JA` IP: *.elpos.net 29.09.04, 18:37 bylam w kilku salonach i ceny byly rozne od 25zl <wosk na cieplo, jednorazowy> do 40zl <tez cieply wosk ale wielokrotnego uzytku> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA` Re: ILE KOSZTUJE U WAS DEPILACJA BIKINI? IP: *.elpos.net 30.09.04, 16:45 chyba na nia nie chodzicie, ze nikt mi nic nie napisal :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ILE KOSZTUJE U WAS DEPILACJA BIKINI? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 30.09.04, 16:50 25zł do 45zł, a wiesz moze gdzie jest wosk cukrowy?ponoc sa lepsze i trwalsze efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diianawawa Re: ILE KOSZTUJE U WAS DEPILACJA BIKINI? IP: *.chello.pl 30.09.04, 22:32 ja płace za łydki i bikini plus brwi 30zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juwil@wp.pl Re: ILE KOSZTUJE U WAS DEPILACJA BIKINI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:56 To jakies nieporozumienie,Wosk wielokrotnego uzytku? To co nalezy na goraco cedzic wosk (wybierac te wlosy innych kobiet) i co zostanie wsmarowac w twoje bikini a potem plaster etc( TO SKANDALICZNIE NIEHIGIENICZNE) Cieply wosk jest po prostu najlepszy bo rozgrzewa i przygotowuje to miejsce i daje najmniej powiklan.Na zimno troche wiecej boli i mniej latwo wychodzi.Cukrowa - nie widzialam zeby udalo sie wyrwac wszystko za 1 razem dlatego odradzam(cale nieporozumienie wokol cukrowej polega na tym ze producent zamieszcza entuzjastyczny artykul a Ty sie kosmetyczko martw ze w praktyce jest inaczej(cukrowe sa tansze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juwil@wp.pl Re: ILE KOSZTUJE U WAS DEPILACJA BIKINI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:05 Kobiety jezeli jestescie w gabinecie to sie raczej pytajcie jaka metoda najlepiej sie pracuje danej osobie (to beda najlepsze efekty dla Was)Tu najwazniejsza jest reka kosmetyczki a nie metoda nie widze tez powodu zeby po wosku wlosy odrastaly szybciej niz po Karmelu bo to raczej jest ta depilacja cukrowa. 1 depilacja jest zawsze najtrudniejsza nastepne sa duzo latwiejsze i przyjemniejsze i tu radykalnie polecam wosk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroofka2 Re: ILE KOSZTUJE U WAS DEPILACJA BIKINI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:07 u mnie płacę 15 zł, tanio nie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: ILE KOSZTUJE U WAS DEPILACJA BIKINI? IP: *.crowley.pl 30.09.04, 20:41 a jak dlugo utrzymuja sie efekty po depilacji woskiem bikini? I jak dlugo skora jest podrazniona? pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ILE KOSZTUJE U WAS DEPILACJA BIKINI? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 01.10.04, 00:21 Dziewczyny gdzie tak tanio płacicie za wosk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniamako Re: ILE KOSZTUJE U WAS DEPILACJA BIKINI? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 12:31 Dziewczyny piszczecie ile u Was kosztuje depilacja bikini, łydek i ud. Ja jeszcze nigdy nie depilowałam woskiem ale przymierzam się do pierwszego razu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś