Dodaj do ulubionych

APEL - BALEYAGE NA WIOSNĘ!!!

16.04.02, 12:19
Witam wszystkich,
Bardzo chciałabym zrobić sobie baleyage. Interesowałyby mnie odmiany
naturalnego blondu. Sama jestem jasną blondynką, odrobinę teraz "wypaczoną"
prze tak rozreklamowaną farbę Open Color. Będę robić to po raz pierwszy i nie
chciałabym się rozczarować, tak jak na żelu L'Oreala Open Color. Bardzo bym
prosiła: Dziewczyny, jeżeli robiłyście baleyage, jesteście zadowolone i
mogłybyście z pełną odpowiedzialnościa polecić dany zakład fryzjerski, to
bardzo prosiłabym o kontakt. Gdzie można zrobić ładnie, profesjonalnie, bez
niedociągnieć i w miarę niedrogo baleyage. Gdybyście mogły też powiedzieć ile
to Was wyniosło, byłabym wdzięczna...
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam
Minnie
Obserwuj wątek
    • Gość: Angel Re: APEL - BALEYAGE NA WIOSNĘ!!! IP: 212.244.106.* 16.04.02, 15:59
      Polecam Ci z całą odpowiedzialnością chwaloną juz na tym forum Dorotę z Salonu
      Piękności przy Bohdanowicza 3. Mam balejaż w odcieniu piaskowego, płowego
      blondu , zrobiony baardzo starannie, chodzę do Dorotki juz ze 4 lata i nie
      zamierzam zmieniać. Mało że Dorota robi doskonały balejaż to perfekcyjnie
      strzyże. Dla mnie bomba.
      • Gość: Apia Re: APEL - BALEYAGE NA WIOSNĘ!!! IP: *.turboline.skynet.be 16.04.02, 21:17
        ? propos balejazu: czy moze mi ktos powiedziec, czy
        mozna zrobic balejaz na rude(farbowane)wlosy. Marza mi
        sie jasne i brazowe pasemka. Mam juz dosyc
        comiesiecnego farbowania wlosow(bez tego wlosy
        wygladaja na wyplowiale) i chcialabym cos zmienic w
        swoim wygladzie w zwiazku z nadchodzaca wiosna:)
      • minnie Re: APEL - BALEYAGE NA WIOSNĘ!!! 19.04.02, 10:05
        Zapisałam się do Dorotki na poniedziałek. Już bardzo mi sie marzy piekny blond
        baleyage. Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje. Pani przyjmujaca zapisy chciała
        mnie umówić z panem Rafałem na dziś. Czy on jest równie dobry jak pani Dorotka?
        Wolałam jednak zdać się na twoją radę i poczekac do poniedziałku. wytrzymalam
        juz tydzien z ta rudoscia na glowie, to wytrzymam jeszcze do poniedzialku. I
        oczywiscie opisze efekt.
        • Gość: Angel Re: APEL - BALEYAGE NA WIOSNĘ!!! IP: 212.244.106.* 19.04.02, 12:32
          Rafała znam tylko z widzenia wieć nie powiem Ci zbyt wiele. Dzisiaj rano byłam
          u Dorotki i znowu jestem śliczna. Mam nadzieję że będziesz zadowolona.
          • minnie Re: APEL - BALEYAGE NA WIOSNĘ!!! 19.04.02, 12:37
            Ja też mam taką nadzieję. Opiszę efekty we wtorek:)
      • minnie Re: APEL - BALEYAGE NA WIOSNĘ!!! 23.04.02, 09:42
        Byłam wczoraj u Doroty. Jestem w sumie zadowolona, choc rzeczywiscie ostrzegla
        mnie z gory ze na oczekiwany przez mnie efekt nie mam co liczyc. Moja złota
        czupryna do ktorej sie przyuczynil Open Color nie da sie tak latwo "zlamac"
        chemicznymi specyfikami. Dorota odradzila mi odrazu baleyage. Polozyla za to
        popielaty blond zeby nieco zneutralizowac ten rudy odcien i na to na samym
        czubku zrobila kilka jasnoblond pasemek, aby nieco rozświetlić fryzurke. O
        baleyagu moge na jakis czas zapomniec gdy juz rozprawie sie z owa rudościa,
        gdzy wreszcie sie wypłucze do konca. Co do pani Dorotki to rzeczywiscie bardzo
        sensownie i szczerze mi doradzila. Ostrzegala mnie, ze placac kupe pieniedzy za
        baleyage i tak nie uzyskam pozadanego efektu i lepiej zastosowac sie do jej
        rady. Zaplacilam chyba podobna "kupe pieniedzy" ale efekt jest bardziej
        naturalny. Udalo nam ise zwalczyc czesciowo te rudosc i rozswietlic fryzure
        pasmami blondu. Jestem zal tylko ze pod wplywem impulsu i uzycia Open Color
        zmarnowalam sobie narzaie mozliwosc zrobnienia tak upragnionego przez mnie
        baleyagu.
    • Gość: Kasia Re: APEL - BALEYAGE NA WIOSNĘ!!! IP: 192.168.14.* 17.04.02, 13:37
      Ja polecam salon fryzjerski EDONIL na Wilczej naprzeciwko komendy (za
      Marszałkowską). Mają jeszcze jeden na Jana Pawła, ale tamten odradzam. Ten na
      Wilczej jest malutki (chyba 5 stanowisk), ale świetne fryzjerki. Jestem wierna
      temu zakładowi od dawna- choć wypróbowywałam różne, ale zawsze tu wracam.
      Robiłam tam balejaż i wyszedł świetnie - idealnie dobrane kolory, NIEzniszczone
      włosy. Jestem wierna P.Ani - jest ona "specjalistką" od strzyżenia, ale z
      balejażem też świetnie sobie radzi. Gorąco polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka