Dodaj do ulubionych

FARBA na blond pasemka?

IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:27
czy moge nalozyc na pasemka farbe, np. jasny kasztan? sama, w domu? bo
niestety nie stac mnie poki co na dobrego fryzjera, a moje wloski maja juz
dosyc duze odrosty i chcialabym jakos to zamaskowac. jakie farby polecacie i
co zrobic, zeby nie wyszlo mi cos dziwnego na glowie?!
Obserwuj wątek
    • Gość: mia Re: FARBA na blond pasemka? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:58
      prosze o pomoc :(
      • Gość: D&D Re: FARBA na blond pasemka? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 20:05
        Na twoim miejscu nie ryzykowałabym,bo mże wyjśc ci pomarańczowy lub różowy kolor
        (zalezy jak jasny jest kolor blond). Najlepiej byłoby zafarbować włosy tak aby
        ujednolicic kolor ,a dopiero później nałożyć kasztan.
        • Gość: mia Re: FARBA na blond pasemka? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:07
          znaczy zrobic sobie cale cale na blond? czy sa jakies dekoloryzatory dostepne?
          i pozniej na to kasztan... tylko ze moje wlosy wtedy beda juz w ogole w
          strzepkach :(
          • Gość: D&D Re: FARBA na blond pasemka? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 20:17
            Powinnaś przyciemnic włosy np.zafarbować na swój naturalny kolor,ale to na
            jasnych blond włosach będzie trudne jeżeli masz bardzo ciemne włosy,lub na
            średni,popielaty lub ciemny blond(ale jeżeli masz bardzo jasne farbowane blond
            włosy,to z ciemnego blondu najprawdopodobniej wyjdzie ci zielony),a następnie
            uzyć kasztanowego.
            chodzi o to żeby włosy były stosunkowo ciemne,aby kolorek złapał i jednolicie
            zafarbowany,żeby nie było widać różnic pomiędzy odrostami,a włosami
            zafarbowanymi.
    • Gość: D&D Re: FARBA na blond pasemka? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 20:20
      Zaznaczam,że nie jestem fachowcem piszę jak mi sie wydaje i jakie posiadam
      doświadczenie i wiedzę na ten temat.
      • Gość: mia Re: FARBA na blond pasemka? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:30
        naturalny mam taki mysi kolorek, raczej jasny braz-b.ciemny blond. a pasemka
        mam takie miodowo-zlote. wiec moge probowac, czy lepiej ustukac pieniazkow i
        isc zrobic to profesjonalnie?
        • Gość: D&D Re: FARBA na blond pasemka? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 20:41
          Pewnie,że lepiej pójśc do fryzjera,zrobi ci to profesjonalnie i nie będziesz
          musiała się bać,że wyjdzie nie tak jak trzeba. Sama tak kombinowałam z
          włosami,że teraz muszę co tydzien chodzic do fryzjera na zabiefi regenracyjne i
          obiecałam sobie,że juz NIDGY W ŻYCIU nic sama z nimi nie zrobię.
          • Gość: mia Re: FARBA na blond pasemka? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:46
            ech... dzieki za rady, chyba rzeczywiscie poczekam :)
            pozdrowienia, milego wieczorku :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka