Gość: olenka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:27 czesc dziewczyny mam takie pytanie jakie kremy do rak polecacie czy te raczej drozsze czy moze te tansze poradzcie cos czekam na opinie pap Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiii Re: krem do rączek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:32 Olenka, polecam Ci kremik do rączek garnierka - papatki i pozdrowionka :P Odpowiedz Link Zgłoś
evana Re: krem do rączek 07.10.04, 22:21 Moim zdaniem bardzo dobry jest Dove, i ten na dzien, i ten na noc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: krem do rączek IP: *.238.72.71.adsl.inetia.pl 07.10.04, 22:49 Avene cold cream kawa Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: krem do rączek 08.10.04, 09:15 mnie Dove (protective day care) zupełnie nie pasuje, jakiś taki wodnisty i dłonie zaraz znów suche. lubię krem Avonu, ten któremu stale zmieniają opakowanie ;) a na zimę uwielbiam mega tłustą Neutrogenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolena Re: krem do rączek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:49 ja nie widze wielkiej róznicy miedzy drogimi i tanimi kremami-poza cena oczywiscie wiec wybieram tanie-Avon,zwłaszcza migdałowy,kolastyny,mały zielony,nie pamietam nazwy.A teraz mam 4 pory roku o zapachu wisni i jestem bardzo zadowolona,za jedyne 3 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kit Re: krem do rączek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:49 Eris dla wrażliwej skóry dłoni-wyleczył mi podrażnienia spowodowane wstręciuchem do mycia naczyń Pur z octem,miałam czerwone i piekące miejsca na dłoniach-kremik pomógł.kosztuje ok.10 zł.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: krem do rączek 08.10.04, 11:17 kiedyś używałam takich najtańszych kremów Glicea, w kiosku po jakieś 3 zł, i niby wystarczały (oprócz cytrynowego, który wysuszał i podrażniał). ale gdy się przerzuciłam na kremy o kilka zł droższe, poczułam różnicę i do Glicei już raczej nie wrócę. teraz używam kremów Avonu, podoba mi się też krem z lnem Polleny Ewy, lekki, dobrze nawilża, ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: krem do rączek 08.10.04, 11:25 Polecam krem _regenerujący_ do rąk Iwostinu (w aptece, 14zł). Świetnie się wchłania i dobrze odżywia skórę, ma baardzo delikatny zapach i nie podrażnia skóry!!! Krem Dove nawet nie nawilżał, Glicea za 3 zł zmieniła opakowania i razem z tym skład, bo to już nie te kremy, Neutrogena po jakimś czasie przestaje działać. Avon nie działa długofalowo, niestety, ale jeśli kupować, to tylko ten glicerynowy (ze zmiennym opakowaniem :)), bo reszta to jak posmarowanie wodą, chwila ulgi i potem jeszcze gorzej. Świetny jest natomiast Avene Cold Cream do rąk, ale trochę drogawy (ok.30zł). Następny, który wypróbuję będzie krem regeneracyjny do rąk Tołpy, bo wydaje mi się całkiem, całkiem.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: krem do rączek IP: *.acn.waw.pl 08.10.04, 13:56 Kolastyna - seria "12 godzin", krem pomarańczowy: działa długofalowo, regeneruje, przynosi od razu ulgę swędzącym i spierzchniętym łapkom, pięknie pachnie. Naprawdę zawiera olejek z pomarańczy, a nie jakiś sztuczny zapach. Nie maże się, tylko od razu doskonale się wchłania. Też Kolastyna - seria "Na zimę", krem w błękitnym opakowaniu. Dla mnie - doskonały. Kremy te kosztują ok. 5 zł, dokładnie nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: krem do rączek IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.10.04, 14:19 Dobre kremy do rąk ma Yves Rocher. Mój ulubiony to Arnica Krem Intensywnie Regenerujący - bardzo dobrze nawilża, lekko natłuszcza, po prostu regeneruje, a przy tym super się wchłania, co dla mnie jest bardzo ważne, bo nie lubię mieć tłustawych łapek. Teraz YR wypuściła na rynek nową serię kremów do rąk. To, co wyczytałam w ulotce od nich brzmi zachęcajaco, więc ja mam zamiar je w najbliższym czasie wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
maselko2 Re: krem do rączek 08.10.04, 18:59 ja kremuję łapki balsamem do ciała, bo mam trzy kremy do twarzy i na czymś chcę oszczędzić. a raz na kilka dni można, na kilkanaście minut, posmarować dłonie oliwką, lub oliwą z oliwek. rewelacyjnie regeneruje skórki i odżywia paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś