Dodaj do ulubionych

krem do rączek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:27
czesc dziewczyny mam takie pytanie jakie kremy do rak polecacie czy te raczej
drozsze czy moze te tansze poradzcie cos czekam na opinie pap
Obserwuj wątek
    • Gość: hiii Re: krem do rączek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:32
      Olenka, polecam Ci kremik do rączek garnierka - papatki i pozdrowionka :P
    • evana Re: krem do rączek 07.10.04, 22:21
      Moim zdaniem bardzo dobry jest Dove, i ten na dzien, i ten na noc.
      Pozdrawiam
      • Gość: kawa Re: krem do rączek IP: *.238.72.71.adsl.inetia.pl 07.10.04, 22:49
        Avene cold cream
        kawa
      • kragmel Re: krem do rączek 08.10.04, 09:15
        mnie Dove (protective day care) zupełnie nie pasuje, jakiś taki wodnisty i
        dłonie zaraz znów suche.
        lubię krem Avonu, ten któremu stale zmieniają opakowanie ;) a na zimę uwielbiam
        mega tłustą Neutrogenę.
        • Gość: kolena Re: krem do rączek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:49
          ja nie widze wielkiej róznicy miedzy drogimi i tanimi kremami-poza cena
          oczywiscie wiec wybieram tanie-Avon,zwłaszcza migdałowy,kolastyny,mały
          zielony,nie pamietam nazwy.A teraz mam 4 pory roku o zapachu wisni i jestem
          bardzo zadowolona,za jedyne 3 zł!
    • Gość: Kit Re: krem do rączek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:49
      Eris dla wrażliwej skóry dłoni-wyleczył mi podrażnienia spowodowane wstręciuchem
      do mycia naczyń Pur z octem,miałam czerwone i piekące miejsca na dłoniach-kremik
      pomógł.kosztuje ok.10 zł.Pozdrawiam
    • justa_79 Re: krem do rączek 08.10.04, 11:17
      kiedyś używałam takich najtańszych kremów Glicea, w kiosku po jakieś 3 zł, i
      niby wystarczały (oprócz cytrynowego, który wysuszał i podrażniał). ale gdy się
      przerzuciłam na kremy o kilka zł droższe, poczułam różnicę i do Glicei już
      raczej nie wrócę. teraz używam kremów Avonu, podoba mi się też krem z lnem
      Polleny Ewy, lekki, dobrze nawilża, ładnie pachnie.
    • naila Re: krem do rączek 08.10.04, 11:25
      Polecam krem _regenerujący_ do rąk Iwostinu (w aptece, 14zł). Świetnie się
      wchłania i dobrze odżywia skórę, ma baardzo delikatny zapach i nie podrażnia
      skóry!!!

Krem Dove nawet nie nawilżał, Glicea za 3 zł zmieniła opakowania i razem z tym
      skład, bo to już nie te kremy, Neutrogena po jakimś czasie przestaje działać.
      Avon nie działa długofalowo, niestety, ale jeśli kupować, to tylko ten
      glicerynowy (ze zmiennym opakowaniem :)), bo reszta to jak posmarowanie wodą,
      chwila ulgi i potem jeszcze gorzej.

Świetny jest natomiast Avene Cold Cream do rąk, ale trochę drogawy (ok.30zł).
      Następny, który wypróbuję będzie krem regeneracyjny do rąk Tołpy, bo wydaje mi
      się całkiem, całkiem.... :)
    • Gość: Ness Re: krem do rączek IP: *.acn.waw.pl 08.10.04, 13:56
      Kolastyna - seria "12 godzin", krem pomarańczowy: działa długofalowo,
      regeneruje, przynosi od razu ulgę swędzącym i spierzchniętym łapkom, pięknie
      pachnie. Naprawdę zawiera olejek z pomarańczy, a nie jakiś sztuczny zapach.

Nie maże się, tylko od razu doskonale się wchłania.

Też Kolastyna - seria "Na zimę", krem w błękitnym opakowaniu. Dla mnie - doskonały.

Kremy te kosztują ok. 5 zł, dokładnie nie pamiętam.
    • Gość: teresai Re: krem do rączek IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.10.04, 14:19
      Dobre kremy do rąk ma Yves Rocher. Mój ulubiony to Arnica Krem Intensywnie
      Regenerujący - bardzo dobrze nawilża, lekko natłuszcza, po prostu regeneruje, a
      przy tym super się wchłania, co dla mnie jest bardzo ważne, bo nie lubię mieć
      tłustawych łapek.
      Teraz YR wypuściła na rynek nową serię kremów do rąk. To, co wyczytałam w
      ulotce od nich brzmi zachęcajaco, więc ja mam zamiar je w najbliższym czasie
      wypróbować.
      • maselko2 Re: krem do rączek 08.10.04, 18:59
        ja kremuję łapki balsamem do ciała, bo mam trzy kremy do twarzy i na czymś chcę
        oszczędzić. a raz na kilka dni można, na kilkanaście minut, posmarować dłonie
        oliwką, lub oliwą z oliwek. rewelacyjnie regeneruje skórki i odżywia paznokcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka