Dodaj do ulubionych

jaki make-up???

08.10.04, 14:44
dziewczyny poradźcie... jaki podkład sobie kupić??? ideałem byłby delikatnie
kryjący i matujący - i kosztujący poniżej stówy!!!
może macie coś, z czego jesteście super zadowolone??
z góry dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • katija1 Re: jaki make-up??? 08.10.04, 14:45
      dla mnie nr 1 to revlon colorstay (cere mam normalna)
      • Gość: monia Re: jaki make-up??? IP: *.u.mcnet.pl 08.10.04, 14:51
        colostay ladnie kryje i matuje, ale jest STRASZNIE ciezki. dla mnie nie do
        przyjecia. wole lzejsze podklady, nawet kosztem krycia. katjo, uzywasz
        colostaya takze latem?
        • katija1 Re: jaki make-up??? 08.10.04, 14:53
          nie, wiosną i latem w ogole nie uzywam podkładu. na mojej cerze ten colorstay
          wyglada b.naturalnie, jakby go nie było. a na mojej mamie dosłownie jak maska.
          dziwne to...
        • moniq_c Re: jaki make-up??? 11.10.04, 11:04
          popytałam panią i trochę mądrzejsza się zrobiłam - są dwa rodzaje colorstay -
          jeden taki właśnie lżejszy (skusiłam się - dzięki!!!fajnie wygląda, dokładnie
          tak jak chciałam) i drugi bardziej matujący -ale robiący podobno maskę na twarzy
          pzdr
      • moniq_c Re: jaki make-up??? 08.10.04, 14:54
        no właśnie nawet wczoraj go mocno oglądałam ale też mi się wydał chyba ciężki...
        no to jak to jest?
    • Gość: naina Re: jaki make-up??? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 10.10.04, 16:24
      Mialam kiedys probke Astora - Perfect Balance.Dla mnie super matowal,nie bylo
      efektu sztucznosci,kolor naturalny i ladnie laczyl sie ze skora,trwaly.Pozdr.!
      • grochalska Re: jaki make-up??? 10.10.04, 16:26
        Colour Adapt
      • Gość: Stacey Re: jaki make-up??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:33
        Hmm ja mam inny patetnt(u mnie się sprawdza).Mieszam podkład typowo matujacy i
        kryjacy z lekkim nawilzajacym ,transparentnym.Efektku maski nie ma,a krycie
        prawie tak samo dobre.
        • fuunia Re: jaki make-up??? 10.10.04, 16:53
          superfit clinique kosztuje chyba 104 zł,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka