moniq_c 08.10.04, 14:44 dziewczyny poradźcie... jaki podkład sobie kupić??? ideałem byłby delikatnie kryjący i matujący - i kosztujący poniżej stówy!!! może macie coś, z czego jesteście super zadowolone?? z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katija1 Re: jaki make-up??? 08.10.04, 14:45 dla mnie nr 1 to revlon colorstay (cere mam normalna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: jaki make-up??? IP: *.u.mcnet.pl 08.10.04, 14:51 colostay ladnie kryje i matuje, ale jest STRASZNIE ciezki. dla mnie nie do przyjecia. wole lzejsze podklady, nawet kosztem krycia. katjo, uzywasz colostaya takze latem? Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: jaki make-up??? 08.10.04, 14:53 nie, wiosną i latem w ogole nie uzywam podkładu. na mojej cerze ten colorstay wyglada b.naturalnie, jakby go nie było. a na mojej mamie dosłownie jak maska. dziwne to... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: jaki make-up??? 11.10.04, 11:04 popytałam panią i trochę mądrzejsza się zrobiłam - są dwa rodzaje colorstay - jeden taki właśnie lżejszy (skusiłam się - dzięki!!!fajnie wygląda, dokładnie tak jak chciałam) i drugi bardziej matujący -ale robiący podobno maskę na twarzy pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: jaki make-up??? 08.10.04, 14:54 no właśnie nawet wczoraj go mocno oglądałam ale też mi się wydał chyba ciężki... no to jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: jaki make-up??? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 10.10.04, 16:24 Mialam kiedys probke Astora - Perfect Balance.Dla mnie super matowal,nie bylo efektu sztucznosci,kolor naturalny i ladnie laczyl sie ze skora,trwaly.Pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: jaki make-up??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:33 Hmm ja mam inny patetnt(u mnie się sprawdza).Mieszam podkład typowo matujacy i kryjacy z lekkim nawilzajacym ,transparentnym.Efektku maski nie ma,a krycie prawie tak samo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
fuunia Re: jaki make-up??? 10.10.04, 16:53 superfit clinique kosztuje chyba 104 zł, Odpowiedz Link Zgłoś