Gość: kaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:05 ktos stosowal to na odchudzanie? ile to kosztuje? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fryga Re: MERIDIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.04, 19:13 stosowalam przez 4 miesiace, schudlam 16 kg, nie przytylam nic z powrotem ( to bylo ponad rok temu).Dziala tak, ze zaczynasz jesc mniej, bo mniejsza iloscia jedzenia sie najadasz, wiec nie chodzisz wiecznie glodna i wsciekla. Wreszcie cos skutecznego, a nie jakies spulchniacze i ziolka. Wygodnie, rano 1 tabletka i spokoj na caly dzien. Kosztuje ok 300 zl na miesiac, ale to zalezy od apteki, w Wawie najtaniej-w aptece na Rakowieckiej 1, rog Pulawskiej. naprawde warto.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimik Re: MERIDIA IP: *.aster.pl 14.10.04, 20:44 to lek dla osób z poważną otyłością, może on mieć spore skutki uboczne i nie wszyscy mogą to brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem_sama Re: MERIDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:45 jeśli masz możliwośc załatwienia recepty, to proponuję adipex retard.nie ma go niestety w polsce, za to można kupić w czeskich aptekach.jest to odpowiednik meridii, tylko kosztuje 3 razy mniej. 100 tabletek-ok.110 pln.niweluje uczucie głodu, przyspiesza przemianę materii. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: MERIDIA 15.10.04, 12:23 Ja też stosowałam - przez miesiąc. Brałam 10mg przez 30 dni, a potem już chudłam z rozpędu. Schudłam łącznie ok. 10 kg. Wydaje mi się, że zdecydowanie warto, ale pod kontrolą lekarza! Moja koleżanka dostała drgawek po meridii, odwoziliśmy ją z pracy karetką. Musisz mieć skontrolowane ciśnienie krwi, temperaturę rano i puls. Ja akurat to wszystko mam bardzo niskie, więc Meridia dodatkowo dodawła mi energii do życia. Teraz znowu przytyłam i po badaniach tarczycy dostanę Meridię 15 mg jeżeli wyniki będą +/- w normie. Efekty uboczne: w moim przypadku to była jedna nieprzespana noc i "nakręcenie". Ale przynajmniej z nadmiaru energii umyłam nawet kafeliki za lodówką. W ogóle nie czujesz apetytu, od jedzenia cię odrzuca, ale głód jest normalny. Staje się coraz mniejszy w miarę upływu czasu. Trzeba uważać, żeby coś jednak jeść, najlepiej białkowego. jedna uwaga: Meridia nie działa na ludzi, którzy nie mają nadwagi, a chcą się wychudzić. Sprawdziła to koleżanka z niedowagą. Nic nie schudła, kasa poszła. Meridia kosztuje więcej niż 300 zł, niestety! Jeżeli ktoś ostatnio kupował, niech mi powie, ile to kosztowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.b Re: MERIDIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:37 Stosowałam 1 msc. ,schudłam ok.5 kg.bez głodzenia się, bez skutków ubocznych żadnych, miałam lepszy humor-działa antydepresyjnie.Mam niskie ciśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: MERIDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:09 dzieki za wszystkie informacje, na Was jednak mozna liczyc! Tak sie sklada, ze biore dzis 1 dzien ten czeski odpowiednik meridii, czyli adipex, mam dobry nastroj, ale boli mnie glowa. Apetyt mam w normie, ale cudow to po 1 dniu sie nie spodziewam. Mam tez swiadomosc tego, ze w tym leku musi byc mase szkodliwych rzeczy i to nie zabawa, ale cos za cos,w koncu jestesmy dorosli.Jesli ktoras z was brala adipex napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczek Re: MERIDIA IP: *.petrus.com.pl 15.10.04, 19:10 A jak udało Ci sie kupic ten adipex, ktos wyzej pisał ze jest dostepny w czeskich aptekach, czy faktycznie na recepte? Bardzo mnie zainteresował, ze wzgl. na cene, bo meridia jest poza zasiegiem mojego portwela.... Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: MERIDIA contra adipex 15.10.04, 20:23 musisz miec recepte od polskiego lekarza i tyle. ja tez| kupuje w czeskich aptekach tabletki antykoncepcyjne. u nas listek cilestu kosztuje 35 pln, a kupiony w czechach kosztuje mnie 11 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: MERIDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:18 jest dziewczyna, ktora kupuje w czechach i rozprowadza, oczywiscie drozej, kuracja na miesiac kosztuje 90 zl, recepta nie jest potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: MERIDIA IP: *.chello.pl 15.10.04, 22:44 czy wszyscy którzy stosowaliście meridię macie taką dużą nadwagę?a jeśli nie to jak udało Wam się przekonać lekarza o receptę?i jak znaleźć osobę która rozprowadza ten czeski odpowiednik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryga Re: MERIDIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.04, 09:36 www.tyzdecyduj.pl/ polecam ta stronke, tam sa tez adresy gabinetow w calej Polsce, gdzie chyba nie ma problemu z recepta na Meridie a Adipexu bym nie stosowala, warto sie zastanowic dlaczego go nie ma w Polsce i innych cywilizowanych krajach np Anglia, Francja, Niemcy. Meridia jest wszedzie. Czechy slynna z roznych dziwnych preparatow, ktorych albo juz nie ma albo nigdy nie zostaly w innych krajach dopuszczone do obrotu. Odpowiedz Link Zgłoś