Dodaj do ulubionych

MAX FACTOR - który podkład NAJ?

IP: *.aster.pl 21.10.04, 19:34
FaceFinity, HyperSmooth, Lasting Performance, Colour adapt....które sa
debeściaki?
Obserwuj wątek
    • Gość: ines Re: MAX FACTOR - który podkład NAJ? IP: *.acn.waw.pl 21.10.04, 19:37
      mam color adapt i jest ok:)polecam:)
    • Gość: Lenka Re: MAX FACTOR - który podkład NAJ? IP: *.chello.pl 21.10.04, 19:49
      Odradzałabym hypersmooth.Miałam go i oddałam mamie,tworzył mi na twarzy maske i
      podkreślał pory.Podejrzewam że lasting performance i facefinity mają podobne
      działanie.
      Color adapt próbowałam kilkakrotnie z próbki(nr 70) i bardzo mi sie podobał.
      Ale jest to fluid do cer bezproblemowych takich,które nie mają nic do ukrycia i
      napewno nie suchych czy przesuszonych.
      • Gość: Amy Re: MAX FACTOR - który podkład NAJ? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.10.04, 20:03
        pan stick da best
        • Gość: magda Re: MAX FACTOR - który podkład NAJ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 07:39
          Miałam Adept i nie polecam - tworzy jedwabistą maskę (mam cerę mieszaną) i
          szybko mi zasechł i zrobił się jakiś gęsty, polecam natomiast Hypersmooth - mam
          teraz - świetna konsystencja - i kupię jeszcze raz
          • Gość: julita30 Re: MAX FACTOR - który podkład NAJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 07:56
            Nie zgodze się z przedmówczyniami-miałam kilka próbek Color Adapt i jest do
            dupy.Jak dla mnie oczywiscie-beznadziejna , gęsta konsystencja, pudrowy efekt ,
            a tego nie lubie .Ten i jeszcze Cashmir perfekt Loreala to dwa najgorsze buble
            jesli chodzi o podkłady .
            Natomiast Lasting Performance to cos co moge nazwac doskonałościa w dziedzinie
            podkladów. Nie robi maski, mam super dobrany odcień, uzywam od kilku lat i
            załamie sie jesli wycofaja go ze sprzedazy.Bo firmy kosmetyczne tak robia--
            wycofuja to co jest o.k..a wprowadzaja beznadziejne nowosci..
            • Gość: BlueBerry Re: MAX FACTOR - który podkład NAJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:03
              hyhy - co osoba to opinia:))
              ja Lasting Perfprmance uzywalam chyba przez ostatnie 5 lat. jest bardzo dobry
              do cery z problemami ktore trzeba ukryc. ma mocna gesta konsystencje i jest
              bardzo kryjacy. ale cos za cos - nalezy do podkladow ktore sa dosc ciezkie -
              trzeba je umiejetnie nakladac aby nie zostac z maska na twarzy:)))
              niedawno jednak na okres letni (kiedy to LP jak dla mnie nie do konca sie
              sprawdza) wymienilam go na cashmir perfect. i jestem bardzo zadowolona ta
              zmiana. z tym ze i ostatnio z cera mam lepiej wiec nie musze sie maskowac:))
              aktualnie uzywam te dwa podklady naprzemiennie.
              • Gość: kiwi Re: MAX FACTOR - który podkład NAJ? IP: 217.8.163.* 22.10.04, 11:09
                Moje podejścia do podkładów max factora zawsze kończyły się porażką - Lasting
                Performance na moje twarzy wyglądał tak, że mogłam praktycznie od razu wejśc na
                scenę japońskiego teatru kabuko, natomiast Hypersmooth był jakiś dziwnie tępy.
                Z kolei Colour Adapt błyskawicznie schodził mi z twarzy, nie wiem, jakim cudem,
                skoro nie dotykam twarzy rękami. Natomist korektor w szmince mają rewelacyjny.
    • sloneczko12 Re: MAX FACTOR - który podkład NAJ? 22.10.04, 09:45
      Aaa dziewczyny mam pytanko, taki podkładzik Lasting Performance w sklepie
      kosztuje 40 - 60 zł, nie wiem za bardzo nie orientuje się, a ja kiedyś kupiłam
      taki sam u Ukrainki za 15 zeta i o dziwo - (poszłam do sklepu) - taki sam!
      Opakowanie, hologram itp, a jak działanie (czy to samo - tego nie wiem...)No i
      tu pytanie, czy ktoś używał tego podkładu z bazaru? Czy taki sam jak ze sklepu?
      Niestety nie znam działania tego ze sklepu, więc pytam. Chodzi mi o
      porównanie.Z bazaru jest ok, dobrze kryje, trochę za gęsta konsystencja no i
      mało odcieni kobieta miała, same za jasne...Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka