Gość: Maja308 IP: *.uwm.edu.pl 23.10.04, 15:57 Czy możecie mi polecić jakieś delikatne i subtelne perfumy? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: Perfumy IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 23.10.04, 16:32 Trudno komuś polecić konkretne perfumy. Ja dość często wracam do 5th Avenue Elisabeth Arden. To zapach delikatny, niezbyt słodki,elegancki, bardzo kobiecy. Wiem, że nigdy mi się nie znudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Perfumy IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.10.04, 20:35 Z delikatnymi,subtelnymi perfumami zawsze kojarzy mi się właśnie 5th Avenue oraz Premier Jour(Nina Ricci).Oba te zapachy są delikatne,kobiece.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Perfumy IP: 157.25.152.* 23.10.04, 20:42 Allure. Bardzo kobiece, subtelne, delikatne. Tyle, że dośc popularne, mają wiele fanek, co nie wszystkim może się podobać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradze Re: Perfumy IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.10.04, 13:35 bardzo fajne są Muse -Joop, to inspiracja i natchnienie.Fascynujaca kompozycja dla współczesnej kobiety, Na poczatku zachwyca musującym akordem szampana. W sercu zapach promienieje białą lilią symbolizująca elegancką kobiecość.Bazą zapachu jest kwitnący heliotrop z białym moschus.według mnie w sam raz nie za lekki i nie za ciężki taki w sam raz...na ta pore pozdrawiam i mysle że troszke pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Perfumy IP: *.chello.pl 24.10.04, 18:13 oui lancome, lub nieco bardziej wyrafinowane eau de dolce vita - spełniają Twoje warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: Perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:08 A może I`Air du Temps Niny Ricci? Bardzo subtelny, kobiecy zapach.Na pewno nie będzie nim pachnieć pół tramwaju, bo to stare perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Perfumy IP: *.jci.com 25.10.04, 17:00 Sonia Rykiel niebieska lekkie, 'niewinne' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Perfumy IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:05 Ralph Laurent , Clinique Happy Heart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:08 Miracle - Lancome, Laura - Laura Biagiotti Odpowiedz Link Zgłoś