IP: *.uwm.edu.pl 23.10.04, 15:57
Czy możecie mi polecić jakieś delikatne i subtelne perfumy? Z góry dziękuję i
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: Perfumy IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 23.10.04, 16:32
      Trudno komuś polecić konkretne perfumy. Ja dość często wracam do 5th Avenue
      Elisabeth Arden. To zapach delikatny, niezbyt słodki,elegancki, bardzo kobiecy.
      Wiem, że nigdy mi się nie znudzą.
    • Gość: S. Re: Perfumy IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.10.04, 20:35
      Z delikatnymi,subtelnymi perfumami zawsze kojarzy mi się właśnie 5th Avenue
      oraz Premier Jour(Nina Ricci).Oba te zapachy są delikatne,kobiece.Pozdrawiam
    • Gość: ella Re: Perfumy IP: 157.25.152.* 23.10.04, 20:42
      Allure. Bardzo kobiece, subtelne, delikatne. Tyle, że dośc popularne, mają
      wiele fanek, co nie wszystkim może się podobać. ;-)
      • Gość: doradze Re: Perfumy IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.10.04, 13:35
        bardzo fajne są Muse -Joop, to inspiracja i natchnienie.Fascynujaca kompozycja
        dla współczesnej kobiety, Na poczatku zachwyca musującym akordem szampana. W
        sercu zapach promienieje białą lilią symbolizująca elegancką kobiecość.Bazą
        zapachu jest kwitnący heliotrop z białym moschus.według mnie w sam raz nie za
        lekki i nie za ciężki taki w sam raz...na ta pore pozdrawiam i mysle że troszke
        pomoglam
        • Gość: nutka Re: Perfumy IP: *.chello.pl 24.10.04, 18:13
          oui lancome, lub nieco bardziej wyrafinowane eau de dolce vita - spełniają
          Twoje warunki
          • Gość: Mango Re: Perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:08
            A może I`Air du Temps Niny Ricci? Bardzo subtelny, kobiecy zapach.Na pewno nie będzie nim pachnieć pół tramwaju, bo to stare perfumy.
    • aldonap22 Re: Perfumy 25.10.04, 13:09
      Lacoste
    • Gość: kk Re: Perfumy IP: *.jci.com 25.10.04, 17:00
      Sonia Rykiel niebieska

lekkie, 'niewinne'
    • Gość: ehh Re: Perfumy IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:05
      Ralph Laurent , Clinique Happy Heart
    • Gość: lena Re: Perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:08
      Miracle - Lancome, Laura - Laura Biagiotti
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka