Dodaj do ulubionych

Pory rozszerzone

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:31
moja dziwna skóra (cieniutka wokół oczu, grubaśna, lub wtręcz tłusta i
zwisająca na polikach, zmarszczki (!)) ostatnio zaczęła mi robić psikusy. po
bokach nosa mam koszmarnie rozszerzone pory. i co najgorsze, nic na nie nie
pomaga! kremy, toniki, nic! a obawiam się, że to może niedługo spotkać całą
moją twarz! Jakie są przyczyny, jak to usunąć? dodam tylko, że mam lat 18.
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: Pory rozszerzone 26.10.04, 18:43
      Bardzo dobrze działają maseczki typu Peel Off ,Sciągają nieco pory i lepiej
      potem nałożyć makijaż.Ale napewno nie zlikwidują problemu..Działają też trochę
      liftingująco,więc bardzo dobrze taka maseczka mogłaby Ci służyć.
      • Gość: dagny Re: Pory rozszerzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:44
        Makijażu nie nakładam, ale chętnie spróbuję. tylko ceny mało przystępne...
        • vitalia Re: Pory rozszerzone 26.10.04, 18:48
          Są i takie po dwadzieścia parę zł ,to nie jest aż tak dużo a przecież taka
          kuracja jest opłacalna..
          • Gość: Ania Re: Pory rozszerzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:06
            Mam rade,kup biodermine,z czystym sumieniem polecam,stosuje ms,skora sie nie
            swieci,mam zwezone pory i znikly wagry na nosie ! Czekam na dalsze efekty,nad
            nosem(czolo) mam jeszcze troszeczke wagrow,naprawde ci polecam ! Biodermine
            firmy biocedox,20 zl ,efekty po ms,u mnie wlasnie tyle minelo i juz sa dobre a
            beda jeszcze lepsze :)
            Zmarszczki w wieku 18 lat ? Nie przesadzaj :)
            Myj buzie mydlem siarkowym,pozniej biodermine,rob maseczke z drozdzy swierzych
            i glinki zielonej,kup jeszcze krem nawilzajacy np humektan rewelka tylko 11 zl
            80%wody nie tlusci skory :)
            • asiek_asiekowaty Re: Pory rozszerzone 26.10.04, 19:11
              Ja bym nie polecała stosować tyle kosmetyków wysuszająco-zwężającyh pory,
              dlatego najlepiej zamaist mydła siarkowego myc buźkę czymś delikatnym, np. dla
              mnie rewelacyjny jest płyn do higieny intymenej w tym celu, maseczki są owszem,
              fajne, ale dają efekt jednorazoewy i krótkotrwały (ale jesli już, to najlepsze
              maseczki, które na twarzy zasychają, np. drożdżowe, w peel-off nie wierzę, nic
              mi nie dawały). Najłatwiej jest chyba używać kremu, który sie tym zajmnie,
              Biodermine faktycznie może będzie dobry (z tego, co czytałam, ale nie używałam).
            • krabik Re: Pory rozszerzone 26.10.04, 19:30
              wow, dzięki :)
              a ze zmarszczami nie przesadzam - sama jestem zdziwiona - pod oczami, na
              czole... :( ale to już inna historia :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka