Dodaj do ulubionych

promocyjne probki La Roche Posay

27.10.04, 12:04
polecam jesli ktos chce sprobowac ich kosmetykow
w aptekach dostepne sa katalogi z miniproduktami LRP
dla 4 rodzajow cery suchej wrazliwej odwodnionej i starzejacej sie
trzeba zadzwonic na infolinie zeby dowiedziec sie w ktorych aptekach
obowiazuje promocja albo samemu szukac
w katalogu sa po 4 probki - 2 kremow do odpowieniej cery i 2 podkladu
kolorowego Unifiance - chyba jakas nowosc albo w miare swiezy produkt-
wygladzajacy optycznie
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.chello.pl 27.10.04, 12:05
      nigdzie nie chca dawać próbek!!! to mnie bulwersuje juz od dłuższego czasu.
      Miezskam w Warszawie na Bródnie
      • an_ni Re: promocyjne probki La Roche Posay 27.10.04, 12:13
        Gość portalu: aga napisał(a):

> nigdzie nie chca dawać próbek!!! to mnie bulwersuje juz od dłuższego czasu.
        > Miezskam w Warszawie na Bródnie

przeciez mowie ze teraz jest promocja rozdaja katalogi z miniproduktami w
        niektorych aptekach trzeba podac adres, ale zawsze mozesz go zmyslic
      • pasikonna sa probki w Auchan na Modlinskiej 28.10.04, 13:21
    • Gość: Klara Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.devs.futuro.pl 27.10.04, 12:17
      Ok, ale oni nie mają żadnego polskiego serwisu...to na jaką infolinię mam
      dzwonić? Na francuską?:))
      • an_ni Re: promocyjne probki La Roche Posay 27.10.04, 12:35
        Gość portalu: Klara napisał(a):

> Ok, ale oni nie mają żadnego polskiego serwisu...to na jaką infolinię mam
        > dzwonić? Na francuską?:))

ja znalazlam reklame i nr infolinii w gazecie, ale juz jej nie mam ... sorry
        musisz poszukac, ja tylko dziele sie informacja ze cos takiego jest, nie jestem
        posrednikiem LRP zeby przekazywac nr ich infolinii
        • Gość: Jaga number IP: *.icpnet.pl 27.10.04, 12:41
          Numer - 0801 145 145
          Ja dzownię i się nie mogę dodzwonić.
          Jakby ktoś się dodzwonił, to spytajcie gdzie w Poznaniu można dostać ten
          katalog?
          • justa_79 Re: number 27.10.04, 12:43
            można też na stronie znaleźć adres polskiego dystrybutora i warszawski numer,
            tam też podają adresy aptek.
    • Gość: justy Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 27.10.04, 15:46
      ogólnie w "aptekach kosmetycznych" przy zakupie produktu LRP dostajesz
      ksiażeczkę z próbkami (2 pielęgnacyjne+2podkłady)- książeczki są w 4 wariantach
      (skóra wrażliwa, naczynkowa, starzejąca się, odwodniona) oraz mini wodę
      termalną. można sie natknąć na inne warianty tej promocji np. wypełniasz
      ankietę, podajesz dane osobowe, dostajesz ksiażeczkę.
      • kalooo Re: promocyjne probki La Roche Posay 27.10.04, 15:54
        O justy,fajnie że jesteś-ja takie tylko maleńkie pytanko-dermatolog poleciła mi
        właśnie Unifiance LRP,mam lekko tłustą cerę,z zaskórnikami w
        strefie "hormonalnej" i stosuję Skinoren.Podpowiedz mi czy on będzie dobry,bo
        na wizażu ma średnie,a nawet kiepskie opinie i nie wiem czy warto,a może jest
        coś lepszego?
        Aha-ważne,musi być beztłuszczowy,wg.zaleceń...
        Aha-no i gdzie w Warszawie jest kolorówka LRP?Bo w superpharm nie ma.Gdzie
        ewentualnie mogłabym sprawdzić odcień?
        Dzięki za pomoc.
        • Gość: justy Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 27.10.04, 16:01
          Unifiance to niezłe podkłady, ale istnieją lepsze- stąd brak entuzjastycznych
          ocen.
          kolorówkę LRP mają w Wola Parku, w CH Wileński, w Aptece Pod Aniołem obok kina
          Femina, Apteka 21 na Dworcu Centralnym. są to namiary z sierpnia.
          • kalooo Re: promocyjne probki La Roche Posay 27.10.04, 16:02
            A jakie ewentualnie mogą być w zamian?
            • Gość: justy Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 27.10.04, 17:10
              w zamian? cieżko mi coś zaproponować. z kilku powodów- nie podajesz konkretów
              odnośnie tego, jakie podkłady lubisz, czy masz wrażliwą cerę, ile możesz wydać
              oraz dlatego, że nie przetestowałam duzej ilości podkładów w praktyce. mogę Ci
              podać przykłady niezłych podkładów Oil-Free, a wyboru już dokonaj sama,np. na
              podstawie opini z wizażu.
              guerlain divinora, isadora hydralight, revlon colorstay ("stary"), Perfect
              balance Astor, Maybelline ever fresh, Rimmel natural sensation, Max factor
              colour adapt
              • Gość: justy Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 27.10.04, 21:19
                i jeszcze Bourjois, En Toute Legerete, Lumene, Velvet Matt, Manhattan, Pure Mat
                Make Up
          • Gość: Jaga Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.icpnet.pl 27.10.04, 16:38
            Ciekawe, gdzie w Poznaniu jest taka promocja?
            • Gość: justy Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 27.10.04, 16:42
              na św. Marcina w okolicach skrzyżowania z kościuszki
              • Gość: Jaga Do Justy IP: *.icpnet.pl 27.10.04, 19:51
                A konkretniej? Na jakiej ulicy? To ma być na ul. św. Marcin? To ma być apteka?
                Jakoś nie pamiętam, żeby coś tam było... Jeśli tak, to jutro tam pójdę.
                Którą promocję masz na myśli?
                Dzięki za odpowiedź...
                :)
                • Gość: justy Re: Do Justy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 27.10.04, 20:40
                  wejście jest od ul. św.marcin. apteka jest stylizowana na starą i sąsiaduje
                  przez ścianę z bankiem, który jest dokładnie na rogu kościuszki i św.marcina.
                  widziałam w niej materiały (np.stand z ankietami), które są dostarczane do
                  aptek w pakiecie z książeczkami zawierającymi próbki.
                  • Gość: Jaga Do Justy IP: *.icpnet.pl 28.10.04, 09:41
                    Dzięki. Dzisiaj tam byłam i otrzymałam ów katalog. Dostałam do cery wrażliwej.:)
              • kalooo Re: promocyjne probki La Roche Posay 28.10.04, 09:46
                A gdzie w Warszawie,w ktorych aptekach jest ta promocja?
                • an_ni Re: promocyjne probki La Roche Posay 28.10.04, 10:05
                  a moze bys sobie zadzwonila na infolinie - nawet ktos tu podal numer !
                  • kalooo Re: promocyjne probki La Roche Posay 28.10.04, 10:16
                    an_ni napisała:

> a moze bys sobie zadzwonila na infolinie - nawet ktos tu podal numer !

Hmm...A moze bys nam wobec tego powiedziala jak na ta infolinie sie
                    dodzwonic...?
                    • an_ni Re: promocyjne probki La Roche Posay 29.10.04, 09:20
                      nie odpowiadam za twoje umiejetnosci dzwonienia ani twoj telefon ktory moze ma
                      zablokowane wyjscie na 0800
                      ja dodzwonilam sie bez problemu
                      poprosilam o adresy mi odpowiadajace i dostalam KEN 14, interesuje cie ten
                      rejon W-wy?
                      • kalooo Re: promocyjne probki La Roche Posay 29.10.04, 09:53
                        Mój telefon nie ma żadnych blokad,dzwoniąc tam pojawia się komunikat,że
                        wszystkie linie są zajęte itd i po chwili po prostu rozłącza...Próbowałam kilka
                        razy.Na warszawski numer też i tam w ogóle nikt nie odbiera.
                        Rejon Ursynowa i Mokotowa najbardziej mnie interesuje;)
                        ps.Próbkę Effaklar dostałam jakis czas temu bez żadnych problemów,gdy kupowałam
                        (fakt,że za większą sumę...)w aptece w SuperPharm w GM.
                        • Gość: anni Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: 217.11.141.* 29.10.04, 12:22
                          no coz to nie masz szczescia ja sie dodzwonilam za 1 razem
                          no to masz juz jeden adres
                          to nie chodzi o porbki dodawane do zakupionych kosmetykow
                          to jest totalnie za friko
                • pixela Re: promocyjne probki La Roche Posay 02.11.04, 10:59
                  Warszawa - apteka w Auchan przy Modlińskiej, po wypełnieniu krótkiej ankiety.
                  Pani w aptece w Klif-ie (ul. Okopowa)powiedziała, że nie ma u nich tej akcji,
                  ale chętnie da mi kilka próbek. I dała: ampułkę płynu do demakijażu oczu, krem
                  na przebarwienia, krem z witaminą C (bardzo się z cieszę, bo sie przymierzam do
                  tego kremu)i podkład.
        • mantha Re: Kaloo 28.10.04, 11:56
          "mam lekko tłustą cerę,z zaskórnikami w
          strefie "hormonalnej" i stosuję Skinoren..."
          Mam dokladnie ten sam problem, stosuje skinoren i rozex. czy mozesz zdradzic
          jakich kosmetykow uzywasz poza LRP? ja stosuje nawilzajacy Iwostin, ale bez
          rewelacji.
          dzieki z gory za odpowiedz :-)
          • kalooo Re: Kaloo 28.10.04, 12:22
            Witaj,
            Ja mam na razie od dermatologa wlasnie skinoren,ale stosuje go tylko na noc,bo
            tak jak mowilam nie dalabym rady 2 razy dziennie,podejrzewam ze za bardzo by
            wysuszyl mi cere,poza tym jest zbyt "gumowy"pod makijaz.Na dzien stosuje
            Biodermine(matuje najlepiej) na zmiane z L'orealem-ma kwas salicylowy.Ponadto
            uzywam <Maski przeciwtadzikowej>Pharmaceris T-tez ma kwas salicylowy,mozna ja
            stosowac jako kuracje zluszczajaca.Na opakowaniu sa wskazowki,ja ja lubie mimo
            ze nie daje spektakularnych efektow,ale ladnie odswieza buzie i jest po niej
            duzo gladsza.Moim zdaniem jest OK,ale ja ja zmywam woda a nie tonikiem,jak
            wskazuja.
            Dermatolog przepisala mi jeszcze Akneroxid,ale stosuje go raz na jakis czas,w
            sumie bardzo rzadko i DalacinT,w bardzo sporadycznych przypadkach.
            Tonik mam matujacy ForteInter i czasem jakims Clean&Clear przecieram,a do mycia
            stosuje zel Avene bez mydla,bardzo wydajny i specjalnie dla cery wrazliwej ze
            sklonnoscia do tradzika.
            Aha,peeling mam na razie Micro-D,ale jest za mocny,serio.Ostatnio mialam po nim
            podrazniona zuchwe,strasznie pieklo..;/.Wole Avon Clearskin.
            Zastanawiam sie nad Brewoxylem,ale zobacze jak bedzie na razie po tych.
            Aha,ja nie mam jakiegos wybitnego tradzika,tylko tak jak wspominalam-zaskorniki
            na brodzie,czyli w strefie gdzie widac wszelkie zaburzenia hormonalne itp.
            Diana mi nie pomagala.

Pozdrawiam!
            • kalooo Re: Kaloo 28.10.04, 12:25
              Aha!
              Zapomnialam dodac,ze staram sie jednak rowniez nawilzac cere-robie raz na
              tydzien lub 10dni maseczke nawilzajaca,nikoniecznie jakas bardzo silna,ale
              ostatnio Avene,wczesniej YvesRocher z malwa chyba...;)
            • mantha Re: Kaloo 28.10.04, 12:34
              Dzieki za taka obszerna odpowiedz :-)
              Na razie jestem w trakcie kuracji wspomnianym skinorenem na noc tylko, i
              szczypie troche :-(, rozexem, tetracykliną, kosmetykow prawie zadnych, o
              kolorowych mowy nie ma jeszcze przez tydzien. mam nowiutka butle Revlonu
              colorstay i jak sie okaze, ze nie moge uzywac, to sie troszke zdenerwuje :-)
              Pani dermatolog powiedziala, ze mam slabiutki tradzik rozowaty, co mnie
              doprowadzilo do rozpaczy, bo rozumiem, ze teraz nie bede mogla sobie pozwolic
              na dowolnosc w wyborze kosmetykow, zreszta juz dawno zauwazylam, ze prawie od
              wszystkiego cera mi sie pogarsza.
              Na szczescie sa to tylko okolice nosa i broda, wiec zle nie jest (aczkolwiek
              jak patrze w lusterko to widze rumiana babke a nie panne z alabastrowa skora :-
              )))
              Moje pytanie bylo spowodowane ciekawoscia, co bede mogla uzywac za tydzien lub
              dwa, po zakonczeniu wstepnej kuracji (choc mysle, ze te mazidla zostana u mnie
              na dluzej) i mam nadzieje, ze nie zrujnuje sie na te kosmetyki doszczetnie,
              najchetniej zostala bym przy iwostinie, nie tak bardzo drogim.
              jeszcze raz dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam :-)

• kalooo Re: Kaloo 28.10.04, 12:49
                Mnie też skinoren szczypał na początku.20% kwasu robi swoje...;) Na początku
                stosowałam tylko na strefę T,bo nawet przez myśl mi nie przeszło żeby na całą
                twarz nakładać...A teraz po ostatniej wizycie dowiedziałam się,że mam nakładać
                na całą i jakoś idzie.Ale już się przyzwyczajam.Może dlatego,że mam wersję
                kremową(jest jezcze żelowa)-choć tak jak mówiłam-u mnie pod makijaż nie
                sprawdza się.
                Jeśli masz trądzik różowaty możesz spokojnie po skończeniu kuracji stosować
                specjalną serię do trądzika różowatego,też Pharmaceris,ale R.Są 2
                preparaty,kosztują ok.23-35zł.
                Z tego co wiem jest bardzo dobry i bodajże jest to jedyna seria specjalnie do
                trądzika rózowatego.Zapytaj dermatologa o nią.
                Ja do Iwostinu też chyba za niedługo wrócę,bo swego czasu używałam i był OK.
                Pozdrawiam i życzę powodzenia+wytrwałości w pielęgnacji!;)
    • justa_79 Re: promocyjne probki La Roche Posay 28.10.04, 09:57
      byłam wczoraj w jednej z aptek w Gdańsku, adres podano mi na infolinii.
      natomiast w aptece panie powiedziały, że nic nie wiedzą o takiej promocji ;)
      gdy powiedziałam, że chodzi o minikatalogi z próbkami, powiedziały, że coś
      takiego jest tylko w zestawach z produktami, a osobno nie. ale na pocieszenie
      dały mi ulotkę i próbkę Effeclaru Mat i Rosaliacu. czy w innych aptekach w
      Gdańsku (i nie tylko) jest podobnie z tą promocją?
      • kalooo Re: promocyjne probki La Roche Posay 28.10.04, 10:00
        Justa,dodzwonilas sie na ta infolinie???Ja probowalam i nietety za kazdym razem
        nic...;/
        • Gość: Klara Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.devs.futuro.pl 28.10.04, 10:05
          Też dzwoniłam - tam jest sygnał , jak zajęte, caly czas....A może ktoś wie,
          gdzie spotkać tę promocjęw Łodzi?:)
          • Gość: lea Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.autocom.pl 28.10.04, 11:02
            A o Krakowie ktos slyszal?????
            • kati_p Kraków 01.11.04, 20:30
              Ja byłam w aptece w krakowskim M1, i dostałam próbki bez problemu, po
              wypełnieniu krótkiej ankiety :)
              A te podkłady Unifiance- rewelka! :)
          • Gość: vanillka Re: promocyjne probki La Roche Posay IP: *.smrw.lodz.pl 28.10.04, 11:09
            W Łodzi na Radogoszczu wschodzie na Placu Słonecznym - ale taki zestaw
            otrzymuję się przy zakupie jakiegoś produktu LRP, do tego dokładają kartę
            stałego klienta,a w niej można zbierać stemple za kazdy zakup. Za 5 zakupionych
            produktów otrzymuje się 1 produkt dodatkowo, a za 10 3 produkty. Ja jakiś m-c
            temu wysłąłam już kartę z 10 pieczątkami i teraz czekam i czekam i
            czekam...........coś długo to trwa; a na info też za cholerę nie mogę się
            dodzownić.
            • vanillka Re: promocyjne probki La Roche Posay - Łódź 28.10.04, 11:55
              I Jeszcze apteka koło Placu Wolności - troszkę wczesniej po lewej stronie, tam
              dostałam pierwszą kartę stałego klienta. I jeszcze pod Centralem II, taka duża,
              dość nowa.
        • justa_79 Re: promocyjne probki La Roche Posay 28.10.04, 11:13
          kaloo, nie dzwoniłam na infolinię, tylko na nr warszawski, który znalazłam na
          ich stronie.
          • kalooo Re: promocyjne probki La Roche Posay 28.10.04, 11:15
            Aha.Bo ja tez probowalam i nikt nie odbieral wczoraj,a na infolinii po
            komunikacie,ze wszystkie linie sa zajete rozlaczalo sie..
            Dobra tam,pojde sobie przy okazji do apteki i zapytam.
            Dzieki Justa!;*
    • Gość: eliza poznań IP: *.ct.com.pl 28.10.04, 11:05
      Poznań:
      Świętego Marcina 77
      ul. Półwiejska 42
      centrum handlowe M1
      Stary Rynek 77
      Chata Polska
      ul. Rumcajska
      oczywiscie chhodzi o apteki

• Gość: magia Re: warszawa wola park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 11:28
        • kjkk a w Krakowie ?? n/t 28.10.04, 11:45
          • Gość: lea Re: w Krakowie ?? IP: *.autocom.pl 29.10.04, 15:55
            Chodzilam dzis po Krakowie i owszem tez dostalam w M1 w aptece i na zakopiance tez widzilam ze sa.
            • Gość: x y z a w Szczecinie? IP: 217.153.6.* 01.11.04, 19:47
              wiecie gdzie w szczecinie mozna dostac ten katalog?Ja nie moge sie dodzwonic. :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka