Dodaj do ulubionych

krostki na ramionach

IP: *.chello.pl 24.04.02, 20:09
Wygląda to trochę jak trądzik. Na twarzy nie mam, więc dziwię się, ze pojwiają
mi się na ramionach. Jak się ich pozbyć, zbliża się lato, a to wygląda tak
nieestetycznie! Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: asiulek1 Re: krostki na ramionach IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.04.02, 21:29
      wydaje mi sie ze po prostu musisz uzbroic sie w cierpliwosc bo z wiekiem te
      krostki same znikaja,przynajmniej u mnie(mam 21 lat)
      • Gość: bobik Re: krostki na ramionach IP: *.chello.pl 24.04.02, 22:00
        ale ja mam 25!!!
    • Gość: Gulnara Re: krostki na ramionach IP: *.dh.casema.net 24.04.02, 22:23
      Gość portalu: bobik napisał(a):

> Wygląda to trochę jak trądzik. Na twarzy nie mam, więc dziwię się, ze pojwiają
      > mi się na ramionach. Jak się ich pozbyć, zbliża się lato, a to wygląda tak
      > nieestetycznie! Pomocy!

Bobik,
      W moim przypadku bardzo pomagaja masaze szorstka gabka - tylko trzeba to robic
      regularnie kazdego dnia i naprawde masowac, a nie "poglaskac sie" gabka pare
      razy. Byl juz o tym wczesniej watek na forum. Aha - i z wiekiem nie przechodzi,
      mysle, ze jest to indywidualna sprawa.
      Pozdrowienia
      • Gość: basia Re: krostki na ramionach IP: *.atlantic.net 24.04.02, 22:36
        A ja ci polecam tekst na wizaz.pl
        może jest to objaw zapalenia przymieszkowego, w tekscie "Lato już niebawem"
        znajdziesz kilka dobrych rad!!
        • Gość: Karola Re: krostki na ramionach IP: *.retsat1.com.pl 25.04.02, 22:29
          Witam!Też znam ten problem.Moge ci polecić preparat salicylowy firmy
          Eris,dokladna nazwa to seria kosmetyków PHARMACERIS S-łagodna kuracja
          złuszczająca.Jest to dostępne w aptekach.Jakośc do ceny wydaje mi sie
          niezła,spróbowałam i jest lepiej.Pozdrawiam.
          • Gość: szuszu Re: krostki na ramionach IP: 62.89.111.* 30.04.02, 10:42
            Gdy nic nie pomaga, warto siegnac po cos mocniejszego. Polecam plyn Dalacin T
            (tylko na recepte) do stosowania miejscowego. Poniewaz to silny antybiotyk,
            trzeba go uzywac rozwaznie i mozliwie rzadko. Dziala, zdaje sie, na bakterie
            beztlenowe, wysusza krostki. Znikaja jak zaczarowane - wystarczy raz
            posmarowac, a buteleczka starcza na dluuugo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka