Gość: Amy IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 27.10.04, 13:46 Wiem ze to moze dziwne ale chcialabym przytyc...Powiedzcie mi co jesc by przytyc i chodzi mi przedewszystkim o to zeby w tylek mi poszlo, bo plaski mam...az za plaski;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: Przytyć...:( 27.10.04, 13:50 Proszę bardzo. W celu utycia należy jeść więcej węglowodanów, czyli np. chleba i makaronu, oraz potraw tłustych i słodyczy. Masło, śmietana, czekolada. Można też fast food, ale na własną odpowiedzialność. Tylko, że nie wiem czy tyć warto z powodu pupy. Bo niestety tak się składa, że zawsze, ale to zawsze, najpierw tyje się tam, gdzie by się wcale nie chciało (podobnie z chudnięciem). Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Przytyć...:( 27.10.04, 13:53 myślę, że płaski tyłek może być wynikiem nie tylko braku tłuszczu, ale i braku mięśni. jeśli poćwiczyć i wyrobisz sobie mięśnie pośladkowe, to tyłek nie będzie taki płaski. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Przytyć...:( 27.10.04, 13:58 No proszę!I takie problemy można mieć...?;) O raaaaany!A ja wydaje tyle kasy,żeby ten tyłek jednak był płaski!;) Uważam,że to wielce niesprawiedliwe... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Przytyć...:( 27.10.04, 15:10 Ja, podobnie jak Kalooo, chiałabym zrzucić parę cm z pośladków. Niby jestem szczupła, ale tłuszcz odłożył się nie w tym miejscu, co trzeba :-) A jeśli chcesz przytyc, na pewno nie polecam diety zawierającej ogromna ilość słodyczy ( z wiadomych względów...). Powinnaś pić sok pomarańczowy, jeść banany, chleb, makaronki... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: Przytyć...:( 27.10.04, 15:18 Jak będziesz wciągać duuużo słodyczy,to przybędzie ci tylko dodatkowych fałdek,tyłeczek może i ci się powiększy,ale warsewkę tłuszczyku,a jędrne pośladki to wyćwiczone mięśnie w tych rejonach,więc polecam jakiś sporcik,może basen?Ja tam tyję zawsze jak tylko zaczynam regularnie jeść..;)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Przytyć...:( 27.10.04, 17:03 Ja akurat uprawiam wyczynowo sport. Aaa, od basenu wyrabiają się bardziej ramiona, wiem coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
sigara PERITOL 27.10.04, 22:42 Jak jesteś naprawdę chuda i za nic na świecie nie możesz przytyć, to w ostateczności kup w aptece Peritol. Wprawdzie jest to środek antyalergiczny, ale będąc w szpitalu (miałam anoreksję) podawano mi go abym przytyła. W ciągu dwuch miesięcy przybyło mi na wadze 4 kilo. Generalnie Peritol jest środkiem wzmagającym łaknienie. Posiada też działanie uspokajające, więc najlepiej spożywać przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś