Dodaj do ulubionych

jeszcze o Strawberrynet.com

IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.04.02, 14:00
Niedawno ten temat byl walkowany i pamietam, ze pojawilo sie pytanie o to, jak dlugo trzeba czekac na realizacje zamowienia. Wlasnie wczoraj dostalam przesylke (opisywany przeze mnie w innym watku puder sypki Versace) i z przyjemnoscia relacjonuje, ze zamowienie zlozono 16 kwietnia, przesylka zostala wyslana z Hong Kongu 17 kwietnia, a dotarla do podwarszawskiej miejscowosci wczoraj, czyli 25 kwietnia. Tak wiec - bylo to mniej niz 10 dni.

Przy okazji polecam regularne zagladanie na pocz. kazdego miesiaca do ich dzialu z promocjami i ofertami specjalnymi. Puder, ktory normalnie kosztuje ok. 160zl (jesli nie wiecej), dostalam w Strawberrynet za 118zl, wlasnie w promocji.

Pozdrawiam,
Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: jeszcze o Strawberrynet.com IP: 62.148.83.* 29.04.02, 08:59
      jak zapłaciłaś za przesyłkę?
      teoretycznie coś tam wiem, ale nie płaciłam nigdy kartą, zawsze za zaliczeniem,
      a to w Strawberry nie wchodzi w grę
      • Gość: aga71 Re: jeszcze o Strawberrynet.com IP: *.MAN.atcom.net.pl 02.05.02, 08:00

Gość portalu: em napisał(a):

> jak zapłaciłaś za przesyłkę?

No wlasnie karta niestety. na pocieszenie dodam, ze nie slyszalam by ktos mial problemy z tego powodu na Strawberry, ale oczywiscie niebezpieczenstwo istnieje. O ile wiem, to nie ,mozna placic karta np. Visa electron, musi byc Classic. ja classic w tej chwili nie mam, wiec zamawia dla mnie ktos inny :-)

Aga
    • Gość: eli Re: jeszcze o Strawberrynet.com IP: 217.153.81.* 10.05.02, 13:20
      A czy miałaś taka sytuację jak ja: zamówiłam kosmetyki, przyszło potwierdzenie
      zamówienia, następnie e-mail, ze dla bezpieczeństwa transakcji, chcą ode mnie
      fax z ksero obu stron karty kredytowej i moim podpisem z numerem zamówienia? To
      jest moje drugie zamówienie, pierwsze z listopada 2001 zrealizowali bez takich
      ceregieli. Teraz płaciłam tą samą kartą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka