Gość: kasiulek IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 15:16 chciałabym kupic sobie jakieś kosmetyki tej firmy, poniewaz moje mi już "wychodzą" proszę was o opinie sprawdzonych już przez was kosmetyków wszelkiego rodzaju tej firmy pozdrawiam kasiulek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucilla Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.ken.stores.easyeverything.com 26.04.02, 15:58 Ja nie lubie tej firmy, zniechecilam sie do niej pare lat temu, ale moze jakosc YR sie poprawila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.wcp.pl 26.04.02, 16:10 wklej sobie do adresu wyszukiwarki www.gazeta.pl/alfa/home.jspdzial=0511&forum=211&wid=1000925&aut=agus7&aid =1000925 po drodze były podobne wątki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia200 Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 22:22 ja polecam konturowke w plynie-jest z zelaza! trwa i trwa. szminki maja fajne kolory-nie wiem jak z trwaloscia bo ja zjadam nawet te mega -trwale. super jest woda o zapachu koksowym-moje kolezanki sie od niej uzaleznily(na mnie)i tanio- 30 zl za 100 mil.lubie serie witaminowa ale ja wycofuja.dziewczy na forum polecaly zel antycellulitis termomodelujacy i samoopalacz Thai.szampon nie jest warty swojej ceny-ot zwykly szampon.i fajny byl zel pod prysznic "zapachy swiata" a pragne dodac ze nie mam od niczego(no prawie)uczulen a dzieczyny narzekaly na uczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 00:14 dołączam sie do pytania. konkretnie: czy ktoś używał lakierów do paznokci luminelle (tych w dużych butelkach, te małe sa beznadziejne, nacięłam się na jeden), antyperspirantu nymphea i szamponów z serii Plaisirs Nature (brzoskwiniowy). Moge polecic mleczko z tej serii ze względu na rozwalający zapach - jakby wsadzić nos do brzoskwini :-), ale ma trochę zbyt rzadka konsystencje jak dla mnie. Uczulenia się mnie nie imają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: YVES ROCHER - co możecie polecić 27.04.02, 00:59 A ja odpowiedzialam juz na to pytanie w watku o 'pocztowym' Yves Rocher (aha, dodam jeszcze, ze to nie ja zalozylam ten watek:)))) - przypadkowa zbieznosc nickow!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.wcp.pl 27.04.02, 11:23 używałam lakierów Luminelle małych i dużych, ale wszystkich w dość jasnych odcieniach, które szybciej schną i są bardziej trwałe. Jestem z nich zadowolona, z tych małych też (=kolory, ale jeden matowy zostawia straszne smugi); z bazą utrzymują się w ogóle b. długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia200 Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.04.02, 18:44 moje dwie kumpele sa zachwycone antyperspirantem Nymphea a ja nie-jest lepszy od innych ale nie az tyle co bym chciala+ ja nie lubie kulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.04.02, 22:46 moim zdaniem bardzo przyjemny w stosowaniu jest piling myjacy do ciala,taki w niebieskiej tubie.bardzo ladnie sie pieni,ale jednoczesnie dobrze wygladza skore i podoba mi sie jego zapach.ostatnio byla na niego promocja,na pewno warto skorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 21:17 Gość portalu: mysia200 napisał(a): > moje dwie kumpele sa zachwycone antyperspirantem Nymphea a ja nie-jest lepszy > od innych ale nie az tyle co bym chciala+ ja nie lubie kulek Czy Nymphea brudzi ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia200 Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 14:09 Gość portalu: katrina napisał(a): > > Czy Nymphea brudzi ubrania? nie.generalnie jest ok tylko ja nie przepadam za forma kulki > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 00:23 Regularnie stosuje i polecam taki zielony, zelowy preparat do demakijazu "2 w 1" z serii bio calmille, ladnie zmywa, nie drazni i przede wszystkim nie natluszcza, wiec jest b.dobry dla tlustych cer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalen Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.unizeto.pl 29.04.02, 12:16 Ja polecam krem do twarzy na dzień, na noc i pod oczy w jednym, z serii Pro- retinol Vegetal oraz krem po oczy z tej samej serii. Bardzo zadowolona jestem z konturówki w płynie do ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 29.04.02, 19:21 Gość portalu: magdalen napisał(a): > Ja polecam krem do twarzy na dzień, na noc i pod oczy w jednym, z serii Pro- > retinol Vegetal oraz krem po oczy z tej samej serii. > Ja również bardzo polecam ten krem i olejki z serii aromaterapeutycznej, a także płyny do kąpieli i żele pod prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 19:28 Plyny do kapieli i pod prysznic to absolutny hit YR. Tylko niestety nigdy nie ma na nie promocji! (mowie o tych w duzych pekatych butelkach). Ale te zapachy - rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.proxy.aol.com 29.04.02, 19:31 Hej!! Seria ciemno-zielona -Pro-Retinol-Vegetal,krem na dzien ,na noc i pod oczy.,serum w kapsulkach do wlosow (miekkie i odzywione),mleczko i tonik z seri Bio-calmille.Polecam.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.04.02, 23:49 Ja polecam krem do nóg Bioptimale (krem do nóg ociężałych, przyjemnie chłodzący), peeling do twarzy (w białej tubce z zielonymi napisami), a przede wszystkim maseczkę nawilżającą żelową Beaute Nature, pięknie pachnie i jest bardzo milutka. Takze fajny jest żel peelingujący do twarzy z tej nowej serii Bio specific, zakupiłam też krem z tej serii. Niestety dopiero później doczytałam że jest on z alkoholem, ale na szczęście na razie (odpukać) nie wysuszył mi buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plotka Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.srkch.pik-net.pl 08.05.02, 14:25 Polecam bardzo gorąco Hamamelis pod prysznic 2w1. Delikatny, pięknie pachnie, dobry dla wrazliwej skóry, bardzo wydajny. Używa go również mój chłopak, który ma suchą skórę (i bardzo go chwali). Ostatni Mamamelis jest w promocji - 300 ml za 15,50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aglaja Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.sympatico.ca 08.05.02, 17:11 Karusia, mozesz przytoczyc dokladna nazwe tego kremu do stop??? bo szukam w katalogu, ale nie moge znalezc, jest tylko krem lavendowy, ktory wyprobowalam i jest do kitu. ( ja korzystam z katologu kanadyskiego, wiec moga byc roznice) dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.05.02, 18:55 Jest to Gel fraicheur jambes lourdes z serii Bioptimale, oto adres stronki i jego zdjecie :) www.yves-rocher.fr/frmgeneral.asp? mscsid=UALEAEGFCJSR2J3000U153FXF3WX104B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.05.02, 18:57 Niestety nie dalo sie z obrazkiem, wpisz do wyszukiwarki Bioptimale i tam go znajdziesz jako jeden z produktów Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: YVES ROCHER - co możecie polecić 09.05.02, 09:39 polecam bo sprawdziłam: krem do rak z arniką - ARNNICA SOIN DES MAINS Creme reparatrice intensive, szampon i odżywka do włosów nawilżjące - moim włosom służy wyjątkowo choć ilość do ceny nie jest bardzoatrakcyjna:(, ale bywa w promocjach:). z doświadzcenia nie polecam dezodoranów i wód, zapachy ładne, ceny nawet przystepne ale trawałość żadna. Kuzynka używa kremów seriii Bio-Camille i bardzo sobie chwali. udanych zakupów i pięknego wyglądu pozdrawiam E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aglaja Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.sympatico.ca 09.05.02, 17:46 Karusiu, dziekuje bardzo !!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aglaja Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.sympatico.ca 09.05.02, 17:48 no wlasnie, chcialam jeszcze dodac, ze z tej serii w kanadyjskim katalogu sa tylko mleczka do ciala. Szkoda:(( dzieki jeszcze raz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.05.02, 17:55 Przeglądając kiedyś stronkę Yves Rocher (chyba amerykańską), sprawdź może tam czy nie można zamówić tego kremu, jeśli go mają? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just. Re: YVES ROCHER - co możecie polecić IP: 212.160.236.* 13.05.02, 14:37 a ja polecam maseczkę oczyszczającą z wyciągiem z piołunu ( taka w łososiowej tubce). Ściąga na maksa !!! Odpowiedz Link Zgłoś