Dodaj do ulubionych

100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!!

IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 12:47
Dziewczyny, kobiety, szkoda czasu i pieniędzy na różne diety cud, książki o
odchudzaniu, cherbatki i inne nieskuteczne, nieprawdziwe sposoby.
Mogę przesłać każdej z Was 100% sposób na schudnięcie i piękną sylwetkę.
Sposób opiera się na spełnieniu 4 warunków. Nie ponosi się żadnych kosztów. W
wypadku wypełnienia tych 4 warunków daję 100% gwarancję sukcesu.
Pragnę dodać, że chcę spróbować zarobić na sprzedaży tej niezawodnej metody,
lecz jeśli się okaże, że w ciągu kilku tygodni nie znajdzie się nikt chętny na
zakup (rozumiem, że może ktoś nie wierzyć, i potraktować to jak jekieś
wyłudzenie), to opiszę na tym forum całą metodę, i niech idzie ona na zdrowie
wszystkim kobietom.
Na razie metoda kosztuje 4 zł, płatne przelewem.
Zainteresowane Panie prosze o kontakt na mój mail: mbank7@o2.pl
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pauli7 Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 04.11.04, 12:49
      czy jest to dieta MŻ czy NŻT?

(Mniej Żrec czy Nie Żrec Tyle) :))))

Pauli
      • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 12:53
        Nie, nie.
        To sposób na poważnie
        • Gość: hw Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:12
          nie obżerać się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 13:15
        jEŚC MOŻNA nie tylko mniej, ale nawet więcej.
    • kalooo Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 04.11.04, 12:50
      łojezuu,4 zeta przelewem...;)
      • Gość: :o))))))))))))))) Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: 212.244.242.* 04.11.04, 12:51
        :o)))))))))))))))))))))))
      • Gość: wstrząs Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 16:20
        4 zeta przelewem x ileś tam tysięcy- niezła kasa dla znawcy tematu! Oj durne wy
        durne!
    • Gość: a Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.chello.pl 04.11.04, 12:52
      herbatki pisze sie przez tzw. samo h
      • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 13:00
        No fakt, ale wstyd.
        Liczy się treść a nie forma.
        W końcu książki o odchudzaniu napisane są pięknie ale treść nic nie warta
        • Gość: Misia Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.aster.pl 04.11.04, 13:16
          Wera napisz jak to metoda...prosze...:D
          • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 13:22
            Łatwa, tania, prosta i przyjemna, nietety brzmi to nieskromnie i jak slogan
            reklamowy nic nie warty, ale moja metoda taka jest.
            Poczekaj miesiąc. Za miesiąc ją opiszę. Albo zainwestuj 4 zł.
            Pozdrawiam
            • Gość: Misia Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.aster.pl 04.11.04, 13:24
              buuu MIESIAC TO DLUGO :[ ...A NIE MOZESZ BYC SOLIDARNA Z NAMI KOBIETAMI:] I
              POWIEDZIEC??
              • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 13:31
                4 zł to dużo?
                Niestety nie mam dobrze płatnej pracy, chce spróbować sprzedać pomysł.
                Pomysł jest genialny, dlaczego mam nie spróbować na nim zarobić.
                Wiem że to wszystko brzmi jak wyłudzenie, dlatego jak nikt się nie zdecyduje,
                albo prawie nikt to opisze to wszystkim, i na zdrowie.
                • kalooo Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 04.11.04, 13:32
                  no to dawaj na forum!;)
                • Gość: nina Szczera do bólu szuka naiwnych IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.11.04, 21:33
    • Gość: mISIA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.aster.pl 04.11.04, 13:22
      JAK TO ??? MOZNA JESC WIECEJ??? JUZ NIC NIE ROZUMIEM :] JA PRAWIE NIC NIE JEM A
      JAKOS BARDZO NIE CHUDNE...WERA NAPISZ CO TO ZA 100% METODA WEDLUG
      CIEBIE...PODZIEL SIE Z INNYMI :]
    • Gość: Jasna Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:30
      Buachachacha, jeść więcej i chudnąć... 4 złote... zrób przysługę ludzkości i
      zachowaj swój wielki sekret dla siebie.
      O 4 złote nikomu nie będzie się chciało ciągać Cię po sądach, a swoje zarobisz.
      A fe, kolejna próba wyłudzenia.
      • kalooo Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 04.11.04, 13:31
        ;)

ps.ja płace 4 zł za przelew...;)
        • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 13:36
          Bo masz konto w nienajlepszym banku, PKO?
          Otwórz konto w mbanku to przelejesz za darmo.
          Albo w volkswagen bank direct.
          • kalooo Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 04.11.04, 13:37
            hmmm.chyba jednak zostanę przy swoim banku...
            Dzięki,ale to nie o tym miałaś nam doradzać.
            • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 13:40
              Sory, aly Ty pierwsza zaczęłaś o swoich przelewach
              ;)
              podr.
        • Gość: mISIA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.aster.pl 04.11.04, 13:36
          TO TAKIE SAMOLUBNE....EGOISTYCZNE PO CO O TYM PISLAS SKORO JAK KTOS PROSI TO
          NIE CHCESZ POWIEDZIEC??:[
          • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 13:38
            Nie bądź w gorącej wodzie kąpana.
            Troszeczke cierpliwości, za 4 tyg się dowiesz.
          • Gość: Ania Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:38
            1-dieta
            2-sport
            3-kosmetyki
            4-masaz
            albo autosugestia albo albo :)
            • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 13:44
              Niestety to nie to.
              Na spełnienie Twoich warunków musiałabym wydawać minimum 1000 zł miesięcznie. W
              tej chwili zarabiam 800 zł i musi mi starczyć na wszystko.
              POZDR.
    • justa_79 Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 04.11.04, 13:38
      trochę mi się nie podobają takie oferty. każda z nas zamiast udzielać porad na
      forum mogłaby je zebrać tematycznie i sprzedawać na allegro. a może... ja w
      ogóle książkę o tym napiszę? :D
      • Gość: kasia Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:41
        napewno chodzi o to, że nie wolno jeść węglowodanów.
        czyli mięso, mięso i jeszcze raz mięso-ile chcesz, i tak chudzniesz.
      • kalooo Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 04.11.04, 13:43
        no właśnie justa,jak zwykle genialna!!!;)
        Ot co!Trzeba by skompilować itd i za gruby "hajs" sprzedawać...;)A co!!!;D
        < Bo jak za tanio będzie to nikt nie kupi...;)>
      • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 13:45
        Może masz racje.
    • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 14:05
      Jeśli metoda przyniesie spodziewany efekt, z przyjemnością czekam na opinie
      • maga19 Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 04.11.04, 14:18
        To może szeroka kampania reklamowa - zestaw zdjęć "przed" i "po" ;) Wszystkie
        autorytety naukowe w dziedzinie dietetyki mówią, że nie ma żadnych cudownych
        diet. W większości przypadków wystarczy mniej jeść, przerobiłam na sobie. Śmiem
        twierdzić, że gdyby to była taka cudowna metoda, to nie mielibyśmy w Polsce
        takiego odsetka ludzi otyłych.A poza tym splajtowałyby wszystkie koncerny
        produkujące "cudowne" specyfiki odchudzające. Pozdr. Magda :)
        • Gość: Ania Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:28
          Hi hi
          dieta sport kosmetyki i masaz = 1000 zl miesiecznie ? Zaskocze cie,mam tylko
          rente po rodzicach ,ja i moj brat na pol mamy po 630 zl z czego 180 to rachunki
          sama sie utrzymuje ,mam diete,uprawiam sport,robie sobie masaz,to kosztuje ale
          duzo pracy -samodzielnej :D Z kosmetykow uzywam-do ciala balsam do suchej skory
          i oliwki ,skora jest gladziutka ,napieta ,wsyztko z nia ok :)
          Niedlugo zaczne codzic na basen 3 razy w tygodniu :] W szystko z tej marnej
          kasy :]
          • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 14:43
            To gratuluję. Mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że niepotrzebna Ci
            żadna inna metoda.
            Niestety nie każda kobieta jest taka super jak Ty.
            Pozdrawiam
        • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 14:39
          Oj, oj. To nie jest kampania reklamowa na wielką skale, :).
          Jak dobrze się przyjrzysz to zobaczysz, że nawet poprawnie nie umiem pisać po
          polsku, jak to juz jedna koleżanka spostrzegła.
          pozdr.
    • Gość: Ania Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:32
      Nie ma cudownych sposobow na schudniecie ,jesli ktos chce schudnac musi
      przystopowac z jedzeniem i wiecej sie ruszac ,nie ma innego wyjscia :]
    • Gość: normalny Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.parkiet.com.pl / *.crowley.pl 04.11.04, 14:54
      wyłudzenie, moim zdaniem a że kwota niewielka- może zarobisz parę złotych, ale
      mam nadzieję, że nie tylko ja jestem NORMALNY
      pozdrwiam wszystkich, którzy chcą schudnąć, o 4 złote
      • Gość: Ania Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:18
        Nie jestem super,mecze sie zeby jako tako wygladac,chetnie poznalabym
        latwiejszy sposob na super sylwetke,ale poki co takiego nie znam,moze ta metoda
        faktycznie okaze sie skuteczna i duzo latwiejsza od mojej mordegi :]
        • Gość: hopik Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:24
          jak dla mnie to to jest reklama mbanku!! 4 zl, przelew za darmo, zaloz konto w
          mbanku a nie bedziesz placic prowizji...
          • Gość: WERA Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.11.04, 15:40
            Żeby mi tak za tą reklame mbanku coś dali to by było fajnie.
    • Gość: Ania Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:25
      Wera czy ty odkrylas cos calkiem nowego ? Cos czego jeszcze nikt nie odkryl ?
      Masz nowa metode na schudniecie ?
    • Gość: Ania Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:43
      Hi hi jakie hipotezy :)))
      Trzymaj Wera w napieciu ale pusc kiedys najlepiej jeszcze dzisiaj :)
    • Gość: Jasna Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 22:20
      Skoro zarabiasz 800 zł to się nie dziwię, że w próbujesz sobie dorobić. A na
      ludzkiej naiwności najłatwiej...

Dla mnie, podobnie jak dla Ani i dla wielu innych dziewczyn 100% sposobem na
      schudnięcie jest "Mniej Jeść i Więcej się Ruszać". Do tego "Nie Jeść po 18-ej"
      oraz "Uzbroić się w Cierpliwość".
      Powtarzam te życiowe mądrości za darmo ;)
      • Gość: AgaU 100%-owo durny watek !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 22:20
        mam nadzieje ze nie zacznie sie wysyp kwiatkow w stylu
        "aparat do czytania mysli za 5,50 zl" albo
        "uzdrawianie listowne 7 zl".
        pozdrawiam,
        aga
        • Gość: . Re: 100%-owo durny watek !!!! IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:15
          lepiej powiedz co to jest
    • Gość: kama Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.04, 17:54
      hmmm nieche mi juz sie wiezyc w rzadne diety i bo probowałam ich wiele.mam dosc
      juz katowania swojego ciała.....jesli rzeczywiscie ta metoda jest dobra to moze
      czemu nie sprobowac(choc powatpiewam)
      • gocha500 Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 13.11.04, 11:31
        hmmmmmmm wera ja watpie zeby ci ktokolwiek wyslal te 4 zl!!!!!

ja w kazdym razie poczekam ten miesiac!!!!! i wierz mi przypomne sie za ten
        miesiac!!!
        • Gość: reggie Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 16:46
          Hmmm wiesz co jestem skłonna zapłacic te 4 złote,mam konto w mbanku i nie ma
          problemu,ale jaką mi dasz gwarancje,ze to nie jest kolejna glupia dietka????
          Tylko coś co naprawde podziała??? a jesli nie podziała to zwrócisz 4 złete???
          daj mi an maila reggie85@gazeta.pl nr konta i zobaczymy czy warto zaryzykowac???
    • Gość: iza Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.torun.mm.pl 14.11.04, 19:05
      Moja pierwsza hipoteza jest taka, ze tu chodzi jeszcze o pozyskiwanie danych
      osobowych! Prześlij 4 zł z adresem zwrotnym, a za chwilę skrzynka Ci pęknie od
      fascynujących ofert w typie: już wygrałas samochód, a jak zapłacisz jeszcze
      stówę to wygrasz drugi. Tym bardziej, że jeśli wyślesz te 4 zł to znaczy, ze
      jesteś idealną klientką takich ofert, czyli ciężką idiotką.
      Druga hipoteza to taka, że WERA jest studentem psychologii robiącym eksperyment
      na temat: łatwowierność. Albo studentem ekonomii robiącym eksperyment:
      łatwowierność i sprzedawanie w Internecie.
      Trzecia hipoteza - dziewczyna/chłopak się nabija i ma kupę frajdy.
      • Gość: Kamelia Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 21:19
        Ale jak już ktoś zapłaci te 4 zł. i się dowie to pewnie napisze na forum,
        prawda? Chętnie bym sprawdziła o co chodzi, ale nie chce mi się logować,
        spisywać nru konta itd. Ależ leniwi ci Polacy, no!
        • Gość: Amy Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 14.11.04, 21:49
          A za miesiac ona sie pewnie na forum nie pojawi....:) I tyle bedzie dziewczynki
          z tego cuuuuudownego spodobu <lol> :D
          • gocha500 Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 17.11.04, 16:04
            amy w sumi moze masz racje ale ja bee ten temat podbijac!!!

wiec UP!!!!!!!!!!
            • reggie85 Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 17.11.04, 16:43
              Więc nr konta nie dostałam,skoro chcesz to sprzedac to odzywaj sie! pozdrawiam
              • natalia.brzeska Ten sposób - ZA DARMO!!! 17.11.04, 18:05
                Oto ta metoda:

1. Nie jeść cukru, słodyczy, tłuszczu
                2. Jeść dużo warzyw (bez sosów)i owoców (tyle aż się napchamy) i nie "podjadać"
                między posiłkami
                3. Ostatni posiłek jeść ok. 17
                4. Dużo się ruszać (spacery, schody zamiast windy + jakiś sport, etc)
                Sposób bardzo tani i efektywny (schudłam tak 25 kilo)

A te 4 złote to wpłaćcie lepiej na jakąś akcję charytatywną.
                • Gość: justa Re: Ten sposób - ZA DARMO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:17
                  nie jeść samego cukru? czy produktów zawierających cukier? bo jeśli to drugie,
                  to wyklucza punkt drugi - owoce zawierają bardzo dużo cukru. nie jeść po 17 -
                  idiotyzm dla osób pracujących. nie ugotuję sobie obiadu w pracy.
                • kalooo Re: Ten sposób - ZA DARMO!!! 18.11.04, 10:19
                  normalnie opatentowac by trza...;)
    • Gość: Misia Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.aster.pl 23.11.04, 20:35
      MinAL JUZ CHYBA MIESIAC, A PO MIESIACU MIALAS NAPISAC NA FORUM TEN 100% SPOSOB
      NA SCHUDNIECIE, A WIEC CO TO ZA SPOSOB wera??
      • Gość: Łezka Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:10
        miesiac bedzie 4 grudnia... teraz nie dam za wygrana:P wera musi napisac o co
        chodzi... ale jesli to cos co juz dawno wiem to kopa ma:PP
        • Gość: xxx Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 26.11.04, 23:58
          wera odezwiesz sie??
          • Gość: kasia W E R O N I K O odezwij się IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:58
            ! ! ! !
            • Gość: reggie Re: W E R O N I K O odezwij się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:36
              Zaraz bedzie 04.12. ciekawe czy koleżanka dotrzyma słowa :)
              • gocha500 Re: W E R O N I K O odezwij się 29.11.04, 22:55
                zobaczy sie czy tu wroci i cokolwiek napisze!!!!!!

natalio brzeska-jesli to ten sposob no to ja sie juz turlam po podlodze!!!!!!
                wiesz jak wielu osobom trudno utrzymac taka diete?????!!!!!!

a jak narazie to up!!!
                • Gość: buehehehe Re: W E R O N I K O odezwij się IP: 80.51.254.* 30.11.04, 19:01
                  jeśli WERA napisze, że powinnam stosować dietę 1000 kalorii to chyba padnę :D
                  tak samo, jeśli napisze to samo, co natalia.brzeska ;)

teraz tylko czekanie... ciekawe, czego się dowiemy :D
                  • Gość: kasia Re: W E R O N I K O odezwij się IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 19:13
                    ja już chce wiedzieć... :(:(:(:(
    • twardziellka Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 01.12.04, 00:07
      Juz byli tacy dowcipni
      ona zeruja na desperacji ludzio chcacych schudna
      To jest "tylko" 4 zlote jak mowi ale pomnozcie przez ilosc dajacych te "grosze"
      i majatek gotowy!
      • Gość: Dag Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 03:50
        Nie rozumiem dziewczyn zglaszajacych pretensję do dziewczyny, która poleca jedzenie mniejszej ilosci cukru i tłuszczu i więcej ruchu. Czy wy liczycie jakis sposób, który pozwoli wam wpieprzać 3 hamburgery popijając je 2 litrami coca coli podczas siedzenia na tyłku przed telewizorem?
        Jeść niskokalorycznie i zdrowo, wiecej sie ruszać- to jedyny sposób.
        • Gość: kaja Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.04, 13:57
          podciagam watek!
          czekamy na ta super metode...
    • Gość: mła Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.parkiet.com.pl / *.crowley.pl 02.12.04, 14:28
      zbliża sie termin gdy zgodnie z obietnicą trzeba bedzie wyjawić receptę
      na 100% schudnięcie
      z niecierpliwością oczekujemy tej REWELACJI
      chyba, że się okaże , że na posiadanej tajemnicy da się zarobić jednak
      • Gość: reggie Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:01
        Więc jezeli WERA jest slowna w co watpie to jutro powinna zdradzic nam te super
        tajemnice :)
        • gocha500 Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! 03.12.04, 19:49
          podciagam watek!!!!

a zauwazylyscie ze wery cos nie widac na forum od bardzo dawna!!!!!!
          jakos watpie zeby nam ta diete podala!!!!
    • elioli NIE MA JEDNEJ DIETY DLA WSZYSTKICH!!! 03.12.04, 22:13
      Witam!
      Dziewczyny! Nie ma jednej skutecznej diety odchudzającej dla wszystkich. Każda
      z nas jest inna i tak jak mamy różny typ cery - przecież stosujemy rózne np.
      kremy (jednej odpowiada tłusty, innej nawilżający) - tak ciało każdej z nas
      reaguje na różne diety w różny sposób. To są uwarunkowania genetyczne i ich nie
      zmienimy. Jeżeli wybieracie drogę diety to najlepiej to skonsultować z kimś kto
      ma na ten temat odpowiednią wiedzę bo potrzeba wziąć pod uwagę takie czynniki
      jak np. problemy z tarczycą, wątrobą itp.
      Sama w maju 2003 roku urodziłam dziecko i w ciąży przytyłam (o zgrozo!!!) 26
      kg! Samodyscypliną doprowadziłam do tego iż trzy miesiące później chodziłam we
      wszystkich ubraniach sprzed ciąży, a znajomi byli pod wrażeniem. Ważne: nawet
      gdy przestalam po 3 miesiącach ćwiczyć nie było efektu jo-jo (ale słodycze
      staralam się ograniczać).Mój sposób: zupełnie wykluczyłam słodycze i (mimo
      nadmiaru obowiązków) CODZIENNIE!!! 45 min. ćwiczeń w rodzaju 30 brzuszków, 30
      przysiadów, 30 skrętoskłonów, 30 ćwiczeń na uda i pośladki. Dla mnie najlepsza
      okazała się systematyczność i nie odpuściłam ani jednego dnia gimnastyki (bez
      względu na okoliczności). Planowalam dzień tak, aby wygospodarować te 45 minut
      na ćwiczenia.
      Jeszcze jedno to to, że zwracam uwagę na to co jem. Codziennie jadam surową
      marchewkę i jakieś owoce.
      Może niektórym z Was się przyda mój sposób - mam taką nadzieję i życzę
      powodzenia. Efekty są i jestem z siebie zadowolona.
      Pozdrawiam
      Ps. W styczniu po raz drugi zostanę mamą - znowu jest mnie więcej i na 100%
      powtórzę swój sposób :)
    • Gość: no... Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: 80.51.254.* 04.12.04, 15:14
      ...to już chyba dziś powinnyśmy się dowiedzieć czegoś na temat tego "cudownego
      sposobu na schudnięcie" :>
      ciekawe czy sie WERA pokaże, czy nie ;)
    • Gość: wiedziałam Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: 80.51.254.* 04.12.04, 22:53
      nie pokazała się - to najwidoczniej była zwykła ściema
    • Gość: Martunia Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:53
      hej, chcialabym sie dowiedziec, jak dziala ta twoja metoda.próbowalam juz
      wszystkiego.hmmm kila tygodni juz minelo, wiec jesli opiszesz ta metodę gdzies
      to prosze jesli mozesz wyslij mi to na mejlika kochanie_buzka@wp.pl. bylabym
      wdzieczna. jeli nie napiszesz to trudno.bedde czekac.pozdrowionka ;-)
      • gocha500 Re: UPUPUPUPUPUP !!!! 06.12.04, 13:43
        up up up up up up up !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: hmm Re: 100% SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE !!!! IP: *.pl / 213.155.191.* 18.12.04, 15:04
      no i jedna wielka lipa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka