pout 12.11.04, 14:16 Wiecie moze czy jest w Warszawie firmowa perfumeria Diora? Dzieki za odpowiedz, pout Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IK Re: DIOR w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:16 jakis czas temu firmowy sklep DIORA byl na nowym swiecie, poza tym w kazdej wiekszej perfumerii sa stoiska firmowe tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pout Re: DIOR w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 13:21 wiem, ze sa stioska, chodzilo mi jedank o co innego, a w ktorym miejscu na ns byl ten sklep, przechodze tamtedy dosc czesto i nie rzucil mi sie w oczy... pout Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IK Re: DIOR w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 13:57 byl po lewej stronie nowego swiatu na odcinku miedzy CHMIELNA A SWIETOKRZYSKA, ALE BYC MOZE JUZ GO TAM NIE MA. TO BYL PIERWSZY SKLEP Z KOSMETYKAMI DIORA W WARSZAWIE. W LATACH 90TYCH ISTNIAL NA 100%. POZNIEJ POJAWILO SIE SPORO STOISK FIRMOWYCH W KAZDEJ WIEKSZEJ GALERII, WIEC MOZE GO ZLIKWIDOWANO. Odpowiedz Link Zgłoś