Dodaj do ulubionych

Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod maki

18.11.04, 14:21
DErmika, Extremale Express, Satynowa baza pod makijaż

czy ktoś juz może używał? sprawdza się?
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod 18.11.04, 15:10
      no właśnie,też jestem ciekawa.;)
    • zoee5 Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod 19.11.04, 07:53
      może jednak ktoś uzywał? Chciałabym kupić, ale nie wiem czy warto?
      • Gość: Mimi Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: *.localdomain / 193.129.161.* 19.11.04, 12:01
        Ja mam od paru dni. Stosuje sie na krem. Bardzo wygladza skore, podklad sie
        lepiej trzyma i dluzej pozostaje matowy.
        W dotyku twarz jest jedwabista.
        Na razie takie wrazenia.
        Z tej serii mam jeszcze krem pod oczy mikrokompres, z ktorego tez jestem
        b. zadowolona.

• Gość: kaloo Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:03
          a ma jakieś drobinki,coś w tym stylu?Jakieś błyszczące efekty itp?

pzdr!
          • kalooo Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod 23.11.04, 11:17
            no to jak??Używał juz ktoś??????????????
            • Gość: Mimi Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: 213.121.242.* 23.11.04, 15:14
              Zadnych drobiniek niet.
              Ona ma raczej zapewniac satynowy, polmatowy efekt wygladzenia.
              Bardzo przyjemna.
              • coralin Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod 23.11.04, 15:48
                Też nie zauważyłam żadnych drobinek. Matuje aż za dobrze. Tzn jeśli masz pół
                matowy podkład to moze być za duzo szczęścia:) Ja nie lubię matu absolutnego
                wieć kiedy nałożyłam na te bazę podkład czułam sie nieswojo. Zbyt matowo. Po
                jakimś czasie moja twarz wyglądała dobrze- tzn matowo, ale w sam raz:) Po kilku
                godzinach nieznośne stało sie dla mnie poczucie, że mam za duzo na twarzy. Tego
                NIE WIDAĆ ale czuć.
    • zoee5 Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod 23.11.04, 17:31
      czy to znaczy, że wysusza?

jesteście zadowolone, czy nie warto?
      • Gość: Prosia Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: *.telnet / *.stanet.pl 23.11.04, 20:55
        Jestem zadowolona - baza ładnie matuje, faktycznie sprawdza się na tłustszym
        kremie (super na zimę, można buzię zabezpieczyć kremem nie świecąc się). A,
        bardzo ładnie pachnie, pudrowo.

Pozdrawiam
        • Gość: Mango Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:49
          Jak wypada w konfrontacji z bazą Lumene?
    • Gość: Ela Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: *.wpiszu.pl / 217.98.64.* 24.11.04, 13:13
      kupilam najpierw baze pod makijaz z Dermiki i nie mialam zadnego porownania z
      innymi bazami zeby to ocenic ,ale po tygodniu kupilam baze z firmy Schiseido i
      juz wiem ,ze ta z Dermiki jest w porownaniu do tamtej byle jaka.Baza Schiseido
      jest o niebo lepsza.
      • zoee5 Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod 24.11.04, 13:33
        Możesz napisać dlaczego jest lepsza?
        • Gość: Inka Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: *.szwajcarska.pl 24.11.04, 14:15
          Ja mam bazę pod podkład INGLOTA i jestem zadowolona. Nakłada się na krem, twarz
          satynowa i gładka jak aksamit, naprawdę, a potem podkład i mamy profesjonalny
          makijaż, jest różnica gdy się używa tej bazy.
    • Gość: Ela Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: *.wpiszu.pl / 217.98.64.* 24.11.04, 16:00
      oczywiscie:)
      Baza Schiseido pieknie odbija swiatlo ,wspaniale matuje skore na bardzo
      dlugo.Twarz jest slicznie rozswietlona nie mowiac ,ze takze satynowo-gladziutka
      i to bardziej niz po bazie z Dermiki.Ja mam problematyczna cere poniewaz mam
      skore mieszana i tlusta z rozszerzonymi porami i po bazie z Dermiki nie bylo
      efektu kamuflazu mozno rozszerzonych porow a na twarzy wyczuwalo sie
      jakby "tlustawa warstwe" chociaz ona wcale wcale nie jest tlusta tylko takie
      sie ma wrazenie jakbys olejem posmarowala(nakladalam bardzo malo),Natomiast nic
      takiego nie ma miejsca w przypadku bazy Schiseido i wyglad skory jest o niebo
      lepszy :) a przeciez o to wlasnie chodzilo.To ,ze baza Dermiki ma przyjemny
      zapach to fakt ,ale jej konsystencja i reszta......dopiero mozna sie o tym
      przekonac kupujac inna np .z Schiseido,napewno sa tez inne super bazy ,ale ta
      jest fantastyczna ,jej konsystencja jest zupelnie inna i efekty na twarzy
      rowniez .Polecam sprobowac:)
      Pozdrawiam
      • Gość: annes27 Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: *.aster.pl 25.11.04, 19:48
        A gdzie ją można kupić i czy jest droga??
    • Gość: Ela Re: Dermika, Extremale Express, Satynowa baza pod IP: *.wpiszu.pl / 217.98.64.* 25.11.04, 22:40
      Ja kupiłam ją w perfumerii internetowej Lumiere,oni maja także w Kaliszu
      (chyba) swoją drogerię,a dodatkowo sprzedają kosmetyki i perfumy w sklepie
      internetowym.Kosztowała sporo bo 132 albo 133 zl.Nie żałuję bo jestem bardzo z
      niej zadowolona,nie pozostaje żadna mazia na skórze jak w przypadku bazy
      Dermiki,ona sie wtapia całkowicie w skórę i daje efekty rozświetlenia,gdzieś
      czytałam ,że bardzo dobra jest baza Chanel ,ale nie znalazłam jej w
      perfumeriach internetowych.Mieszkam w bardzo małym miasteczku i kupiłam przez
      internet,ale jeśli mieszkasz w dużym to jest chyba w każdej perfumerii ta firma
      i inne markowe tez więc możesz wybrać jakąś inną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka