Dodaj do ulubionych

krem dla mamy - 60 lat

IP: *.chello.pl 23.11.04, 10:47
Przyznano mi stypendium, skoro Unia rzuciła grosze chciałabym mamie kupic
jakiś naprawdę dobry i mocny krem. Może Wasze mamy coś polecą????
Obserwuj wątek
    • Gość: teresai Re: krem dla mamy - 60 lat IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.11.04, 12:13
      Ja bym poleciła Twojej mamie coś aptecznego. Moi faworyci to Ystheal+ Creme
      Avene (ok.88zł.) albo jakiś kremik Lieraca. Kremy sa świetne, delikatne i
      skuteczne, a jednocześnie nie rujnują tak kieszeni jak kosmetyki selektywne
      typu Chanel, Dior, EL itp.
      • Gość: aga Re: krem dla mamy - 60 lat IP: *.chello.pl 23.11.04, 21:31
        Po Lieracu szczypie ją twarz, a pani w aptece powiedział ze avene jest za
        delikatny dla 60latki
      • Gość: aga Re: krem dla mamy - 60 lat IP: *.chello.pl 22.12.04, 10:23
        avene jest dość mocny na 60-tke? A na Lieraca mama ma uczulenie :(
    • kalooo Re: krem dla mamy - 60 lat 23.11.04, 12:20
      z tego co mi wiadomo,to Eris ma jako jedyna firma na rynku (i to o dziwo-polska
      firma)serię dla kobiet po 55 roku życia-Forte Maxima.Mysle,że cos spokojnie
      dobierzesz.
      • kalooo Re: krem dla mamy - 60 lat 23.11.04, 12:22
        aha-nie wiem jaki przedział cenowy wchodziłby w grę,daltego ten jest dość
        optymalny-nie taniutki,ale i nie wybitnie drogi,ok.50zł.
    • Gość: Iwa Re: krem dla mamy - 60 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:41
      mojej mamie, ktora jeszcze nie ma 60 lat, ale juz niewiele jej brakule, sluzy
      VICHY NOVADIOL, jest dobry tyle ze kosztuje okolo 80-90 zloty i trzeba kupowac
      dwie wersje, jedna na dzien i druga na noc.
      Kiedys mama tez stosowala kosmetyki doktor Eris, ale od kiedy sprobowala Vichy
      stala sie wierna tej marce
      • Gość: Eliza Re: krem dla mamy - 60 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:34
        Lwa co używasz do makijażu ,jakie mleczko i tonik.
    • ba-ja Re: krem dla mamy - 60 lat 23.11.04, 22:16
      Rowniez polecam Vichy, szczegolnie ten na noc. Nalezy pamietac, ze trzeba go
      wmasowywac tak, jak pokazane jest w instrukcji. Ten krem mozna jeszcze kupic w
      promocji z miniproduktami po ok. 80zl. Kremy Avene sa faktycznie a slabe, a
      Eris niestety nie sa dla wrazliwcow.
      • Gość: eska20 Re: krem dla mamy - 60 lat IP: *.com / 80.249.0.* 26.11.04, 14:10
        Mam 50 lat. Vichy Novadol jest świetny.Używam zamiennie z kremami Serum vegetal
        Hormones Yves Rocher.Polecam maseczkę liftingującą z tej serii. Ceny
        przystępne. Naprawdę
        widać efekty.Pozdrawiam.
    • voluptas Re: krem dla mamy - 60 lat 21.12.04, 11:39
      Tylko NOVADIOL Vichy - kupuję mojej mater na wszystkie okazje od 2 lat - jest
      zachwycona.
      Pozdrawiam
    • Gość: aga (inecita) Re: krem dla mamy - 60 lat IP: *.chello.pl 22.12.04, 10:25
      DZięki za wzsystkie odpowiedzi kupiłam novadiol na noc i dermika pod oczy, na
      dzień może kupię Eris Forte Maxima. Innym polecam w imieniu mamy Galenic, dla
      tych które lubią lekką konsystencję.
      • Gość: sonique Re: krem dla mamy - 60 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:30
        A ktora dermike dla mamy pod oczy? Bo ja tez jestem zainteresowana dla mamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka