Dodaj do ulubionych

tani i dobry fryzjer w Wawie

25.11.04, 10:52
Witajcie Kochane!!
Mam ogromną prośbę, podzielcie się namiarami na dobrego ale taniego fryzjera
w Warszawie. Wiem, że dużo jest osób, których nie stać wydać 100,- na sam
balejage. Będę wdzięczna za pomoc:))
Pozdrawiam,
Moniii
Obserwuj wątek
    • moniii Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 25.11.04, 14:23
      ponawiam pytanie
      • Gość: nioma Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:51
        hmmm,
        wyglada na to ze wiekszosc stac na takie wydatki,
        mnie niestety tez nie....
    • Gość: ksenia Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:49
      Polecam Panią Anetę w salonie "U Bogusi" przy Popiełuszki 19. Co prawda tylko
      się u niej strzygę, ale jest bardzo dokładna więc myślę, że farbę też dobrze
      kładzie. Strzyżenie bez modelowania kosztuje tam 30 zł. Telefon 833 46 45
      • pixela Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 27.11.04, 06:03
        ksenia, bardzo proszę, napisz coś więcej. Chodzisz tylko do p. Anety? Masz
        krótkie włosy? Ja chodze do Dermiki na Zajączka i jestem zadowolona, ale
        strasznie dużo wywalam kasy.Cieszyłabym się, gdybym znalazłabym blisko jakiegoś
        tańszego, dobrego fryzjera. Dokładnie w którym miejscu jest ten salon?
        pozdrawiam, pixela
    • moniii Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 26.11.04, 10:06
      Zadzwoniłam do salonu p.Bogusi, niestety flash czy balejage kosztują ponad 100,-
      przy włosach do ramion :((, dziękuje za namiary. Nie wiem czy jest szansa na
      coś tańszego.
      Pozzdrowionka, Moniii
      • Gość: ksenia Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:02
        W takim razie obawiam się, że z włosami do ramion możesz nie znaleźć niczego
        tańszego :((
        • moniii Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 26.11.04, 12:25
          prawie jestem pewna, że nie znajdę tańszego fryzjera
          • Gość: monika Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:10
            ja jestem z wwy i chodze do super fryzjerki ani w zabkach, ostatnio za baleyage
            2 kolorowy i strzyzenie i prostowanie zaplacilam 85zl. bylam bardzo
            zadowolona.niestety nie pamietam namiarow ale jesli komus bardzo zalezy to
            znajde w ks.tel
            • viola_27 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie do Moniki 29.11.04, 13:37
              Ma prośbę czy mogłabyś mi podać namiary do tego fryzjera w Ząbkach?
              • laura27 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie do Moniki 29.11.04, 19:45
                Ja też bardzo proszę Monikę o podanie namiarów tego fryzjera w Ząbkach.
                Viola! Jeśli będziesz wiedziała to daj znać mi także!
                Dzięki i pozdrawiam!
    • vanessa75 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 26.11.04, 21:05
      A ja jestem bardzo zadowolona z mojej fryzjerki,za balejaż płacę 85-90 zł.Włosy
      mam do ramion a nawet dłuższe, jest to balejaż jednokolorowy.Przypadkowo
      odkryłam ten salonik ,z racji mojej pracy nie mam za dużo czasu i poszłam
      najbliżej domu aby zrobić sobie balejaż i zdziwiłam się że tak niedrogo
      zapłaciłam i jestem zadowolona. Nie jest to salonik super urządzony , ale nie
      to się liczy. A kiedyś byłam w super urządzonym zapłaciłam drogo i wcale nie
      byłam zachwycona efektem.

• Gość: kania Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.238.74.162.adsl.inetia.pl 27.11.04, 10:29
      wiesz jak chcesz t mozesz zaryzykowac i isc w miejsce gdzie ucza sie fryzjerzy
      ale musisz uwazac bo niestety moga cie skrzywdzic moja kumpela byla i
      zaplacilachyba 40 zetaale ona wygladala okropnie...
      • Gość: kania Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.238.74.162.adsl.inetia.pl 27.11.04, 10:31
        aha i wiesz jest bynajmniej byl fryzjer w miedzeszynie w centrum miedzeszyn to
        jest kolo radosci i falenicy tu w okolicach wawra babka miala promocje ze w
        niedziele baleyage kosztowal chyba z cieciem 90 zeta... tylko nie znam nazwy
        tego zakladu i tel...
    • Gość: monika Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.bremultibank.com.pl 27.11.04, 11:13
      a ja dla oszczędnych poroponuję wizytę w salonie szkoleniowym Welli. Trzeba
      trochę wcześniej się zapisać, ale ja z efektu jestem zadowolona.

Pozdrawiam
      • moniii Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 27.11.04, 18:23
        Dzięki za wszystkie porady. Mam pytanie, gdzie jest ten salon szkoleniowy
        Welli? Macie może jakiś nr tel., chociaż ulicę. Może tam spróbuję. Jak coś
        wykombinuję podzielę się wrażeniami.
        Pozdrawiam:))
        • Gość: product junkie Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.11.04, 21:26
          wlasnie, podajcie jakies namiary na ten salon szkoleniowy welli, plizz!
    • Gość: anna Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 10:49
      Dziewczyny, ja pamiętam że kiedy byłam w liceum i nie miałam zbyt dużych
      zasobów materialnych to chodzilam do salonu w szkole fryzjerskiej na ulicy
      Wiśniowej, tak wszystkie usługi wykonywane są przez uczennice pod bacznym okiem
      mistrzów fryzjerstwa, nie trzeba się bać że coś będzie nie tak bo praktykantki
      były na ostatnim roku więc to nie nowicjuszki, jest tam również salon
      kosmetyczny na tych samych zasadach. A ceny są śmieszne, myslę ze tylko za
      użyte materiały. Ja czesałam tak koki i miałam najbardziej odjazdowe fryzury.
      Sprawdzcie.
    • viola_27 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 29.11.04, 13:39
      Czy mogłybyście mi podać namiar do tego fryzjer w Ząbkach?
    • Gość: lola 60zl:)) IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 20:18
      witam:)ja mam dobra fryzjerke..pracuje w salonie na ogrodowej w wawie ale
      takze przyjezdza do domu..ja za 2kolorowy balejaz place 60zl!!tylko musze kupic
      wlasne farby:)i jestem bardzo zadowlona..korzystam z jej uslug juz 4raz i
      bardzo polecam:)wczesniej chodzialm kolo siebie do salonu tam palcialm 100zl a
      efekt praktycznie taki sam:)jak chcesz moge ci podac namiary:)ale na privie;)
      pozdarwiam
    • vanessa75 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 29.11.04, 23:14
      Dziewczyny ja juz wcześniej pisałam że mam kolo siebie fryzjerkę ona robi
      balejaż strzyże i modeluje włosy za ramiona za 85- 90 zł ale wykonuje ten
      balejaż na proszku ( bo u mnie tylko proszek rozjaśnia moje ciemne włoski na
      jasno bo swoje mam ciemny brąz )aha ta fryzjerka jest na pradze południe -to
      jest Goclaw jak kogoś interesuje to dam dokladne namiary.
      • Gość: Ania Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.12.04, 22:08
        Vanessa prosze podaj adres i imię tej Fryzjerki na Gocławiu:)))
    • Gość: Karla Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.04, 23:15
      Ja moge Ci polecic wizyte w centrum szkoleniowym Jean Louis Dawid- strzyzenie
      20 pln, wszelkie inne zabiegi - pasemka, refleksy, koloryzacja 25 pln, bez
      wzgledu na dlugosc wlosow.
      Kiedys tam bylam kilka razy i bylam zadowolona - mialam wrazenie, ze dziewczyny
      bardziej sie staraja, dokladniej i lepiej strzyga niz te z salonow!
      Centrum szkoleniowe miesci sie w hotelu Gromada na Powstancow Warszawy- mozesz
      tam wczesniej skoczyc, porozmawiac, przejrzec katalogi o i zapisac sie na
      wizyte.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka