moniii 25.11.04, 10:52 Witajcie Kochane!! Mam ogromną prośbę, podzielcie się namiarami na dobrego ale taniego fryzjera w Warszawie. Wiem, że dużo jest osób, których nie stać wydać 100,- na sam balejage. Będę wdzięczna za pomoc:)) Pozdrawiam, Moniii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nioma Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:51 hmmm, wyglada na to ze wiekszosc stac na takie wydatki, mnie niestety tez nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:49 Polecam Panią Anetę w salonie "U Bogusi" przy Popiełuszki 19. Co prawda tylko się u niej strzygę, ale jest bardzo dokładna więc myślę, że farbę też dobrze kładzie. Strzyżenie bez modelowania kosztuje tam 30 zł. Telefon 833 46 45 Odpowiedz Link Zgłoś
pixela Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 27.11.04, 06:03 ksenia, bardzo proszę, napisz coś więcej. Chodzisz tylko do p. Anety? Masz krótkie włosy? Ja chodze do Dermiki na Zajączka i jestem zadowolona, ale strasznie dużo wywalam kasy.Cieszyłabym się, gdybym znalazłabym blisko jakiegoś tańszego, dobrego fryzjera. Dokładnie w którym miejscu jest ten salon? pozdrawiam, pixela Odpowiedz Link Zgłoś
moniii Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 26.11.04, 10:06 Zadzwoniłam do salonu p.Bogusi, niestety flash czy balejage kosztują ponad 100,- przy włosach do ramion :((, dziękuje za namiary. Nie wiem czy jest szansa na coś tańszego. Pozzdrowionka, Moniii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:02 W takim razie obawiam się, że z włosami do ramion możesz nie znaleźć niczego tańszego :(( Odpowiedz Link Zgłoś
moniii Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 26.11.04, 12:25 prawie jestem pewna, że nie znajdę tańszego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:10 ja jestem z wwy i chodze do super fryzjerki ani w zabkach, ostatnio za baleyage 2 kolorowy i strzyzenie i prostowanie zaplacilam 85zl. bylam bardzo zadowolona.niestety nie pamietam namiarow ale jesli komus bardzo zalezy to znajde w ks.tel Odpowiedz Link Zgłoś
viola_27 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie do Moniki 29.11.04, 13:37 Ma prośbę czy mogłabyś mi podać namiary do tego fryzjera w Ząbkach? Odpowiedz Link Zgłoś
laura27 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie do Moniki 29.11.04, 19:45 Ja też bardzo proszę Monikę o podanie namiarów tego fryzjera w Ząbkach. Viola! Jeśli będziesz wiedziała to daj znać mi także! Dzięki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 26.11.04, 21:05 A ja jestem bardzo zadowolona z mojej fryzjerki,za balejaż płacę 85-90 zł.Włosy mam do ramion a nawet dłuższe, jest to balejaż jednokolorowy.Przypadkowo odkryłam ten salonik ,z racji mojej pracy nie mam za dużo czasu i poszłam najbliżej domu aby zrobić sobie balejaż i zdziwiłam się że tak niedrogo zapłaciłam i jestem zadowolona. Nie jest to salonik super urządzony , ale nie to się liczy. A kiedyś byłam w super urządzonym zapłaciłam drogo i wcale nie byłam zachwycona efektem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.238.74.162.adsl.inetia.pl 27.11.04, 10:29 wiesz jak chcesz t mozesz zaryzykowac i isc w miejsce gdzie ucza sie fryzjerzy ale musisz uwazac bo niestety moga cie skrzywdzic moja kumpela byla i zaplacilachyba 40 zetaale ona wygladala okropnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.238.74.162.adsl.inetia.pl 27.11.04, 10:31 aha i wiesz jest bynajmniej byl fryzjer w miedzeszynie w centrum miedzeszyn to jest kolo radosci i falenicy tu w okolicach wawra babka miala promocje ze w niedziele baleyage kosztowal chyba z cieciem 90 zeta... tylko nie znam nazwy tego zakladu i tel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.bremultibank.com.pl 27.11.04, 11:13 a ja dla oszczędnych poroponuję wizytę w salonie szkoleniowym Welli. Trzeba trochę wcześniej się zapisać, ale ja z efektu jestem zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniii Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 27.11.04, 18:23 Dzięki za wszystkie porady. Mam pytanie, gdzie jest ten salon szkoleniowy Welli? Macie może jakiś nr tel., chociaż ulicę. Może tam spróbuję. Jak coś wykombinuję podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: product junkie Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.11.04, 21:26 wlasnie, podajcie jakies namiary na ten salon szkoleniowy welli, plizz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 10:49 Dziewczyny, ja pamiętam że kiedy byłam w liceum i nie miałam zbyt dużych zasobów materialnych to chodzilam do salonu w szkole fryzjerskiej na ulicy Wiśniowej, tak wszystkie usługi wykonywane są przez uczennice pod bacznym okiem mistrzów fryzjerstwa, nie trzeba się bać że coś będzie nie tak bo praktykantki były na ostatnim roku więc to nie nowicjuszki, jest tam również salon kosmetyczny na tych samych zasadach. A ceny są śmieszne, myslę ze tylko za użyte materiały. Ja czesałam tak koki i miałam najbardziej odjazdowe fryzury. Sprawdzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
viola_27 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 29.11.04, 13:39 Czy mogłybyście mi podać namiar do tego fryzjer w Ząbkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola 60zl:)) IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 20:18 witam:)ja mam dobra fryzjerke..pracuje w salonie na ogrodowej w wawie ale takze przyjezdza do domu..ja za 2kolorowy balejaz place 60zl!!tylko musze kupic wlasne farby:)i jestem bardzo zadowlona..korzystam z jej uslug juz 4raz i bardzo polecam:)wczesniej chodzialm kolo siebie do salonu tam palcialm 100zl a efekt praktycznie taki sam:)jak chcesz moge ci podac namiary:)ale na privie;) pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: tani i dobry fryzjer w Wawie 29.11.04, 23:14 Dziewczyny ja juz wcześniej pisałam że mam kolo siebie fryzjerkę ona robi balejaż strzyże i modeluje włosy za ramiona za 85- 90 zł ale wykonuje ten balejaż na proszku ( bo u mnie tylko proszek rozjaśnia moje ciemne włoski na jasno bo swoje mam ciemny brąz )aha ta fryzjerka jest na pradze południe -to jest Goclaw jak kogoś interesuje to dam dokladne namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.12.04, 22:08 Vanessa prosze podaj adres i imię tej Fryzjerki na Gocławiu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: tani i dobry fryzjer w Wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.04, 23:15 Ja moge Ci polecic wizyte w centrum szkoleniowym Jean Louis Dawid- strzyzenie 20 pln, wszelkie inne zabiegi - pasemka, refleksy, koloryzacja 25 pln, bez wzgledu na dlugosc wlosow. Kiedys tam bylam kilka razy i bylam zadowolona - mialam wrazenie, ze dziewczyny bardziej sie staraja, dokladniej i lepiej strzyga niz te z salonow! Centrum szkoleniowe miesci sie w hotelu Gromada na Powstancow Warszawy- mozesz tam wczesniej skoczyc, porozmawiac, przejrzec katalogi o i zapisac sie na wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś