Gość: arałe IP: *.torun.mm.pl 25.11.04, 14:33 Ostatnio na forum sporo o wysuszonej skórze pod oczami, a ja słyszałam, że na to nadaje się ten japoński tłusty krem Nanobase (w aptece). Dziewczyny, czy któras używała, i jak opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrera2003 Re: Nanobase - opinie 25.11.04, 14:44 Ja go właśnie używam. Jestem po eksfoliacji, mam cerę mieszaną, a kremik trochę tłusty ale suber nawilża - na noc wyśmienity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniamako Re: up IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 16:51 Czy ten kremik może też być na cienie pod oczami? Ile on kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arałe Re: up IP: *.torun.mm.pl 27.11.04, 18:34 Nie wiem o cieniach pod oczami, raczej wątpię... Ceny też nie jestem pewna, ale parędziesiąt złoty chyba. Dziewczyny, plis, czy juz nikt więcej go nie używał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babessa Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 08:21 Ja go używam 1 -2 razy w tygodniu jako maseczki i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś