Dodaj do ulubionych

Darmowe probki Dermedic!?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:24
hej, kiedys czytalam aby zamowic sobie darmowe probki tej firmy trzeba tylko
wejsc na ich strone i zaznaczyc co sie chce i tyle. ale ze mna chyba cos nie
tak. bo klikam tam na tej stronie "zamow bezplatne probki" i jakos nic sie
nie dzieje! czy to moze jest juz nie aktualne!? niech ktos mnie oswieci co
trzeba zrobic! dzieki!
Obserwuj wątek
    • gocha221 Re: Darmowe probki Dermedic!? 25.11.04, 16:25
      mnie sie tez ostanio nic tam nie otwiera, ale ja mam mozille, moze w IE bedzie
      lepiej, musze sprawdzic.
      ja kiedys juz te probki zamowilam, tak 4-5 miesiecy temu i niczego nie dostalam,
      wiec chyba szkoda czasu.
      • Gość: setif Re: Darmowe probki Dermedic!? IP: *.net.pulawy.pl 25.11.04, 19:41
        Rok temu zamówiłam sobie kilka razy darmowe próbki, dostałam wszystkie, ale
        ostatnio rzeczywiście ta ikonka się nie otwiera.
        • Gość: elle Re: Darmowe probki Dermedic!? IP: 157.25.152.* 25.11.04, 20:25
          Wysłałam formularz we wrześniu, i ANI JEDNEJ próbki.
        • kobietka_jm Re: Darmowe probki Dermedic!? 25.11.04, 21:35
          setif to może testowałaś też agevital z dermedica ?
          jeżeli tak to proszę napisz jaką ma konsystencje jak sie wchłania, jakie
          wrażenia.
          ja właśnie próbkę tego kremu bym chciała , ale...no cóz w aptece tylko
          hydrain , a na stronie faktycznie sie nie otwiera :( a wyrzucać 60 zł na
          kolejny nietrafiony krem juz nie chcę
          • Gość: setif Re: Darmowe probki Dermedic!? IP: *.net.pulawy.pl 25.11.04, 22:40
            To trudne pytanie, bo nie pamiętam. Ja te próbki zamawiałam rok temu w wakacje,
            asortyment kremów nie był tak duży jak teraz. Wiem tylko tyle, że miałam kilka
            próbek kremów pod oczy i niestety, porażka. Wg mnie wysuszały skórę. Natomiast
            bardzo mi się podobał krem na lato z faktorem 60 - jak na ubiegłoroczne gorące
            lato był niezastąpiony. Wydaje mi się, że kremu agevital jeszcze wtedy nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka