Dodaj do ulubionych

jakie perfumy na zime polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:00
Obserwuj wątek
    • Gość: Agatson Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.11.04, 19:25
      Dior ADDICT mmmmmhhhhh..cudo!
    • Gość: FragolA Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:01
      up
    • Gość: M Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.elk.mm.pl 26.11.04, 17:58
      "Ardenbeauty"E.Arden-piękne,trwałe,kobiece.
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 18:01
      Ja miałam kiedyś próbkę Rare Gold Avonu - grzał mnie niesamowicie! W
      nieskończoność wąchałam szalik.
    • Gość: zizia21 Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.04, 18:54
      oj, zdecydowanie cos cięższego , gdyz to pasuje do naszego ubioru i
      samopoczucia. Zazwyczaj zimia siegam po coco chanel,czasami angel, oczywiscie
      champs elysees, ale takze givenchy - organza i obłedny c.k.- eternity! Latem
      lepiej czuje sie w lekkich kwiatowych perfumach , no i oczywiscie neismiertelne
      baby doll...mmmm:)
      pozdrawiam
      iza
    • Gość: ziereal Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 26.11.04, 19:44
      angel innocent
      emporio she
      hot couture givenchy (edt)
      cinema ysl
      theorema fendi
      pure wish i wish choparda
      chopard mandness
      diora addict
      lolita lempicka
    • Gość: FragolA Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:18
      up
    • Gość: S. Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.11.04, 14:24
      Dolce Vita- Dior,Sensi-Armani,Deep Red-Hugo Boss.Pozdrawiam
    • icegirl Hypnotic poison 29.11.04, 15:48
      Ciepłe, waniliowe, kojarzą mi się z szalikiem i wełną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka