Gość: FragolA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agatson Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.11.04, 19:25 Dior ADDICT mmmmmhhhhh..cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FragolA Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:01 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.elk.mm.pl 26.11.04, 17:58 "Ardenbeauty"E.Arden-piękne,trwałe,kobiece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 18:01 Ja miałam kiedyś próbkę Rare Gold Avonu - grzał mnie niesamowicie! W nieskończoność wąchałam szalik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizia21 Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.04, 18:54 oj, zdecydowanie cos cięższego , gdyz to pasuje do naszego ubioru i samopoczucia. Zazwyczaj zimia siegam po coco chanel,czasami angel, oczywiscie champs elysees, ale takze givenchy - organza i obłedny c.k.- eternity! Latem lepiej czuje sie w lekkich kwiatowych perfumach , no i oczywiscie neismiertelne baby doll...mmmm:) pozdrawiam iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 26.11.04, 19:44 angel innocent emporio she hot couture givenchy (edt) cinema ysl theorema fendi pure wish i wish choparda chopard mandness diora addict lolita lempicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FragolA Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:18 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: jakie perfumy na zime polecacie? IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.11.04, 14:24 Dolce Vita- Dior,Sensi-Armani,Deep Red-Hugo Boss.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Hypnotic poison 29.11.04, 15:48 Ciepłe, waniliowe, kojarzą mi się z szalikiem i wełną. Odpowiedz Link Zgłoś