Dodaj do ulubionych

Trwały popielaty blond

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:18
Znacie może jakąś farbę do włosów w kolorze jasny popielaty blond, który po pewnym czasie nie robi się żółty? Moja mama dostaje już szału z tą żółcią, a marzy o popielatym. A może jakaś płukanka zlikwiduje ten problem? Co polecicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: black magic women Re: Trwały popielaty blond IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:49
      jestem popielata blondynka wiec wiem n/t co nieco;)najpiekniejsze popielate
      odcienie sa w ...londzie!wiem,ze ta firma moze nie kojarzyc sie z luksusem,ale
      co jakis czas,miedzy lorealami ,garnierami,warto zrobic przerwe na londe.do tego
      "fioletowy"czyli wysrebrzajacy szampon welli lub rosmana,stosowany max.raz w
      tyg.pozdrawiam
    • ba-ja Re: Trwały popielaty blond 26.11.04, 22:19
      Londa ma wiele ladnych odcieni blond, ale niestety bardzo niszczy wlosy. Przez
      ponad pol roku meczylam sie z koltunem. Ostrzegam, bo przypuszczam, ze twoja
      mama nie ma 20-30 lat i w tym przypadku bardzo wazna jest jakosc farby. Takie
      sa moje doswiadczenia. Ja uzywam plukanki fioletowej chyba Celii. W plaskiej
      szklanej buteleczce.
      • kalia_t Re: Trwały popielaty blond 27.11.04, 14:31
        Piękny jasny, popielaty blond uzyskałam po użyciu Ferii Color Booster odcień
        P01 Metallic Blonde Silver. Farba jest łatwa w aplikacji, ale dość intensywna w
        działaniu i zapachu. Inne popielate blondy: L'oreal Preferance Stockholm Blond
        i najładniejszy, ale wycofany Schwartzkopf Poly Brillance Scandinavia Blond
        (przepiękny paltynowy blond).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka